Българските отбори в Европа
Българските отбори в Европа
Автор |
Съобщение |
TVV
Орден "Стара Славия"
|
Това за коефициента мен лично изобщо не ме натъжава. Първо, дори и да имаме два отбора в лигата, тези два отбора се знаят предварително и нищо в първенството няма да се промени. Второ, услужливите сини и червени медии непрекъснато ни натякват за коефициенти и показват разни сложни сметки, според които излиза, че ако двата книжни гранда и на Гриша Ганчев фирмения отбор не играят в турнирите, българският футбол губи. Един вид - животните трябва да са абонирани за евротурнирите, защото само те имат шанс и който им пречи, е антипатриот. Досущ като едно време при развития социализъм - на двата отбора на властта трябва да им се осигури всичко - медиен комфорт, точки, играчи и недай си Боже някой друг да стане шампион...
Само на мен ли ми се струва, че ако имаме два отбора в лигата, това само ще направи пропастта между говеда и свине и останалите отбори още по-голяма?
|
Сря Авг 08, 2007 5:36 pm |
|
 |
Петър Дяков
Орден "Стара Славия"
|
Трябваше им този шамар на сwините, за да се осъзнаят малко...
Сафари с шамари...
Ами Латекса ги изпусна на два пъти, трети път стомна за вода...
Иначе първенството ще е много интересно, да се надяваме - и по-честно...
Локо и Литекс имат всички шансове за достойно представяне в евротурнирите... 
_________________ Обичаме ви, бели алкохоли!
|
Чет Авг 09, 2007 7:20 am |
|
 |
Josif
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Окт 07, 2004 5:02 pm Мнения: 1171 Местоположение: у дОма
|
TVV написа: Това за коефициента мен лично изобщо не ме натъжава. Първо, дори и да имаме два отбора в лигата, тези два отбора се знаят предварително и нищо в първенството няма да се промени. Второ, услужливите сини и червени медии непрекъснато ни натякват за коефициенти и показват разни сложни сметки, според които излиза, че ако двата книжни гранда и на Гриша Ганчев фирмения отбор не играят в турнирите, българският футбол губи. Един вид - животните трябва да са абонирани за евротурнирите, защото само те имат шанс и който им пречи, е антипатриот. Досущ като едно време при развития социализъм - на двата отбора на властта трябва да им се осигури всичко - медиен комфорт, точки, играчи и недай си Боже някой друг да стане шампион... Само на мен ли ми се струва, че ако имаме два отбора в лигата, това само ще направи пропастта между говеда и свине и останалите отбори още по-голяма?

_________________ 100
|
Съб Авг 11, 2007 8:58 am |
|
 |
Tony Adams
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Юли 11, 2006 10:02 pm Мнения: 1270 Местоположение: София
|
Ще дават ли довечера някой от мачовете на евробойците някъде?
|
Чет Авг 16, 2007 3:47 pm |
|
 |
Chelsea_69
Орден "Стара Славия"
|
Да ЦСКА от 20 : 00 по канал 1, а от 20 :30 по ТВ българия локото
_________________ Стевицаааа, вади го тоя, беееее
|
Чет Авг 16, 2007 3:51 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13178 Местоположение: SOFIA
|
Коефициентът е изключително важен, защото точно поради ниското му равнище в средата на 90-те години играхме в УЕФА вместо в КЕШ, а като бронзов медалист се класирахме за интертото.
|
Чет Авг 16, 2007 6:14 pm |
|
 |
jjfoxi
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Авг 31, 2006 1:05 pm Мнения: 1143 Местоположение: Надежда City
|
Абе да умират всички бе  Искам илиенските огради да отстранят поне румънските цигани,пък после да падат на поразия 
_________________ И ще пее целия стадион
и ще пее цяла София
и ще пеят нашите сърца
САМО СЛАВИЯ!
|
Чет Авг 16, 2007 7:43 pm |
|
 |
mishkar
Орден "Стара Славия"
|
Алооо, тия с коефициентите! Абе вие само българска музика и наши филми ли гледате с кеф? Говедата и свинете колкото повече падат, толкова по-чист е въздуха, иначе какво става - "евробоец", "новия евробоец"... Много по- ми е кеф, като стане - "евроташак", "новия евроташак"...
|
Чет Авг 16, 2007 10:04 pm |
|
 |
Chelsea_69
Орден "Стара Славия"
|
Литекс ясно...
Цска трудно, но ще се класират.Имат добри играчи наистина.
Локото ще загуби в Румъния почти съм сигурен.Въпроса е с колко. 
_________________ Стевицаааа, вади го тоя, беееее
|
Чет Авг 16, 2007 10:32 pm |
|
 |
TVV
Орден "Стара Славия"
|
Дотук двата "гранда" са се комбинирали за един измъчен равен, две загуби и един случаен гол. Добре че в България има и други отбори. Ако свинете отпаднат, аз лично ще се изкефя, както се изкефих като Тампере отпра говедата. А за буферите се надявам не само да продължат, но да стигнат и до групите, че и да излязат от тях - най-малкото за да види Дебелия, че е възможно.
|
Пет Авг 17, 2007 12:12 am |
|
 |
|