Национален Клуб на Слависта
Форум
|
Регистрация •
Въпроси/Отговори
• Търсене • Влез
|
Автор |
Съобщение |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4218 Местоположение: София
|
 Re: "Литекс" - "Славия"
Отличен мач на Жоро вратарчето ! Второто полувреме беше срам, сега Венци ще се пиняви до мачовете с животните.. Букарев до живот... Галин е най-добрия ни играч този сезон..
Нед Сеп 15, 2013 6:36 am |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Между другото Велков още не е готов за подобни тежки мачове.Голям талант е няма спор но не трябва прекалено много да се форсира с налагането му.Все пак се надявам ако Чавдар Янков едни ден се възстанови от безкрайните си контузии да имаме повече мощ и качество в средата на терена.И трябва повече дух и хъс в отбора.
|
Нед Сеп 15, 2013 10:10 am |
|
 |
staev10
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 24, 2005 6:42 pm Мнения: 568 Местоположение: София
|
seth написа: Миналата година точно преди този мач бяхме играли с "Локото", които с ритане ни оставиха без 5 титуляра за Ловеч. Миналата година ни водеха 1:0 на полувремето. Второто за 15 мин ни вкараха 3 гола.
|
Пон Сеп 16, 2013 12:53 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13190 Местоположение: SOFIA
|
Определено Чуки направи добро със смяната на позицията на велков откъм Меси и минаването на Галин по двата фланга. не знам защо остави толкова време Курдов залит сам напред, като се видя вече в три мача преди това, че играе по-добре с партньор в атаката.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Пон Сеп 16, 2013 8:18 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13190 Местоположение: SOFIA
|
Главният мениджър на Литекс Стойчо Стоилов се нахвърли на Георги Петков след равенството със Славия. Той сподели, че вратарят на белите само е бавел играта и последните минути на мача почти не се е играл футбол. "Не ни позволиха да покажем какво можем, футболистите на Славия постоянно лежаха по терена. Донякъде може да сме доволни от равенството, но и донякъде не. Искахме да спечелим, но не се получи. Успяхме да изравним резултата и в последните минути опитахме да натиснем. Играта само се бавеше. Такова лежане не съм виждал никъде. В края на мача футбол почти не се игра. Георги Петков бе най-деен в бавенето. Това неговото вече не знам на какво прилича", каза Стоилов. Интересно е, че шефът на Литекс не е първият, който скача на Петков. След последния кръг на миналия шампионат между "Левски" и Славия вратарят бе нападнат от феновете на сините и собственика Тодор Батков. Както тогава, така и сега Георги Петков не остана длъжен на атаките. "Стойчо Стоилов да не говори много, защото в Ловеч винаги най-много реват от съдиите. Питам рефера Костадинов защо Литекс не играят феърплей, като вадя топката от игра, а той ми вдигна жълт картон. Точно Стоилов да не говори, защото и малките деца знаят как се свири в Ловеч. Бавил съм играта накрая, а те къде бяха 90 минути, защо не играха? Аз в 93-ата минута какво да правя? Да им дам топката да вкарат и да пътувам после като пребит за София ли? Всеки гостуващ отбор в Ловеч плаче от съдиите. Като цяло съм доволен от точката, но можехме и да бием. Сладко е, когато се побеждават тимове, които са били първи", каза Петков.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Чет Сеп 19, 2013 1:39 am |
|
 |
|