Автор |
Съобщение |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
Е каква загуба е божинов не е играл 1 година едвали щеше да направи нещо , барби няма гол във важен мач за национала ,на уест бромич и орлинов ше вкара

The Rise of the poisoned Youth
|
Пон Мар 23, 2009 6:36 pm |
|
 |
sandokan
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Окт 07, 2006 8:27 am Мнения: 1109 Местоположение: DK
|
88! написа: sandokan написа: Леле, трябва да си много наивен човек, че да си милслиш че Бербо не е контузен.. Без коментар.
е той берби винаги си е бил контузен и не знам за наивен , ама даваш коментар и след това казваш без коментар
Не ми се навлиза в темата.
Иначе Благо ще ги накаже!
Пон Мар 23, 2009 8:55 pm |
|
 |
TVV
Орден "Стара Славия"
|
Добрите отбори се познават по това, как се справят с липсата на котнузени играчи. 94-а година Чичовото се водеше най-добрия ни централен нападател, с което съм съгласен, защото направи забележителна кариера в Испания, където Наско Обецата се провали. Люубителят на сафарита обаче го замести съвсем добре.
Да приемем, че сега е моментът Рангелов и/или Домовчийски да се проявят и да покажат, че не са в отбора само за запълване на бройката. Все пак и двамата играят и тренират в Бундеслигата, все би трябвало да могат нещо.
А ако не успеят, няма да е станало нищо фатално, просто догодина светът няма да може да се наслади на извънземната игра на Живко Миланов, Ивелин Попов и Ники Михайлов, които биха били извадени на сергията при случайно класиране. Няма да има и правилен футбол в ЮАР, което е жестоко и несправедливо спрямо всички любители на играта, но такъв е живота.
|
Вто Мар 24, 2009 1:57 am |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13178 Местоположение: SOFIA
|
Много злобно начало. Яд ме е когато изоставаме така в резултата и играта от такъв лесен съперник. Не са нещо особено, надявам се да успеем поне до равен да го докараме. Кипър би Грузия и показа с играта си, че не е лек противник и ще разбърка доста сметки.
|
Съб Мар 28, 2009 10:32 pm |
|
 |
88!
Орден "Стара Славия"
|
е не ни забавиха...
илиян стоянов смешен,блаже трябваше да я забие рангел и той...
сигорно с този гол в 30-тата секунда ще ни бият...
мъри синоптика...
Съб Мар 28, 2009 10:37 pm |
|
 |
CategoryC
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Ное 20, 2004 2:27 pm Мнения: 1722 Местоположение: BERN
|
 ...................
Dori i da bjahme bili slu4aino primerno ak ni bjaha dali duzpa
pak njamache da se klasirame,teparva chte gubime to4ki daje i v Sofia
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=xQx7NzUlpvk
|
Нед Мар 29, 2009 1:20 am |
|
 |
TVV
Орден "Стара Славия"
|
Като изключим недоразумения като Зетя и Псевдоколовати, отборът игра прилично. Ако не друго имаше хъс и се бореха за всяка топка, което не съм виждал отдавна. Няма да се класираме, но поне имаше прилична игра в центъра и ако отборът играе така и като Бербата се върне, а не се откажат като той в него стил спре да тича веднага след като загуби някоя топка и почне да им вика, че пасът не е бил добър, имаме шанс да заприличаме на приличен отбор, което е най-важното на този етап.
Псевдоколовати обаче да се маха, няма такъв некадърник. А Зетя да не обмисля бързо завръщане от контузията ако може.
|
Нед Мар 29, 2009 4:36 am |
|
 |
Josif
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Окт 07, 2004 5:02 pm Мнения: 1171 Местоположение: у дОма
|
Показаха хъс, но имаше доста трагични хора. Стоянов и Томашич не стават и това отдавна се знае. Да повикаш Михайлов за резервен вратар, при положение, че Данчо Господинов е по-добър даже и от титулярния е показателно за ръководството. Приятно ме изненада Кишишев, който въпреки слабото си представяне в А група се включи доста добре. Като цяло отбора изглежда много по-добре без Бербатов.
|
Пон Мар 30, 2009 5:08 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Благой нямаше ден а и не беше на точния пост.Но пък съм много доволен от Митко Рангелов бори се изключително мъжки.Дано и титуляр и срещу Кипър където ще се предсатви още по добре.
|
Пон Мар 30, 2009 5:34 pm |
|
 |
yamata
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Авг 11, 2005 7:01 pm Мнения: 1487 Местоположение: sofiq
|
Само да не ми стане като бербата да ми бележи срещу разни смешници.Не че има как да стане. 
_________________ N 1
|
Пон Мар 30, 2009 6:21 pm |
|
 |
|