jordas написа:
Айде аз хвърлям ръкавицата и казвам че ТОТНЪМ ще е в 4 - ката...на мястото на Арсенал или Ливърпул..., догодина да сме живи и здрави ще ви напомня какво съм прогнизирал!
1. И аз очаквам Тотнъм да се поне в 4-ката.
2. Само за Арсенал имам малко по-различно гледище - според мен истината е, че Арсенал прави десителетия, в които е и ще е № 1 в Англия. Мотиви:
- Лондонски отбор, а Лондон си е Лондон и е доста по-различно от останалата Англия. Просто това си е световен център.
- Уникален нов стадион, на който си ги пълнят 65 000 зрители на мач. Не случайно масово в Англия се правят нови стадиони или се разширяват съществуващите. Примерно преди 20 - на години Аресанл разшириха Хайбъри и го изтискаха да докарат около 42 000 места. Още 15 000 нови места за който и да е отбор, това са нови 450 000 паунда приходи от всеки домакински мач. Тоест имат си при Арсенал една стабилна финансова ситуация и няма как да има някаква цикличност, каквато примерно е при Челси и да зависи от настроението на руски или др. богаташи.
- Направиха пробив в последните 20 г. завоюваха шампионски титли и позиция на лидери в Англия
- Добър и стабилен треньор от доста години.