Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пон Май 12, 2025 10:41 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 137 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14  Следваща
 Трансферни новини 05/06 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
I az se radvam , no Hanover ne e nai-dobria klub , v koito moje da igrae Chavo.Dobre che e preodstupen. Dano da go zabelejat i sled tazi godina da zaigrae v niakoi po-renomiran otbor. Taka go nabutahme i na uefski i na cska :lol: Uspeh na Chavo !!!

Пон Юни 06, 2005 2:27 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Чавдар Янков: Целта ми е да се наложа в тима на Хановер 96

Бившият халф на Славия Чавдар Янков коментира пред радио "Спорт" преотстъпването си в германския тим Хановер 96. Той се надява да успее да се наложи бързо в новия си отбор и смята, че ако успее да избегне тежки контузии, ще постигне целта си.
"В интерес на истината нямах никаква идея за това къде ще играя. В Славия криеха кои отбори проявяват интерес към мен, а в медиите ме пращаха къде ли не и не приемах насериозно писанията.
Но Хановер определено е стъпка напред в кариерата ми. Тимът завърши 10-ти в това първенство и показва, че не е никак слаб. Мога само да съм доволен от този трансфер".
Янков разкрива, че ще се присъедини към новия си отбор в края на месец юни, когато започва подготовката за новото първенство. Преди това обаче той трябва да премине медицински тестове в клуба.
"През уикенда подписах контракта. Сега ми предстои в сряда да премина медицински тестове и ако всичко е успешно, на 28-ми отново тръгвам за Германия.
Знам, че са ме взели под наем за една година с опиця за закупуване за още четири. Ще направя всичко възможно да се наложа и да продължа кариерата си в Бундеслигата".
Халфът се разделя с добри чувства с бившия си тим Славия. Той не съжалява, че не е играл в отборите на "Левски" или ЦСКА, преди да бъде трансфериран в чужбина.
"Израснах много като футболист в Овча Купел и е нормално да ми е мъчно. Но все пак за всеки играч идва период, в който е по-добре да погледне напред и да се развива на по-високо ниво.
Колкото до "Левски" или ЦСКА, не съжалявам, че не играх в някой от двата тима. Смятам, че Славия също бе водещ тим в първенството и получих нужната подготовка да пробия в чужбина".

Пон Юни 06, 2005 9:30 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Във Волфсбург отлагат решението си за Благой Георгиев

Ръководството на Волфсбург е отложило с няколко дни решението си за Благой Георгиев. Немците следят изявите на халфа на Славия и националния отбор. Те имаха свой представител на 4 юни, когато бе световната квалификация с Хърватия. Във Волфсбург са впечатлени от халфа, но чакат думата на новия треньор Фах. Специалистът пое вчера "вълците". "Шансовете на Благо да заиграе в Германия не са никак малки. На мача с хърватите той бе следен и от французи. Знаете, че отбори от Франция също се интересуват от него, но при Волфсбург нещата са конкретни".

Вто Юни 07, 2005 6:05 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
София. “Към този момент никой от Волфсбург не е проявил официално интерес към Благой Георгиев”, обяви президентът на Славия Венцислав Стефанов пред радио Спорт. Според него само в медиите са се появили индикации за подобен интерес.

Сря Юни 08, 2005 3:45 pm
Профил ICQ
Администратор
Аватар

Мнение 
Цитат:
Славия отряза ЦСКА за националите си Благой Георгиев и Асен Караславов и двамата няма да облекат червената фланелка, каквито информации имаше. Двамата най-вероятно ще бъдат преотстъпени в чужбина, както стана с Чавдар Янков.

"Армейците" са постигнали принципна договорка с шефовете на "белите" за халфа Велимир Иванович.

От ръководството на 30-кратните шампиони за пореден път потвърдиха вероятността Христо Янев да бъде продаден. Както "Топспорт" писа, към него има интерес от два френски тима - Лил и Тулуза.

"Искаме да задържим Янев и следващия сезон, но в същото време знаем, че на него му е време да заиграе в далеч по-сериозен европейски отбор", коментираха от Борисовата градина.

В началото на подготовката в тима на проби се очаква да дойде и македонският халф на Вардар Даниел Гоцевски.

В същото време стана ясно, че мажоритарният шеф на ЦСКА Васил Божков е отложил срещата си с треньора Миодраг Йешич. Сърбинът е в родината си и ще пристигне в България чак преди първата тренировка на тима на 14 юли. Помощникът му Зоран Кралевич пък почива на родното Черноморие.

Йешич трябваше да се види с Божков, за да се разберат за парите за селекция. Собственикът на 30-кратните шампиони обаче отложил срещата, която трябваше да се състои вчера. Според предварителни информации Божков се е съгласил да отпусне 1 млн. евро, но само ако бъде продаден голмайсторът Христо Янев.

Ако това не стане, Йешич ще разполага с половината от сумата. Сърбинът пък не бил доволен от темповете, с които се развива селекцията на тима. Треньорът искал трима нови, сред които Велимир Иванович и Кирил Джоров от Славия.

Jay Jay,

Тази тема я правя важна докато тече трансферният период. Махам другата ти рубрика от важните докато не се освободи място- ще натежи форума, ако има повече от 3 пиннати теми. Ти си поддържай и Медиите за Славия, като оправим писмото или като спечелим титлата при юношите ще я върна пак където й е мястото :wink:

Чет Юни 09, 2005 6:02 am
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
YES!

И Благой Георгиев с трансфер в Германия

23-годишният Георгиев в момента е между „Байер" (Леверкузен) и „Арминия" (Билефелд). Хиляди женски сърца бият в синхрон с това на секссимвола на родния футбол, който обаче ще играе у нас вече само с фланелката на националния отбор. Самият Благо вече е във ваканция и очаква ръководството на „белите" да му съобщи къде точно ще рита през следващия сезон.
Няколко мениджъри от Германия наблюдаваха изявите на Георгиев в злополучната квалификация с хърватите. Според тях Благо не е играл слабо, но заради общата неефективност на отбора се е загубил на терена. Самият Димитър Бербатов призна, че в „Байер" (Леверкузен) са го разпитвали за качествата на няколко национали, сред които Чавдар Янков и Благой Георгиев.
Значително по-реални обаче са шансовете 23-годишният талант да премине в „Арминия". Това съобщи вчера за „24 часа" репортерът в германската
футболна библия „Кикер" Хартвиг Хаселбрух. Според негови източници Георгиев е желан в тима от Билефелд.
„Сещам се за Благой Георгиев. Той не беше ли с номер 15 в националния ви отбор? Май бе един от малкото, който се помъчи да направи нещо срещу хърватите", сподели Хаселбрух.

Чет Юни 09, 2005 7:30 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
YES YES YES!
Mnogo silno se nadqvam Blago da uspee da si nameri dobur otbor.Mislq che ot vsichki igrachi v Slavia toi nai-mnogo zaslujava tozi transfer.Kolko shte mi e muchno che veche nqma da peem БЛАГО ГЕОРГИЕВ ЕДИН Е БЛАГО ГЕОРГИЕВ!

Цитат:
Славия отряза ЦСКА за националите си Благой Георгиев и Асен Караславов и двамата няма да облекат червената фланелка, каквито информации имаше.

I ot tova sum mnogo dovolen zashtoto za purvi put venci da si spazi dumata.Asen Karaslavov ne moga da razbera zashto ne igrae titulqr i vuv nacionalniq otbor,no tezi raboti ne reshavam az,a i s vremeto vsichko shte si doide na mqstoto.

Чет Юни 09, 2005 7:50 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Чавдар Янков ще играе с номер "23" в Хановер 96

Българският национал Чавдар Янков премина успешно медицинските прегледи в германския клуб Хановер и в момента официално е представян пред медиите като ново попълнение на клуба, съобщава официалният сайт.
От ръководството обявиха и номера на фланелката, с който ще играе халфа - той е 23.
Както е известно, Славия преотстъпи Янков на Хановер до края на сезона за сумата от 1 милион евро с опция за закупуване за още четири години.
Ако впоследствие той бъде продаден на друг тим, Хановер ще получи 5 милиона евро от цялата сума. 21-годишният футболист е гласен за основен плеймейкър и ще има задачата да гради играта на тима си през следващия сезон.

Чет Юни 09, 2005 2:17 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Пише, че Чавдар говори малко английски и испански. Немски не знае. Да заляга и да започва да учи немски език, вместо да си губи времето по Черноморието. Защото без немски никак не е лесно там.

Чет Юни 09, 2005 3:04 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Хановер. “Посрещнаха ме отлично и съм много щастлив от отношението на хората в Хановер. Тук всичко е просто супер, няма какво да кажа”, заяви Чавдар Янков за радио “Гонг”. По-рано днес младият български национал беше официално представен като футболист на немския тим. “Малко се учудих, че бях посрещнат дори и от президента на клуба. Това обаче си е Германия и хората са професионалисти. Подписах договора още в София. В Хановер минах медицински прегледи. Представиха ни официално. Другите номера, които обичам, бяха взети, затова избрах 23-и. Това е хубав номер, макар че за мен няма голямо значение с кой номер играя. Сега трябва да започна да уча немски език”, добави юношата на Славия. Тази вечер той се прибира от Германия и заминава на почивка.

Чет Юни 09, 2005 5:58 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 137 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14  Следваща