Автор |
Съобщение |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
 Re: Букомер за октомври
Аз мисля, че Радуканов ще е доста по-добре и ще вдигне отбора, без да очакваме невъзможни неща от него.  Трябва да му се даде време и търпение, наследството на Чуки е страшно тежко ... И без нови играчи няма да стане работата. Предлагам на Венци Свинята след Радуканов да вземе бат Дана, за да ни съсипе и следващият сезон.  Толкова продължиха безумията на Свинята и Букарев с налагането на младите, талантливите юноши и прочие. Някой още иска ли да играят само юноши ?
|
Нед Окт 20, 2013 9:49 pm |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4234 Местоположение: София
|
Реално, наследството е толкова тежко, че със сигурност ще трябва да се борим за оставане в групата. Няма как да се класираме в първата седмица, но ако евентуално Радуканов застъпи, поне трябва да влезем в плейофите в ролята на фаворит за оставане спрямо другите аусаидери, подпечатано с добър футбол и положителна настроика в играта ни. Евентуално елиминиране на кантонерите също не е лишено от логика, но трябва да сме наясно, че трябва време и зимна селекция, за да се случат нещата.
Нед Окт 20, 2013 9:56 pm |
|
 |
white eagle
Орден "Стара Славия"
|
Смятям, че от всички варианти за нов треньор най-удачен е Илиян Илиев. Хора като Митов и Радуканов няма как да вдигнат отбора, те са идентични като манталитет с Букарев.
|
Нед Окт 20, 2013 10:12 pm |
|
 |
Spiro
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Авг 31, 2003 4:36 pm Мнения: 3904 Местоположение: Sofia
|
Стига песимизъм! С един класен тренер и няколко точни попълнения бихме могли да останем в първата седмица! Но има ли ма кого да му пука! Това е въпросът! О С Т А В К А А А А А А А А А А А А !!!!
_________________ СЛАВИЯ Е ЛЕГЕНДА - ДА СТАНЕМ ЧАСТ ОТ НЕЯ - БЕЛИ ШАМПИОНИ !
|
Нед Окт 20, 2013 10:15 pm |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
|
Аз също предпочитам Джуджето, но Дебелият отрече за него. По-вероятно ми се струва да е Радуканов. При всички случай, Радуканов е поне една класа над Чуки. Чуки е дъното. Толкова ми е замъглен мозъка от неговите действия в последните месеци, че и Кушев ми се вижда като Капело. Просто не знам, но искам утре като стана, Дебелият да е обявил нов треньор, пък ако иска и той да застава. Положението не се търпи.
Нед Окт 20, 2013 10:22 pm |
|
 |
rzEtw
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Яну 25, 2011 3:10 pm Мнения: 586 Местоположение: Плевен
|
Радуканов поне има опита да е треньор. Освен това е показал, че е мотиватор. Не мисля, че ще направи някакви чудеса, но съм сигурен, че ще се справи доста по-добре от Букарев. Пък и ако трябва да избирам между Илиан Илиев и Радуканов, бих избрал втория.
|
Нед Окт 20, 2013 10:23 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
white eagle написа: Смятям, че от всички варианти за нов треньор най-удачен е Илиян Илиев. Хора като Митов и Радуканов няма как да вдигнат отбора, те са идентични като манталитет с Букарев. Илиан Илиев не е толкова луд, че да иска в Славия, иначе и аз бих го предпочел  Радуканов все пак дигна чорбата, когато бяха в положение, подобно на нашето, донесе им Купа (срещу нас) и Суперкупа, би Рапид във Виена, после отпадна от Стяуа, направи 8 поредни победи в следващия шампионат, после ние бихме чорбата и му подпечатахме изгонването (след 8 победи, равен и една загуба). Вярно, после не направи нищо с "Ботев", във втория си престой в ЦСКА също не блестеше, но такива бяха реалностите.  Радуканов е в пъти по-добре от Букарев, това е абсолютно сигурно, в щаба му ще работят и добри специалисти като Росен Кирилов и Петко Петков, за което съм доволен. Иначе за сегашното ни положение най-подходящ е един друг, който обаче няма да се върне, защото на 2 пъти бе гонен незаслужено и някои тук му викаха "простак" и "невъзпитан" и даже бяха доволни, че Букарев го сменя.  Е, следващият път внимавайте какво си пожелавате, може и да се сбъдне. Толкова с интелигентните и възпитани треньори без грам опит, толкова и с прословутата школа и юношите, тези два мита рухнаха само за 13 кръга - сигурно най-срамните в историята ни ...
|
Нед Окт 20, 2013 10:25 pm |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
|
Овчи е най-големия, НО НЕ МУ ПОЗВОЛИХА ! За т'ва и го уважавам, щото му пукаше ! http://www.sportal.bg/news.php?news=453661
Нед Окт 20, 2013 10:54 pm |
|
 |
asterix
Луд за връзване
Регистриран на: Пон Сеп 01, 2003 6:59 pm Мнения: 324 Местоположение: София
|
Стига с този Вили Вуцов. Тотално падение беше с него. С Чуки също. Радуканов няма място при нас в дългосрочен план, но е по-добре от Чуки, защото също е говедо-чорбар, но поне е тренирал и други отбори. Все пак трябва да се мисли скоро и за друг треньор, щото с говедо-чорбари е едно и също, а ние от няколко години имаме само такива.
_________________ Да живее България и само Славия!!!!
|
Пон Окт 21, 2013 8:57 am |
|
 |
Spiro
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Авг 31, 2003 4:36 pm Мнения: 3904 Местоположение: Sofia
|
Ясен е щабът на Радуканов От Топспорт
Здравков, Петков и Кирилов ще помагат на треньора
В щаба на новия треньор на Славия Милен Радуканов ще работят Петко Петков, Здравко Здравков и Росен Кирилов. До момента Здравков беше помощник на досегашния треньор на "белите" Асен Букарев, а в последните години Петков работи в Литекс. Росен Кирилов също ще бъде помощник на новия старши треньор на "белите".
Вчера Асен Букарев подаде оставка като старши треньор на най-стария столичен клуб, след като заяви, че постигнатите резултати не му позволяват до остане на поста. Славия е без победа в шампионата в шест поредни двубоя и се намира в зоната на изпадащите в "А" група, на 12-о място с актив от едва 11 точки.
Асен Букарев пое "белите" през лятото на 2013 година, заменяйки Велислав Вуцов. Преди това на два пъти Букарев беше помощник на Вуцов в Славия.
Айде, честито!
_________________ СЛАВИЯ Е ЛЕГЕНДА - ДА СТАНЕМ ЧАСТ ОТ НЕЯ - БЕЛИ ШАМПИОНИ !
|
Пон Окт 21, 2013 9:48 am |
|
 |
|