Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Съб Май 03, 2025 6:28 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 83 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Следваща
 Английска Висша Лига 07/08 
Автор Съобщение
Администратор
Аватар

Мнение Английска Висша Лига 07/08
Новото първенство в Англия започва на 11.08.2007 г. (точно като нашето :lol: ).
Ето програмата за първия кръг:
Арсенал - Фулъм
Астън Вила - Ливърпул
Болтън - Нюкасъл
Челси - Бирмингам
Дарби Каунти - Портсмут
Евертън - Уигън
Манчестър Юнайтед - Рединг
Мидълзбро - Блекбърн
Съндърланд - Тотнъм
Уест Хям - Манчестър Сити

Общо взето фаворитите започват със сравнително лесни домакинства. Само Пуул гостуват на негостоприемния навремето Вила Парк.

Чет Юни 14, 2007 1:34 pm
Профил WWW
Модератор
Аватар

Мнение 
според мен няма да е толкова тежко гостуването на Пуул освен ако през паузата Вила не сътворят някъв по-добър отбор !!! :roll: Иначе очаквам Х на Арсенал :wink: :lol:

"We must secure the existence of our race and a future for white children" 14/88

Чет Юни 14, 2007 2:53 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
service_crew написа:
според мен няма да е толкова тежко гостуването на Пуул освен ако през паузата Вила не сътворят някъв по-добър отбор !!! :roll: Иначе очаквам Х на Арсенал :wink: :lol:
Очаквай си :lol:

The Rise of the poisoned Youth

Чет Юни 14, 2007 3:51 pm
Профил ICQ
Познат
Аватар

Мнение 
Очаквам Уест Хям да първия си домакински мач :)

Чет Юни 14, 2007 4:25 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
service_crew написа:

Не го играй в тотото тоя Х :lol:

Чет Юни 14, 2007 4:34 pm
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
Това пък е пълната програма на Висшата лига. Вече горе - долу е ясно кои мачлета ще гледаме по време на Коледния маратон, пък и през другите периоди. Програмата още не е ясна в детайли. Но ако се запази това с редовния кръг на 01.01.2008, англичаните отново ще избият рибата :twisted:

Чет Юни 14, 2007 10:19 pm
Профил WWW
Пристрастен

Мнение 
Шампионът ще се реши измежду \"Ман\" и \"Челси\". \"Арсенал\" и \"Ливърпул\" ще излъчат носителя на бронзовите медали. \"Тотнъм\" ще предвожда групата на средняците. Не знам защо си губите времето с Висшата лига, след като там от 10 години нищо интересно и непредсказуемо не се случва. Може би само френското първенство е по - скучно от английското.

Съб Юни 16, 2007 2:07 am
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Айде аз хвърлям ръкавицата и казвам че ТОТНЪМ ще е в 4 - ката...на мястото на Арсенал или Ливърпул..., догодина да сме живи и здрави ще ви напомня какво съм прогнизирал!

Изображение
www.zone1913.com

Съб Юни 16, 2007 4:13 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Whitesnake написа:
Шампионът ще се реши измежду "Ман" и "Челси". "Арсенал" и "Ливърпул" ще излъчат носителя на бронзовите медали. "Тотнъм" ще предвожда групата на средняците. Не знам защо си губите времето с Висшата лига, след като там от 10 години нищо интересно и непредсказуемо не се случва. Може би само френското първенство е по - скучно от английското.

Стадионите са пълни. Атмосферата на самите мачове е много вълнуваща. И Моуриньо преди време беше казал, че едно от нещата което ще му липсва извън Англия - това са пълните стадиони и липсата на празни места по трибуните. Вярно, че имаше сезони на тотално превъзходство съответно на Ман, Арсенал и Челси, което уби интригата - но само за първото място. Почти всички мачове са оспорвани и НЕпредсказуеми през цялото време. В същото време в района и на самия стадион има супер ред и организация - преди, по - време и след самия мач.
Общо взето: Един път в Англия на мач след това оставаш завинаги привърженик на английския футбол. :D

Съб Юни 16, 2007 5:42 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
jordas написа:
Айде аз хвърлям ръкавицата и казвам че ТОТНЪМ ще е в 4 - ката...на мястото на Арсенал или Ливърпул..., догодина да сме живи и здрави ще ви напомня какво съм прогнизирал!

1. И аз очаквам Тотнъм да се поне в 4-ката.
2. Само за Арсенал имам малко по-различно гледище - според мен истината е, че Арсенал прави десителетия, в които е и ще е № 1 в Англия. Мотиви:
- Лондонски отбор, а Лондон си е Лондон и е доста по-различно от останалата Англия. Просто това си е световен център.
- Уникален нов стадион, на който си ги пълнят 65 000 зрители на мач. Не случайно масово в Англия се правят нови стадиони или се разширяват съществуващите. Примерно преди 20 - на години Аресанл разшириха Хайбъри и го изтискаха да докарат около 42 000 места. Още 15 000 нови места за който и да е отбор, това са нови 450 000 паунда приходи от всеки домакински мач. Тоест имат си при Арсенал една стабилна финансова ситуация и няма как да има някаква цикличност, каквато примерно е при Челси и да зависи от настроението на руски или др. богаташи.
- Направиха пробив в последните 20 г. завоюваха шампионски титли и позиция на лидери в Англия
- Добър и стабилен треньор от доста години.

Съб Юни 16, 2007 6:09 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 83 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Следваща