Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Чет Май 15, 2025 4:46 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 14 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
 Треньорски барометър - октомври, 2-ра част 

Вярвате ли в Радуканов и екипа му?
ДА 69%  69%  [ 18 ]
НЕ 31%  31%  [ 8 ]
Общо гласове : 26

Треньорски барометър - октомври, 2-ра част 
Автор Съобщение
Администратор
Аватар

Мнение Треньорски барометър - октомври, 2-ра част
Велев
2010
ЮЛИ - 39%
АВГУСТ - 12%
СЕПТЕМВРИ - 22%
ОКТОМВРИ - 49%
НОЕМВРИ - 42%
ДЕКЕМВРИ - 70%
2011
ЯНУАРИ - 77%
ФЕВРУАРИ - 62%
МАРТ - 43%
АПРИЛ - 53%
МАЙ - 19%
Кушев
ЮНИ - 48%
ЮЛИ - 76%
АВГУСТ - 60%
СЕПТЕМВРИ - 35%
ОКТОМВРИ - 65%
НОЕМВРИ - 60%
ДЕКЕМВРИ - 70%
2012
ЯНУАРИ - 75%
ФЕВРУАРИ - 55%
МАРТ - 41%
АПРИЛ - 43%
МАЙ - 19%
ЮНИ - 23%
ЮЛИ - 20%
АВГУСТ - 14%
СЕПТЕМВРИ - 35%
ОКТОМВРИ - 6%
НОЕМВРИ - 7%
Вуцов
ДЕКЕМВРИ 98%
2013
ЯНУАРИ - 90%
ФЕВРУАРИ - 82%
МАРТ - 91%
АПРИЛ - 63%
МАЙ - 60%
ЮНИ - 57%
Букарев
ЮНИ 62%
ЮЛИ 30%
АВГУСТ 15 %
СЕПТЕМВРИ 28%
ОКТОМВРИ - 7%
Радуканов
ОКТОМВРИ - ?

Най-високо
1. Вуцов, декември 2012 - 98%
2. Вуцов, март 2013 - 91%
3. Вуцов, януари 2013 - 90%

Най-ниско
1. Кушев, октомври 2012 - 6%
2-3. Кушев, ноември 2012 - 7%
2-3. Букарев, октомври 2013 - 7%

Забележка: Можете да променяте мнението си когато ви скимне в рамките на месеца.

Пон Окт 21, 2013 1:24 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение Re: Треньорски барометър - октомври, 2-ра част
Вярвам, че ще е доста по-добре от Чуки, макар че това не е кой знае какво, тъй като всеки би се справил по-добре :roll: Харесва ми и екипа му с Росен Кирилов и Петко Петков. Иначе е ясно, че без няколко нови сносни играчи ще ни е много, много трудно. В краткосрочен аспект се надявам да понатрупаме поне 6 точки от предстоящите 4 мача и да отстраним буферите. Трябва да има търпение към Радуканов, защото наследството на Смешника е страшно, ама страшно тежко ...

Пон Окт 21, 2013 1:36 pm
Профил ICQ
Администратор
Аватар

Ако не ме лъже паметта, Радуканов и Янев имаха някакви проблеми помежду си. Желев обаче да изгонят би било доста неадекватно решение предвид това, че от 3 години той поддържа едно стабилно и прилично ниво на игра и нямаме опции. Каквито и попълнения да намерят, те едва ли биха били бог знае колко качествени, като се има предвид, че до зимния трансферен прозорец, когато ще се появи някакво количество на пазара, може да се вземат само свободни агенти, които най-вероятно не са си намерили отбори лятото и не са играли по 5-6 месеца. Лошото е, че дотогава ще се изтъркалят още 10 кръга и през пролетта тръгваме от позиция партер, ако не вземем поне 21 точки до края на годината. Тогава ни предстоят три мача - "Левски", ЦСКА, Локо Пд и почват плейаутите. А за разлика от миналия път, коогато имахме подобна формула, точките не се разполовяват, не се нулират, а остават така както са си. Труден за преодоляване е пасив от 10-на точки, особено ако в седмицата имаме примерно "Левски", Берое и да кажем Черно море.

Пон Окт 21, 2013 1:44 pm
Профил WWW
Луд за връзване

По-добре е от Чукарев, но все пак не е достатъчно приемлив вариант. Да се опита да спаси оставането ни в А група (макар да не виждам, какво печели от това българския футбол), но после да бъде задължително сменен.

Затова ще го поздравя с едно "не" за добре дошъл!

Е, ако изгони веднага Гошо Петков, Виктор Генев, Христо Янев, Атанас Курдов, веднага ще си сменя вота. А и да не изгони Генев - все тая, стига да не го пуска в игра.
На врата да заложи на Емо Петров.

Пон Окт 21, 2013 3:18 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

asterix написа:
По-добре е от Чукарев, но все пак не е достатъчно приемлив вариант. Да се опита да спаси оставането ни в А група (макар да не виждам, какво печели от това българския футбол), но после да бъде задължително сменен.

Затова ще го поздравя с едно "не" за добре дошъл!

Е, ако изгони веднага Гошо Петков, Виктор Генев, Христо Янев, Атанас Курдов, веднага ще си сменя вота. А и да не изгони Генев - все тая, стига да не го пуска в игра.
На врата да заложи на Емо Петров.

И като изгони Курдов, ти ли ще си ни нападател ? Щото в момента имаме точно 1 и това е той. :wink: За Гошо Петков и Емо Петров дори не искам да коментирам, че е смешно. Да се радваме, че не е джуджето Митов, защото и такъв вариант имаше ...

Пон Окт 21, 2013 3:24 pm
Профил ICQ
Луд за връзване

Да ме взима мен веднага! Много по-голям голмайстор съм, а и съм Славист и не се занимавам с други отбори и не унижавам бялата публика! На 27 години съм, имам повече опит и много голове (макар и на аматьорски ниво :) ) в Германия и Холандия. Висок съм и играя добре с глава.

Същото важи за Гошо Петков (вчера поне 2 гола са негови). Емо Петров е по-добър и с по-добро поведение.

Митов щеше да е поредния пирон в нашия ковчег. Такива са Вили, Кушев, Чуки и Кинг Велев. Радуканов има блестяща възможност да не влезе в тая категория преди (задължително) да бъде сменен следващия сезон.

Пон Окт 21, 2013 3:33 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Радуканов е треньорът с най-големи успехи, който застава начело на Славия последните години. Екипът му също е от амбициозни хора и мисля, че ако WC се отдръпне малко от поста на "човекът-всичко" може да наблюдаваме една различна Славия през втория полусезон. Лично аз съм оптимист, защото не разполагаме с лоши играчи поне в сравнение с отбори като Локо Пд, Локо СФ, Черно море, Берое, които се борят за първата седмица.

Пон Окт 21, 2013 5:57 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Как пeeха Киора: "Вярвам във тебе, не защото си ти..."

Пон Окт 21, 2013 7:20 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Докато не му дадат 100 млн за селекция и не му доведат играчите, коити иска, аз ще го подкрепям. Радуконов&Мойс цел живот..

Пон Окт 21, 2013 9:01 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Много сте прости! Сори!
Хубав, грозен, висок, нисък, плешив, хипар и т.н. Какъвто ще да е ТОВА НИ Е ПОСЛЕДНИЯ ВЛАК за оставане в групата.

Пон Окт 21, 2013 9:21 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 14 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща