http://www.slaviasofia.com/forum/viewtopic.php?t=1985
ето първо една тема където много малко хора са си казали мнението за вратарите в Славия и не са много хората, които са защитили Еми Петров така че не ми обяснявайте, че аз не съм за момчето....пък и все пак беше контузен и все още не е напълно възстановен. Колко мача е изиграл в последните 2 месеца???
За иванков - да, не съм гледал мачовете му в Турция и да доверявам се на журналистите....вие също не сте гледали мачове и не се доверявате. Та защо аз да греша, а вие да сте прави?? Верно е, че имаше много глупави грешки, верно е, че излизанията му бяха слаба част, но в последно време е поулегнал, ръководи си защитата пред него.
За конкретни мачове ще ме карате сега да търся видео материали да се убеждаваме ли? Далеч съм от мисълта да кажа, че е велик вратар...и на мен не ми е симпатичен. Но към момента той заедно с Г. Петков са най-добрия избор за национални вратари!
Юношата на "Левски" игра много добре в последния кръг на първенството в Турция. Той не пусна гол срещу Бешикташ, а тимът му е трети в класирането с 8 точки. Първи е Галатасарай с 10. "Надявам се да постигнем добър резултат. Няма да се разсърдя, ако запазим вратата си суха", каза още Митко вратарчето, както го нарича Пенев.