Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Чет Юни 19, 2025 12:58 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 69 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Следваща
 Как ще се представим в мача с "лалетата" 

Как ще завърши квалификацията с Холандия
Победа за Холандия 65%  65%  [ 15 ]
Равен 22%  22%  [ 5 ]
Победа за България 13%  13%  [ 3 ]
Общо гласове : 23

Как ще се представим в мача с "лалетата" 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Кога Иванков е правил страхотни мачове в национала че не мога да се сетя?makaveli ти лично колко мача си гледал на Иванков в Турция?Предполагам нито един.Така че не вярвай на журналистите когато пишат че Иванков "направил поредния блестящ мач".За твое сведение щом някой футболист в Турция се прояви моментално бива прилапван от някой от грандовете от Истанбул.Щом Иванков за толкова години не е поискан от грандовете знай че тези негови блестящи изяви са най - малкото силно преувеличени.
П.П. makaveli надявам се да изброиш поне два - три от страхотните мачове на Иваков в национала.

Чет Сеп 06, 2007 8:17 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
http://www.slaviasofia.com/forum/viewtopic.php?t=1985

ето първо една тема където много малко хора са си казали мнението за вратарите в Славия и не са много хората, които са защитили Еми Петров така че не ми обяснявайте, че аз не съм за момчето....пък и все пак беше контузен и все още не е напълно възстановен. Колко мача е изиграл в последните 2 месеца???
За иванков - да, не съм гледал мачовете му в Турция и да доверявам се на журналистите....вие също не сте гледали мачове и не се доверявате. Та защо аз да греша, а вие да сте прави?? Верно е, че имаше много глупави грешки, верно е, че излизанията му бяха слаба част, но в последно време е поулегнал, ръководи си защитата пред него.
За конкретни мачове ще ме карате сега да търся видео материали да се убеждаваме ли? Далеч съм от мисълта да кажа, че е велик вратар...и на мен не ми е симпатичен. Но към момента той заедно с Г. Петков са най-добрия избор за национални вратари!

Юношата на "Левски" игра много добре в последния кръг на първенството в Турция. Той не пусна гол срещу Бешикташ, а тимът му е трети в класирането с 8 точки. Първи е Галатасарай с 10. "Надявам се да постигнем добър резултат. Няма да се разсърдя, ако запазим вратата си суха", каза още Митко вратарчето, както го нарича Пенев.

Последна промяна makaveli на Чет Сеп 06, 2007 9:07 am, променена общо 1 път

Чет Сеп 06, 2007 8:41 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Иванков е получил прекалено много шансове в национала за слаб вратар като него.Същият е провалил безброй мачове и поне две кампании.Дайте ми един негов силен мач било в "Левски" било в националния.На 32 години и безброй изиграни мачове Иванков не показа никакво развитие.Георги Петков е с класи над него / нямам предвид че е бивш вратар на Славия/.Дори един Ивайло Петров от ЦСКА в момента заслужава повече място в националния отбор от Иванков.
П.П. Продължавам да смятам че Стоичков извърши престъпление като в квалификациите за световното през 2006 г. като пускаше Иванков титуляр за сметка на изключителен вратар като Здравко Здравков.В крайна сметка Иванков направи наистина "запомнящи" се мачове срещу Швеция и Унгария а Здравко си тръгна обиден от национала.

Чет Сеп 06, 2007 9:14 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
saract написа:
П.П. Продължавам да смятам че Стоичков извърши престъпление като в квалификациите за световното през 2006 г. като пускаше Иванков титуляр за сметка на изключителен вратар като Здравко Здравков.В крайна сметка Иванков направи наистина "запомнящи" се мачове срещу Швеция и Унгария а Здравко си тръгна обиден от национала.

100% съм съгласен
Здравко беше уникален вратар и така и не разбрах защо го обвиняваха толкова много?!?! За головете, които бил допуснал след като Топчо и Валъо бяха като разграден двор пред него (визирам конкретния мач със скиорчетата)

Чет Сеп 06, 2007 9:18 am
Профил
Току що регистриран

Мнение 
Пената си знае работата той е старо куче :twisted:

Чет Сеп 06, 2007 9:23 am
Профил
Луд за връзване
Аватар

Мнение 
С тоя смешен отбор и Албания не можем да бием. Велизарката щяла да е титулярка. :lol:

Чет Сеп 06, 2007 10:34 am
Профил
Току що регистриран

Мнение 
fisher96 написа:
С тоя смешен отбор и Албания не можем да бием. Велизарката щяла да е титулярка. :lol:

Може да му дадат некоя дуспа :)

Чет Сеп 06, 2007 10:37 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
С две думи - неам думи. С една - ич!

Чет Сеп 06, 2007 12:23 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 69 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Следваща