Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Съб Май 03, 2025 9:41 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 286 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5 ... 29  Следваща
 Селекция 2006/2007 - какво мислите? 
Автор Съобщение
Напреднал

Мнение Селекция 2006/2007 - какво мислите?
Славия си хареса двама от Източната
"Б" група, играчите ще вземат премии
за равенството с "Левски"

Ръководството на Славия прави опити да привлече двама футболисти, които правят фурор в Източната "Б" група, научи БТА. Това са нашумелият универсален играч на Шумен Кристиян Християнов и халфът на Загорец (Нова Загора) Йордан Хайгъров. Хайгъров - юноша на Нафтекс, също е поливалентен футболист, той може да играе както десен защитник и от дясно или в центъра на полузащитата. Християнов е 29-годишен, преди време се подвизаваше като централен бранител и дефанзивен халф, а през тази пролет беше преквалифициран в централен нападател. 23-годишният Хайгъров пък впечатлява с физическата си издръжливост.
Футболистите на Славия ще вземат все пак премии за равенството 2:2 с "Левски" от 26-ия кръг в "А" група. Президентът на "белите" Венцислав Стефанов съобщил пред футболистите, че те ще останат доволни от наградите. Принципно по новия правилник в клуба играчите взимат премии за всеки спечелени 9 точки, но този път Стефанов решил да направи изключение, тъй като останал изключително доволен от играта.
Оферта от чуждестранен отбор е получена за националния защитник Асен Караславов. Български мениджър я представил в клуба, но Венцислав Стефанов я отхвърлил като крайно неизгодна.
Славия се събира за първа тренировка след мача с "Левски" днес от 18.00 часа на своя стадион. В отбора няма контузени с дербито с лидера в класирането.

Сря Май 10, 2006 2:40 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Аве има време за тва, не трябва да се бърза! Трябва да се обмисли хубаво кой ще пасне на отбора кой не, кой има качества кой не! Ще се разбере! То май пак се почва с некви футболисти дет ни съм чувал ни съм ги виждал през живота си! Май пак нещо нямаме пари или просто не даваме! Както и да е, важното е да се вземат надежни футболисти с бъдеще! Но определо ни трябват офанзивни футболисти!

Сря Май 10, 2006 3:35 pm
Профил WWW
Напреднал

Мнение 
еми определено не трябва да продаваме титуляри в българското първенство. определено трябва да вземем играчи за полузащитата и нападението. стари или млади няма значение. трябва да са такива които вкарват.

Сря Май 10, 2006 5:38 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Ми Стефанов е сюобщил, че няма да прави селекция от гръмки имена, а е решил да прави отбор от такива футболисти за които пишеше във първият пост. Ама то каквито и да са само да вършат работа ...

Сря Май 10, 2006 8:10 pm
Профил ICQ
Пристрастен

Мнение 
да продават танко, петров, трифонов, павлов, пашев, василев, гьошевски. да купят букарев (струва 50 000) и още 2-3 играча в халфовата линия и да разчитат на дамянов, стефанов, воденичаров и вратарчето на юношките.

Сря Май 10, 2006 10:44 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Bobi Pavlov i Ilian Trifonov neka ostanat.

Сря Май 10, 2006 11:03 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Димитър Рангелов замина на проби в Нюрнберг

Нападателят на Славия Димитър Рангелов замина вчера на проби в Германия, съобщава “Меридиан мач”. Таранът ще тренира няколко дни с отбора на деветия в Бундеслигата Нюрнберг и ако бъде одобрен, ще подпише предварителен договор с тима. Рангелов замина за Германия заедно с бившия селекционер на младежите Петър Миладинов, който работи в мениджърската агенция на Емил Данчев.
В началото на полусезона Рангелов бе на проби в швейцарския Базел и дори игра в една от контролите на отбора, но не бе одобрен. Ако Нюрнберг хареса голаджията на „белите", може да се стигне и до договор за преотстъпване.

Чет Май 11, 2006 9:36 am
Профил
Модератор
Аватар

Мнение 
Дано мине успешно пробите. По-добре, че Базел не го одобриха :)

Чет Май 11, 2006 11:29 am
Профил ICQ YIM WWW
Напреднал

Мнение Рангелов
Да ви кажа честно, днеска отворих сайта на Нюрнберг и там представят четирима нови – един германец, един хърватин и двама австралийци...нашия човек го няма

Чет Май 11, 2006 12:08 pm
Профил ICQ
Администратор
Аватар

Мнение 
Него и в Базел го нямаше, но игра в контролата с румънците. Венци е потаен тип :D Всичко ще се обяви при подписването, защото, ако няма такова, ще се вдигне излишен шум за нищо, което не е добре за момчето.
Дано поиграе още един сезон в Славия, защото тъкмо се наложи и едва ли ще вземем някой по- качествен играч.
Християнов съм го чувал много пъти, даже съм го гледал в някои мачове, защото имам работа в Шумен доста често. Опитен футболист, не е някоя звезда, но ще свърши работа. През лятото ни напуска Данчо, може да се окаже, че ни трябва човек за центъра на отбраната, атакуващ играч също не е никак излишен.
От Хайгъров нямам впечатления. Щом е 23 годишен, значи и той знае за какво става въпрос във футбола. Поливалентен- добре, но много станаха дефанзивните играчи. И Християнов си е такъв по принцип... Оглеждаме се все за такива, а търсят клубове на Митко. Ей това не ми харесва- нападател срещу 2 защитника. Освен, че Данчо се връща в Самсун, явно се готви известно разчистване на защитници.
Иначе... Пашев е контузен (отново защитник!) и затова не е играл. За неговите качества мога да съдя от 2-3 мача с екипа на "Ботев". Перспективен е, син е на легендата на "Ботев", Пашата. Може да има хляб в него.
Петров не играе поради спецификата на вратарския пост. И нов да вземем, той пак ще е някой млад и безплатен... Нека Емо си остане.
Гьошевски го освобождавам тутакси, Танко също, разни играчи, които са играли в символичен брой мачове просто доказаха, че не могат да се наложат. По- добре да им се търсят отбори, за да не им спъваме съвсем развитието.
За Букарев и аз чух, че искали 50 000 евро. Добър играч е, но няма игрова практика напоследък. Опитен е, има качества, да идва! Но в никакъв случай не като бартер за Карата. Резерва за национал?! Малко прилича на кон за кокошка.
Реално ни трябва запазване на състава, който излезе срещу ""Левски"", плюс Рангелов+ младите ни надежди от школата. Добре би послужил и Гюлеметов. Ако си го върнем ще е добре.

Чет Май 11, 2006 12:35 pm
Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 286 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5 ... 29  Следваща