Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пет Май 09, 2025 12:57 am

Отговори на тема  [ 1085 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 109  Следваща
 стадион "Славия" 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение Re: стадион "Славия"
Не е партенка!
Аз лично съм присъствал на първите срещи и огледи на мястото срещу зала Армеец.
Хората искат да направят нещо и да го експлоатират. Това, че на този стадион ще играе един или друг отбор не е от значение. По цял свят клубовете си имат бази и живота им е там. Само мачовете са на тези стадиони. В този случай, нашата база си остава. Няма по-добро решение за нас от това!

Чет Сеп 12, 2013 3:58 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Дори и така да е, остава въпросът с кой ще го делим тоя стадион, то само буферите останаха, "Левски" си строи техен, а чорбата се дърпа. :roll: Всъщност това би бил най-добрият вариант за нас - да сме с Локо (Сф), аз общ стадион с животни не искам. Освен това, аз доколкото разбрах, нали евентуален нов стадион ще е в Овча Купел, та и поради тая причина чорбата не щат. :roll:

Иначе нов и модерен стадион, на който да играем и да ни дават и милиони евра за това на мен ми звучи прекалено хубаво, за да е истина. :D Венци Свинята приказваше и как Филипс щели да ни слагат лампи и такива приказки от 1001 нощ. :mrgreen: Да излязат на обща пресконференция с представители на фирмата и да потвърдят, тогава ще е друго нещо. 8)

Чет Сеп 12, 2013 4:09 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Не искам хубав стадион с Венци Президент !

Чет Сеп 12, 2013 7:26 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

няма кой да му построи стадион на свинкса за 40 милиона , и да ходим 200 човека и затова условието е лс или цска но това нема как да стане , другият вариант е националният отбор,но с 3 или 4 мача в годината не става и последният вариант са концерти и молове но и с това номера нема да мине свиньо и вземи направи две тоалетни едно табло и осветление.

Чет Сеп 12, 2013 8:28 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Дано стане -мисля ,че при добър мениджмънт един такъв стадион ще носи винаги добри пари-дали ходят 200 или 3000 души при тези цени на билетите едва ли ще е разлика -ако са по 10 лв билетите това са към 50 000 лева на месец -един концерт и ще ги избиеш ,че и на печалба ще излезеш -мисля също ,че мол с заведения и други екстри ще ги прави като печалба за седмица и не виждам причина друг отбор да е необходим.

Чет Сеп 12, 2013 9:33 pm
Профил
Администратор
Аватар

Четох, че имало условие на този стадион да се играят по 46 мача годишно гарантирано. Като сложим в група с 12 отбора ще имаме 22 домакинства, националите имат по 2-3 домакинства годишно, за купата никога не се знае кое как и европейските мачове на другите отбори също не се знаят колко ще бъдат и бройките както и да го смятаме отиват под тази цифра 46. Приходите ще идват не само от билети, а най-вече от ТВ права и реклами. Но и публиката няма да е 200-300 човека. Аз очаквам не драстично, но значимо увеличение на хората по трибуните при европейски условия на престой.

Чет Сеп 12, 2013 9:55 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мисля, че сме много във филма и утре Дебелунди ще излезе и ще каже: "Сори пичове, пропаднаха нещата" :lol: :lol: :lol: Не може ли американците направо да ни купят от СИК със стадиона и базите ? :D

Чет Сеп 12, 2013 10:34 pm
Профил ICQ
Луд за връзване

Направо се чудя, как може да има Слависти, които наистина да вярват на тия бутафории. Както каза колегата по-горе, вярвам само на построен стадион и то след няколко шамара.

Няма по-абсурден аргумент от това, видите ли, в други страни играели по два отбора на стадион. Само че при тях това е традиция от много, ама много десителития, докато нашата традиция е друга. И е абсолютно нередно, неморално и прочие, да играем, да делим един стадион с животните, особено с комунистическото отроче Цеца. Поредната гавра с малкото останали и интересуващи се бели фенове.

Аз на Венци не му вярвам и зная, че всичко, което каже са глупости.

Боли ме, когато Слависти, хубави хора, се хващат постоянно на всяка глупост от устата не дебели или българските медии.

Ако на теория стане такова нещо с "Левски" или Цеца, аз ще се откажа да стъпвам на стадион Славия (или както ще да се казва), колкото и европейски и красив да бъде.

Пет Сеп 13, 2013 9:13 am
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Шо стана сега, намерихме ли съквартирантче, направи ли се първа копка на стадиона, сложи ли се капсула на времето и пътуват ли вече милионите ойро от американците по банковата сметка на чича ви Венци ? :mrgreen: Хайде, белким купи едно табло за естадиото :D

Пет Сеп 13, 2013 7:54 pm
Профил ICQ
Администратор
Аватар

asterix написа:
Направо се чудя, как може да има Слависти, които наистина да вярват на тия бутафории. Както каза колегата по-горе, вярвам само на построен стадион и то след няколко шамара.

Няма по-абсурден аргумент от това, видите ли, в други страни играели по два отбора на стадион. Само че при тях това е традиция от много, ама много десителития, докато нашата традиция е друга. И е абсолютно нередно, неморално и прочие, да играем, да делим един стадион с животните, особено с комунистическото отроче Цеца. Поредната гавра с малкото останали и интересуващи се бели фенове.

Аз на Венци не му вярвам и зная, че всичко, което каже са глупости.

Боли ме, когато Слависти, хубави хора, се хващат постоянно на всяка глупост от устата не дебели или българските медии.

Ако на теория стане такова нещо с ""Левски"" или Цеца, аз ще се откажа да стъпвам на стадион Славия (или както ще да се казва), колкото и европейски и красив да бъде.

Не беше далеч времето когато всички софийски отбори играеха на националния стадион. В началото на 90те всички софийски дербита плюс "Левски", Славия и Локомотив играеха на един стадион.

Съб Сеп 14, 2013 12:28 am
Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 1085 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 109  Следваща