Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Чет Май 15, 2025 1:48 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 45 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5
 "Литекс" - "Славия" 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение Re: "Литекс" - "Славия"
Отличен мач на Жоро вратарчето ! Второто полувреме беше срам, сега Венци ще се пиняви до мачовете с животните..
Букарев до живот...
Галин е най-добрия ни играч този сезон..

Нед Сеп 15, 2013 6:36 am
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Между другото Велков още не е готов за подобни тежки мачове.Голям талант е няма спор но не трябва прекалено много да се форсира с налагането му.Все пак се надявам ако Чавдар Янков едни ден се възстанови от безкрайните си контузии да имаме повече мощ и качество в средата на терена.И трябва повече дух и хъс в отбора.

Нед Сеп 15, 2013 10:10 am
Профил
Орден "Стара Славия"

seth написа:
Миналата година точно преди този мач бяхме играли с "Локото", които с ритане ни оставиха без 5 титуляра за Ловеч.

Миналата година ни водеха 1:0 на полувремето.

Второто за 15 мин ни вкараха 3 гола.

Пон Сеп 16, 2013 12:53 pm
Профил
Администратор
Аватар

Определено Чуки направи добро със смяната на позицията на велков откъм Меси и минаването на Галин по двата фланга. не знам защо остави толкова време Курдов залит сам напред, като се видя вече в три мача преди това, че играе по-добре с партньор в атаката.

Пон Сеп 16, 2013 8:18 pm
Профил WWW
Администратор
Аватар

Главният мениджър на Литекс Стойчо Стоилов се нахвърли на Георги Петков след равенството със Сла­вия. Той сподели, че врата­рят на белите само е бавел играта и последните мину­ти на мача почти не се е иг­рал футбол.

"Не ни позволиха да покажем какво можем, футболистите на Славия постоянно лежаха по тере­на. Донякъде може да сме до­волни от равенството, но и донякъде не. Искахме да спе­челим, но не се получи. Успях­ме да изравним резултата и в последните минути опитахме да натиснем. Играта само се бавеше. Такова лежа­не не съм виждал никъде. В края на мача футбол почти не се игра. Георги Петков бе най-деен в бавенето. Това не­говото вече не знам на какво прилича", каза Стоилов.

Ин­тересно е, че шефът на Литекс не е първият, който скача на Петков. След послед­ния кръг на миналия шампио­нат между "Левски" и Славия вратарят бе нападнат от феновете на сините и собственика Тодор Батков.

Както тогава, така и сега Георги Петков не остана длъжен на атаките.

"Стойчо Стоилов да не говори много, защото в Ловеч винаги най-много реват от съдиите. Пи­там рефера Костадинов за­що Литекс не играят феърплей, като вадя топка­та от игра, а той ми вдигна жълт картон. Точно Стоилов да не говори, защото и мал­ките деца знаят как се свири в Ловеч. Бавил съм играта накрая, а те къде бяха 90 ми­нути, защо не играха? Аз в 93-ата минута какво да пра­вя? Да им дам топката да вкарат и да пътувам после като пребит за София ли? Всеки гостуващ отбор в Ло­веч плаче от съдиите. Като цяло съм доволен от точка­та, но можехме и да бием. Сладко е, когато се побежда­ват тимове, които са били първи", каза Петков.

Чет Сеп 19, 2013 1:39 am
Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 45 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5