Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Нед Май 04, 2025 5:56 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 129 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 13  Следваща
 Българските отбори в Европа 

Кой отбор ще се представи най - добре през този сезон?
""Левски"" 20%  20%  [ 9 ]
ЦСКА 34%  34%  [ 15 ]
Локомотив (Сф) 14%  14%  [ 6 ]
Литекс 32%  32%  [ 14 ]
Общо гласове : 44

Българските отбори в Европа 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Това за коефициента мен лично изобщо не ме натъжава. Първо, дори и да имаме два отбора в лигата, тези два отбора се знаят предварително и нищо в първенството няма да се промени. Второ, услужливите сини и червени медии непрекъснато ни натякват за коефициенти и показват разни сложни сметки, според които излиза, че ако двата книжни гранда и на Гриша Ганчев фирмения отбор не играят в турнирите, българският футбол губи. Един вид - животните трябва да са абонирани за евротурнирите, защото само те имат шанс и който им пречи, е антипатриот. Досущ като едно време при развития социализъм - на двата отбора на властта трябва да им се осигури всичко - медиен комфорт, точки, играчи и недай си Боже някой друг да стане шампион...
Само на мен ли ми се струва, че ако имаме два отбора в лигата, това само ще направи пропастта между говеда и свине и останалите отбори още по-голяма?

Сря Авг 08, 2007 5:36 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Трябваше им този шамар на сwините, за да се осъзнаят малко... :wink:

Сафари с шамари...

8)

Ами Латекса ги изпусна на два пъти, трети път стомна за вода...

Иначе първенството ще е много интересно, да се надяваме - и по-честно... :evil:

Локо и Литекс имат всички шансове за достойно представяне в евротурнирите... :lol:

Чет Авг 09, 2007 7:20 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
TVV написа:
Това за коефициента мен лично изобщо не ме натъжава. Първо, дори и да имаме два отбора в лигата, тези два отбора се знаят предварително и нищо в първенството няма да се промени. Второ, услужливите сини и червени медии непрекъснато ни натякват за коефициенти и показват разни сложни сметки, според които излиза, че ако двата книжни гранда и на Гриша Ганчев фирмения отбор не играят в турнирите, българският футбол губи. Един вид - животните трябва да са абонирани за евротурнирите, защото само те имат шанс и който им пречи, е антипатриот. Досущ като едно време при развития социализъм - на двата отбора на властта трябва да им се осигури всичко - медиен комфорт, точки, играчи и недай си Боже някой друг да стане шампион...
Само на мен ли ми се струва, че ако имаме два отбора в лигата, това само ще направи пропастта между говеда и свине и останалите отбори още по-голяма?

:!: :!: :!:

Съб Авг 11, 2007 8:58 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Ще дават ли довечера някой от мачовете на евробойците някъде?

Чет Авг 16, 2007 3:47 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Да ЦСКА от 20 : 00 по канал 1, а от 20 :30 по ТВ българия локото

Чет Авг 16, 2007 3:51 pm
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
Коефициентът е изключително важен, защото точно поради ниското му равнище в средата на 90-те години играхме в УЕФА вместо в КЕШ, а като бронзов медалист се класирахме за интертото.

Чет Авг 16, 2007 6:14 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Абе да умират всички бе ;) Искам илиенските огради да отстранят поне румънските цигани,пък после да падат на поразия ;)

САМО СЛАВИЯ!

Чет Авг 16, 2007 7:43 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Алооо, тия с коефициентите! Абе вие само българска музика и наши филми ли гледате с кеф? Говедата и свинете колкото повече падат, толкова по-чист е въздуха, иначе какво става - "евробоец", "новия евробоец"... Много по- ми е кеф, като стане - "евроташак", "новия евроташак"...

Чет Авг 16, 2007 10:04 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Литекс ясно...

Цска трудно, но ще се класират.Имат добри играчи наистина.

Локото ще загуби в Румъния почти съм сигурен.Въпроса е с колко. :?:

Чет Авг 16, 2007 10:32 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Дотук двата "гранда" са се комбинирали за един измъчен равен, две загуби и един случаен гол. Добре че в България има и други отбори. Ако свинете отпаднат, аз лично ще се изкефя, както се изкефих като Тампере отпра говедата. А за буферите се надявам не само да продължат, но да стигнат и до групите, че и да излязат от тях - най-малкото за да види Дебелия, че е възможно.

Пет Авг 17, 2007 12:12 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 129 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 13  Следваща