Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пет Май 09, 2025 8:45 pm

Отговори на тема  [ 1085 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52 ... 109  Следваща
 стадион "Славия" 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение Re: стадион "Славия"
Аз все още мога да разбера как мислят да си избият парите немците, ако прасетата се откажат. Има някаква уловка, която никой не иска да каже и нищо чудно след време да останем без стадион, заради лакомият дебелак.

Сря Сеп 25, 2013 12:12 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

ghp написа:
Собствеността е наша и не вярвам някой да може да преметне Маджо -аз си мисля ,че за сега единствения шанс да останем в А група е този стадион-дали ще се казва Славия или не не ми пука особено -все пак преди 100 години не сме почнали от там -важното е да има някакво развитие ,че пропадането е страшно в последно време-пък и един модерен стадион ще има зали и за другите спортове които развиваме и децата ни ще ползват базата изобщо положителните страни са в пъти повече от отрицателните -по-добре да изгубим името на един стадион отколкото отбора да изчезне.

Името на стадиона е последното нещо, което ни притеснява...да не стане да изчезнем точно заради стадиона...

Сря Сеп 25, 2013 12:12 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

rzEtw написа:
Аз все още мога да разбера как мислят да си избият парите немците, ако прасетата се откажат. Има някаква уловка, която никой не иска да каже и нищо чудно след време да останем без стадион, заради лакомият дебелак.

Молове, зали за спорт за широката общественост, мероприятия от всякакъв тип във въпросните зали и на стадиона....четрибуквието едва ли им е основния клон за възвращаемост. Говорим за огромна корпорация, която знае какво прави. Пък и малко или много този стадион ще е поредната завършена инвестиция в портфолиото на компанията - реклама и възможности за нови клиенти...а както всички знаем големите първенства са през 2 години и се дават на нови и нови страни т.е. нови обекти, инвестиции и пачки за прибиране.

Реклама за 40М може да звучи много за някого, но Бейл струва 100М...Роналдо струваше също една камара пари, а помня, че съобщиха че Реал са избили трансферната сума само от фланелки за първия му сезон...

Сря Сеп 25, 2013 12:17 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Този стадион ще ни загроби.

http://www.sportal.bg/news.php?news=449224

Сря Сеп 25, 2013 1:35 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Не знам защо имам усещането че тази сделка ще е последният пирон в ковчега на Славия.Дано не съм прав.

Сря Сеп 25, 2013 1:58 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

С този стадион Славия остава без стадион без дом, но алчността до там води,така е феновете сме малко няма кой да протестира, нали се сещата,че след 10 20 години я ги има сик я ги няма взели парата и бегали а договара за този стадион ще бъде минимум за 25 години и никой на него няма да сложи името Славия така че това ми намирисва като края на Славия.Аз лично нямам нужда от нов стадион а имаме нужда да се направи на нашият стадион осветление , тоалетни и това мисля е достатъчно. Нека си остане нашият дом Славия.

Сря Сеп 25, 2013 6:37 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Момчета,помислете това е краят на Славия.утре няма свиня,няма сик,няма земя, няма и Славия

Сря Сеп 25, 2013 6:44 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

White Hart Lane написа:
С този стадион Славия остава без стадион без дом, но алчността до там води,така е феновете сме малко няма кой да протестира, нали се сещата,че след 10 20 години я ги има сик я ги няма взели парата и бегали а договара за този стадион ще бъде минимум за 25 години и никой на него няма да сложи името Славия така че това ми намирисва като края на Славия.Аз лично нямам нужда от нов стадион а имаме нужда да се направи на нашият стадион осветление , тоалетни и това мисля е достатъчно. Нека си остане нашият дом Славия.

И кой ще ги направи тези неща ей така, само за Славия ? Венци или може би персийският шах или султанът на Бруней ? :lol: :lol: :lol: Хора по-близки до кухнята и по-навътре в нещата казват, че стадионът ще остане за нас, и аз им вярвам. Никой няма да ни излее милионите и да ни оправи стадиона ей така без нищо, Венци пък най-малко. И ако след 25 години си остава за нас, няма никакво значение кой ни е собственик, даже бих казал че с един нов и модерен стадион има реален шанс от нас да се заинтересува някой по-сериозен човек и спонсори, вместо със сегашната ни съборетина, която Венци не е пипнал десетки години. И не казвам, че нямам съмнения, но аз лично не виждам друг вариант стадионът ни да има нормален вид. Другият вариант е да си седи така и след 5-6 години да нямаме лиценз и да трябва да играем на Герена или на "Васил "Левски"" ... Ключова е собствеността - ако си остава за нас е супер, ако не - тогава вече имаме сериозен проблем. А че нямал да ни носи името, това вече го говорихме, абсурден аргумент, сякаш Байерн, Дортмунд, Арсенал и Ман Сити са умрели, като стадионите им се казват на застрахователни компании или на арабски фирми :mrgreen: Нека да е наш и да е хубав, пък ако ще да се казва и "Шкембе Арена", това винаги ще си е нашият стадион и никой и нищо не може да промени това.

Последна промяна Viktor4o_Rs на Сря Сеп 25, 2013 7:00 pm, променена общо 1 път

Сря Сеп 25, 2013 6:52 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Viktor4o_Rs написа:
White Hart Lane написа:

И кой ще ги направи тези неща ей така, само за Славия ? Венци или може би персийският шах или султанът на Бруней ? :lol: :lol: :lol: Хора по-близки до кухнята и по-навътре в нещата казват, че стадионът ще остане за нас, и аз им вярвам. Никой няма да ни излее милионите и да ни оправи стадиона ей така, Венци пък най-малко.

след 25 години я камилата я камилара,за какво ти е шейх за едно осветление :lol: :lol: :lol:ей тия дето са близки до кухнята те са близко и до ножа ...

Сря Сеп 25, 2013 6:59 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

White Hart Lane написа:
Viktor4o_Rs написа:
White Hart Lane написа:

И кой ще ги направи тези неща ей така, само за Славия ? Венци или може би персийският шах или султанът на Бруней ? :lol: :lol: :lol: Хора по-близки до кухнята и по-навътре в нещата казват, че стадионът ще остане за нас, и аз им вярвам. Никой няма да ни излее милионите и да ни оправи стадиона ей така, Венци пък най-малко.

след 25 години я камилата я камилара,за какво ти е шейх за едно осветление :lol: :lol: :lol:ей тия дето са близки до кухнята те са близко и до ножа ...

Пич, какво осветление, виж че не е сложил едно табло дори или нормални седалки, какво да говорим повече. Не си мисли, че вярвам безрезервно във всичко, напротив, с Венци винаги трябва да си имаме едно наум, защото послъгва. :wink: Много повече вярвам на IMG, защото са сериозна компания и не говорят празни приказки току-така. Освен това ще следят как се представя отборът и как се разходват парите, които те дават. Това, което казвам е, че не стане ли това, Дебелия пръста си няма да мръдне да реновира нашия стадион и крайният резултат ще е да не играем на него така или иначе. И тогава какво като е наш, като не ни дават лиценз за него ?

Сря Сеп 25, 2013 7:02 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 1085 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52 ... 109  Следваща