Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пет Май 16, 2025 1:07 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 90 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  Следваща
 "Славия" - "Локомотив" (Сф) 
Автор Съобщение
Пристрастен

Мнение 
Евала на момчетата,които се обадиха на Диков и въпреки че този човек е много дразнещ, се държаха на ниво!

Само че сашо сега ще ни показва кадри как рендето не ритнало с ляв, а с десен крак и това показвало, че мачът е хванат...пълен ненормалник!

Съб Май 10, 2008 10:53 pm
Профил
Модератор
Аватар

Мнение 
ей яд ме е мама му стара изпуснахме скапаните БОКЛУЦИ а тоя мач го чаках с нетърпение да им еба майката :x Гредата да беше влезнала ... или пък онова лайно Орлинов ц.. закво ни е тоя не ми е ясно изпуснахме ги и толко и
сасъд ЗА ЛОКО

Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ

Съб Май 10, 2008 11:20 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Никой от двата отбора не заслужаваше победата.Супер безличен мач.Разбира се можеше да ги излъжем, но за какво... за да ни се падне Бате Борисов или Копер и да ни смелят от бой.

Съб Май 10, 2008 11:32 pm
Профил
Модератор
Аватар

Мнение 
аххаха тия у доко форума си мислат ,че са били 400 души хахахахаха наще определено заслужаваха победа повече !!!!!

Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ

Съб Май 10, 2008 11:40 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
за техно свидиние, понеже им обещах да им взема такси, понеже са големи на уста само
бяха точно 58 човека, всичките които бяха в маймунарника
явно и нашата агитка я смятат за тяхна

Нед Май 11, 2008 6:59 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Viktor4o_Rs написа:
Пич , ти откри топлата вода :lol:

е, аз отдавна съм я открил, но сега споделям гласно възмущението си от факта :)

Нед Май 11, 2008 7:18 am
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Дори такъв тъп мач може да изглежда малко по-добре когато има атмосфера по трибуните.
Кантонерите бяха дошли да не загубят и успяха. За тях това наистина е успех, независимо, че беше изкован с помощта на съдията (за кой ли път), лежане по терена и яко опълчение.
Според мен също бяха около 50-60 човека. И това е публиката на отбор, за който мача им с нас е най-чаканият през сезона, отбор, който предния кръг е бил говедата, отбор, чиито фенове цяла седмица лепяха плакати и призоваваха феновете си да дойдат на мача на ст. Славия. И накрая - 50 човека. :lol:

Нед Май 11, 2008 10:19 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Буферите никога не са печелили на стадион "Славия".Тук таме някой равен мач / главно със съдийска помощ и късмет/ и толкова.Щом и срещу тази слаба формация на Славия не направиха нищо значи са трагични.

Нед Май 11, 2008 11:45 am
Профил
Познат
Аватар

Мнение 
Е как ще съберат повече от 50 човека при положение че тяхното ядро УЖ ако имат такова беше на мача на любимия си отбор ЦСКА.Няма как момчетата да се разкъсат.Хохохохоохохох ЖАЛКИ СТЕ БУФЕРИ :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Нед Май 11, 2008 3:24 pm
Профил WWW
Напреднал

Мнение 
Явно вашите бяха избрали другото дерби, щото на стадиона ние бяхме повече от вас, колкото и да не ви е приятно. В А сектор на вашия стадион по-малко хора не съм виждал отдавна. Агитката ви около 30-40 души - опитахте да си подкрепяте отбора. Като цяло горе-долу атмосфера имаше, въпреки че пред толкова малко публика не става. Мача отвсякъде си беше за равен. Вие имахте положение, ние също, в общи линии резултата е реален. За нас точката върши работа, защото класирането ни в УЕФА си зависи изцяло от нас. Сега дано Черно море тресне Латекса на финала и в турнирите да няма представител на селската фирма - ще бъде идеално. Странно ми е как на домакински мач, в който гостуващата публика е поне колкото вашата(а според мен и повече, ама айде да не спорим) и спокойно сяда в два сектора, а вашата е само в А, да опъвате транспарант, че винаги сме били на гости в България е доста бих казал нелепо. Ама както и да е. Айде със здраве.

Нед Май 11, 2008 3:53 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 90 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  Следваща