Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Съб Май 03, 2025 10:23 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 21 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
 Ейре - България 

28 март ще е
време разделно с илюзиите за класиране 61%  61%  [ 14 ]
първата голяма крачка към ЮАР 39%  39%  [ 9 ]
Общо гласове : 23

Ейре - България 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Е каква загуба е божинов не е играл 1 година едвали щеше да направи нещо , барби няма гол във важен мач за национала ,на уест бромич и орлинов ше вкара

The Rise of the poisoned Youth

Пон Мар 23, 2009 6:36 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
88! написа:
sandokan написа:
Леле, трябва да си много наивен човек, че да си милслиш че Бербо не е контузен.. Без коментар.

е той берби винаги си е бил контузен :lol:
и не знам за наивен , ама даваш коментар и след това казваш без коментар :lol:

Не ми се навлиза в темата. :wink:

Иначе Благо ще ги накаже!

Пон Мар 23, 2009 8:55 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Добрите отбори се познават по това, как се справят с липсата на котнузени играчи. 94-а година Чичовото се водеше най-добрия ни централен нападател, с което съм съгласен, защото направи забележителна кариера в Испания, където Наско Обецата се провали. Люубителят на сафарита обаче го замести съвсем добре.

Да приемем, че сега е моментът Рангелов и/или Домовчийски да се проявят и да покажат, че не са в отбора само за запълване на бройката. Все пак и двамата играят и тренират в Бундеслигата, все би трябвало да могат нещо.

А ако не успеят, няма да е станало нищо фатално, просто догодина светът няма да може да се наслади на извънземната игра на Живко Миланов, Ивелин Попов и Ники Михайлов, които биха били извадени на сергията при случайно класиране. Няма да има и правилен футбол в ЮАР, което е жестоко и несправедливо спрямо всички любители на играта, но такъв е живота.

Вто Мар 24, 2009 1:57 am
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
Много злобно начало. Яд ме е когато изоставаме така в резултата и играта от такъв лесен съперник. Не са нещо особено, надявам се да успеем поне до равен да го докараме. Кипър би Грузия и показа с играта си, че не е лек противник и ще разбърка доста сметки.

Съб Мар 28, 2009 10:32 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
е не ни забавиха... :lol:
илиян стоянов смешен,блаже трябваше да я забие рангел и той...

сигорно с този гол в 30-тата секунда ще ни бият...

мъри синоптика...

Съб Мар 28, 2009 10:37 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение ...................
Dori i da bjahme bili slu4aino primerno ak ni bjaha dali duzpa
pak njamache da se klasirame,teparva chte gubime to4ki daje i v Sofia

Нед Мар 29, 2009 1:20 am
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Като изключим недоразумения като Зетя и Псевдоколовати, отборът игра прилично. Ако не друго имаше хъс и се бореха за всяка топка, което не съм виждал отдавна. Няма да се класираме, но поне имаше прилична игра в центъра и ако отборът играе така и като Бербата се върне, а не се откажат като той в него стил спре да тича веднага след като загуби някоя топка и почне да им вика, че пасът не е бил добър, имаме шанс да заприличаме на приличен отбор, което е най-важното на този етап.
Псевдоколовати обаче да се маха, няма такъв некадърник. А Зетя да не обмисля бързо завръщане от контузията ако може.

Нед Мар 29, 2009 4:36 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Показаха хъс, но имаше доста трагични хора. Стоянов и Томашич не стават и това отдавна се знае. Да повикаш Михайлов за резервен вратар, при положение, че Данчо Господинов е по-добър даже и от титулярния е показателно за ръководството. Приятно ме изненада Кишишев, който въпреки слабото си представяне в А група се включи доста добре. Като цяло отбора изглежда много по-добре без Бербатов.

Пон Мар 30, 2009 5:08 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Благой нямаше ден а и не беше на точния пост.Но пък съм много доволен от Митко Рангелов бори се изключително мъжки.Дано и титуляр и срещу Кипър където ще се предсатви още по добре.

Пон Мар 30, 2009 5:34 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Само да не ми стане като бербата да ми бележи срещу разни смешници.Не че има как да стане. :lol:

Пон Мар 30, 2009 6:21 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 21 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща