Национален Клуб на Слависта
Форум
|
Регистрация •
Въпроси/Отговори
• Търсене • Влез
|
Автор |
Съобщение |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
 Re: Букомер за октомври
На всички привърженици на Вуцов - да погледнат състава за мача реванш в Стара Загора и отново нека ми обяснят какво е можел/искал/му е пукало?!?!?!?
Пусна 9 човека защита и смените му бяха Дяков и Колев с 3,14 мин игра общо за последните година и половина. С Резерви Галин и Лазаров и т.н.
МишокЪТ или се изплаши или се нагъзи. С нищо не е по-различен от другите слабаци Буки, Кукушев и сие...
|
Пон Окт 21, 2013 10:35 am |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Радуканов ние последната надежда да избегнем позора Б група.
|
Пон Окт 21, 2013 10:40 am |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
makaveli написа: На всички привърженици на Вуцов - да погледнат състава за мача реванш в Стара Загора и отново нека ми обяснят какво е можел/искал/му е пукало?!?!?!?
Пусна 9 човека защита и смените му бяха Дяков и Колев с 3,14 мин игра общо за последните година и половина. С Резерви Галин и Лазаров и т.н.
МишокЪТ или се изплаши или се нагъзи. С нищо не е по-различен от другите слабаци Буки, Кукушев и сие... Да, сбърка състава за този мач, това е факт. Само че това, че не бил различен от Буки и Кукушев е абсолютно невярно, кога с Вили сме били в зоната на изпадащите ? Стига вече с тези глупости, защото когато Буки дойде пак приказвахте как е все едно дали ще е Буки или Вили, а се вижда че има Балкан разлика  Защо забравяш, че без Вили никога нямаше да отстраним "Ботев" и дори не можеше да си мечтаем за полуфинал ?
Последна промяна Viktor4o_Rs на Пон Окт 21, 2013 10:59 am, променена общо 1 път
|
Пон Окт 21, 2013 10:51 am |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
asterix написа: Стига с този Вили Вуцов. Тотално падение беше с него. С Чуки също. Радуканов няма място при нас в дългосрочен план, но е по-добре от Чуки, защото също е говедо-чорбар, но поне е тренирал и други отбори. Все пак трябва да се мисли скоро и за друг треньор, щото с говедо-чорбари е едно и също, а ние от няколко години имаме само такива. Ами Жозе, Капело и Гуардиола не са говедо-чорбари, сигурен съм, че чакат обаждане от Дебелия и веднага зарязват съответно Челси, Русия и Байерн 
|
Пон Окт 21, 2013 10:54 am |
|
 |
ghp
Орден "Стара Славия"
|
Големия проблем с треньорите ни идва до известна степен от това ,че Дебелия е в играта вече 20 години и който му е сърбал попарата не ще да чуе да работи с него и отделно има една категория които никога не биха се хванали с него като Херо,Мъри и т.н.Затова и в последно време пуска все някакви които никога не са били треньори и никога няма да бъдат -Кукушката Чуки а това е пагубно за отбора.Вили беше за мен един от малкото които могат да търпят Дебелака и да ръководят успешно отбора и да има планина разлика между него и Чуки -с Вили щяхме да смачкаме Любимец например.За Радуканов не мога да преценя но си мисля ,че поне от изпадане ще се спасим с него.
|
Пон Окт 21, 2013 11:32 am |
|
 |
|