Автор |
Съобщение |
Божо
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Дек 17, 2004 2:56 pm Мнения: 2004 Местоположение: София
|
TOTO_SLAVISTA написа: Божо написа: TOTO_SLAVISTA написа: Tctctc ebasi glasovete!Stiga s toq Kostov we dea Ти на колко години си? 16 
Знам, но е хубаво, че сам си го казваш
Значи сметките показват, че по времето по което Иван Костов е бил министър-председател на България ти си бил между 8 и 12 годишен. Как тогава можеш да се изказваш за или против нещо, от което нищо не си разбирал? Или слушаш някого, а? По-добре слушай себе си, мойто момче, а не другите хора, защото може да те вкарат и в затвора
И пиши на български, че току виж и теб те взели за турчин!
_________________ 1913
|
Чет Юни 23, 2005 1:33 am |
|
 |
Божо
Орден "Стара Славия"
|
bodzhov_zv написа: Божо написа: TOTO_SLAVISTA написа: Tctctc ebasi glasovete!Stiga s toq Kostov we dea Ти на колко години си? То не напразно мъдрият законодател е сложил долна възрастова граница на гласуване  Ако сложат и горна, ще се оправим наистина 
Вярно, горната ще спре всички ходещи ковчези, със стърчащи некролози, които ни докараха президент-комунист на главата, а сега и правителство се канят да правят с тяхната твърда една пета от народа.
_________________ 1913
|
Чет Юни 23, 2005 1:37 am |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13208 Местоположение: SOFIA
|
Интересна ще бъде реакцията на гласувалите за червените ченгета от Атака, като се състави комунистическо- турски кабинет с явната или тайна подкрепа на депутатите от Атака. Интересно ще бъде дали Атака ще се разпадне или ще останат заедно, но ще си гласуват на кой както му скимне- като хората на Жорж едно време.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Пон Юни 27, 2005 12:36 am |
|
 |
Martina
Познат
Регистриран на: Сря Ное 17, 2004 3:18 am Мнения: 73 Местоположение: STOCKHOLM,SWEDEN/SOFIA,BG
|
Interesna xipoteza i maj tochno taka shte stane.
_________________ POZDRAVI!
|
Пон Юни 27, 2005 6:30 am |
|
 |
Стефан
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Авг 29, 2003 12:48 pm Мнения: 864 Местоположение: София
|
Мамка му...... ТУРЦИТЕ след някоя и друга година ще ни превземат......как може дпс да са 3-та парламентарна сила(ненормална работа). Така че влизането на Атака в парламента е нещо съвсем нормално , това беше отговора на БГ- общество срещу турската и циганкка паплач..... наречете ме расист ако искате но аз не мога да приема в парламента на България да има турци.......(и то нагли и безочливи)!!!
Иначе аз подкрепих на изборите дясното пространство  най малкото защото никога не бих гласувал за кумонистите и за човек който не може да говори български език(царя....).А и впрочем моиите обеждения са десни  .
Иначе сега ми е много интересно какво правителство ще се състави и от кои парламентарни групи.......но според мен най- вероятното е ......:
кумонисти+турци+ царедворци(за съжаление)

ВИНАГИ С ВАС !
|
Пон Юни 27, 2005 9:23 am |
|
 |
ronaldo
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Ное 25, 2003 6:46 am Мнения: 709 Местоположение: София
|
Тука има ли хора, който си мислят че Сидеров ще направи нещо ???
Пон Юни 27, 2005 11:46 am |
|
 |
FeverNew
Администратор
Регистриран на: Чет Окт 30, 2003 4:29 pm Мнения: 2355 Местоположение: София
|
bodzhov_zv,
Как си представяш комунистическо-турски кабинет, подкрепен от АТАКА? Как си представяш какъвто и да е кабинет с участието на турчина Ахмед Доган, подкрепен от АТАКА? Ще бъде интересно да видим с кого (ако) ще се коалират, но едва ли ще бъде с ДПС... Някога...
|
Пон Юни 27, 2005 1:04 pm |
|
 |
Belia_FEN
Луд за връзване
Регистриран на: Вто Фев 10, 2004 4:33 pm Мнения: 417 Местоположение: София
|
Подяволите много ме е яд,че БСП спечелиха. Сега ще вземат,че ще прецакат цялата работа,която свършиха другите партии за тези 12 години. Ето за това е важно да се гласува,за да не дойдат тъпите комуняги на власт. Важно е да не се губят гласовете,защото при всички положения бабичките и дядовците си гласуват. Голяма грешка направиха и десните партии,че се разцепиха по този начин. Ако сега бяха заедно тяхната преднина щеше да е много по осезаема. Честно да ви кажа ме плаши фактът че 30% от младите хора м/у 18-30 годишна възраст са гласували за БСП.... Явно нашия народ много бързо забравя времената на глад инфлация и т.н. Вярно,че тази възрастова група кажи речи не са видяли истинския комунизъм какъвто е бил,но много от родителите на тези хора не са им разказвали за тежките времена. Много хора се опитват да спестят това на децата си, а не бива. Аз без 2 месеца не можах да гласувам и ме е много яд. На мен много са ми разправяли за времето на комунистите и Тодор Живков и т.н. Семейството ми е преминало през много премеждия през тези години.... Какви ли не страшни неща са ми разправяли,но няма да ги казвам сега,че ще трябва да пиша 2 дена
_________________ WHITE POWER!!! Go WHITE,Go WHITE Go!!
|
Пон Юни 27, 2005 5:42 pm |
|
 |
Божо
Орден "Стара Славия"
|
Belia_FEN написа: Подяволите много ме е яд,че БСП спечелиха. Сега ще вземат,че ще прецакат цялата работа,която свършиха другите партии за тези 12 години. Ето за това е важно да се гласува,за да не дойдат тъпите комуняги на власт. Важно е да не се губят гласовете,защото при всички положения бабичките и дядовците си гласуват. Голяма грешка направиха и десните партии,че се разцепиха по този начин. Ако сега бяха заедно тяхната преднина щеше да е много по осезаема. Честно да ви кажа ме плаши фактът че 30% от младите хора м/у 18-30 годишна възраст са гласували за БСП.... Явно нашия народ много бързо забравя времената на глад инфлация и т.н. Вярно,че тази възрастова група кажи речи не са видяли истинския комунизъм какъвто е бил,но много от родителите на тези хора не са им разказвали за тежките времена. Много хора се опитват да спестят това на децата си, а не бива. Аз без 2 месеца не можах да гласувам и ме е много яд. На мен много са ми разправяли за времето на комунистите и Тодор Живков и т.н. Семейството ми е преминало през много премеждия през тези години.... Какви ли не страшни неща са ми разправяли,но няма да ги казвам сега,че ще трябва да пиша 2 дена
Не се притеснявай, до 5 месеца ще има нови избори, така че ще можеш с гласа си да ги презреш комунистическите изчадия.
_________________ 1913
|
Пон Юни 27, 2005 6:56 pm |
|
 |
Божо
Орден "Стара Славия"
|
Стефан написа: Мамка му...... ТУРЦИТЕ след някоя и друга година ще ни превземат......как може дпс да са 3-та парламентарна сила(ненормална работа).
Това, че "ДПС" са трети е много по-малък проблем от това, че "БКП" са първа сила.
_________________ 1913
|
Пон Юни 27, 2005 7:01 pm |
|
 |
|