Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Чет Май 15, 2025 9:08 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 46 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5  Следваща
 "Лудогорец"-"Славия" 
Автор Съобщение
Администратор
Аватар

Мнение "Лудогорец"-"Славия"
Едва ли и най-болните слависти се надяват да вземем нещо в този мач, но все си мисля, че ако играем освободено и агресивно и тактически грамотно, може и да измъкнем точка или три. Това са мачове за престиж, в които футболистите трябва да покажат най-доброто от себе си, за да направят впечатление на обществеността, мениджъри и пр.

Сря Окт 30, 2013 5:38 pm
Профил WWW
Луд за връзване

Мнение Re: "Лудогорец"-"Славия"
Срещу най-стойностния отбор между Черно море и Черна гора всяка загуба с под 3 гола разлика ще е успех. Да не забравяме, че като гости на лудогорци ядем редовно бой. Дано да стане чудо, де...

Сря Окт 30, 2013 6:01 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Имам усещане че няма да загубим мача.

Сря Окт 30, 2013 8:12 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Според мене е задължително Шалаев да бъде забит на пейката.Нищо не играе напоследък.Сандански направи сносен мач срещу гонозвци и трябва да е титуляр.До него или Чавдар Янков /ако се възстанови/ или Христов.

Сря Окт 30, 2013 9:40 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

За този мач съм прекалено голям песимист. Ще съм изненадан адски, ако успеем да грабнем дори точица..

Сря Окт 30, 2013 10:02 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Ясно е, че са класи над нас. Няма какво да губим в този мач, можем само да спечелим :)

Чет Окт 31, 2013 12:42 am
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Е чак пък класи.Имат един двама по класни футболисти но не повече.Аз лично не приемам Лудогорец като някакъв извънземен отбор.Правят фурор в Лига Европа но имат и уникален късмет който ще свърши рано или късно.Гледах ги снощи с Черноморец и липсата на свежест е повече от очевидна.Звездите им Марселиньо и Мисиджан очевидно имат проблем с мотивацията във вътрешният шампионат.

Чет Окт 31, 2013 10:14 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Очаквам минимална загуба. Ясно е, че оставаме във втората седмица, което е по-добре: в първата щяхме само да продаваме мачове. Сега можем поне да обиграваме отбора за догодина и да се опитаме да изправарим Черноморец /а защо не буферите и Бироя - на последните много имаме да им връщаме.../.

Чет Окт 31, 2013 3:03 pm
Профил
Току що регистриран

Петър Дяков написа:
Очаквам минимална загуба. Ясно е, че оставаме във втората седмица, което е по-добре: в първата щяхме само да продаваме мачове. Сега можем поне да обиграваме отбора за догодина и да се опитаме да изправарим Черноморец /а защо не буферите и Бироя - на последните много имаме да им връщаме.../.

Радуканов ми се струва червен еквивалент на Кокала - много самочувствие и амбиция, къде с покритие, къде без. Дано да вдигне духа на играчите, а другото ще се нареди стъпка по стъпка. Мисля, че ще излезем с някакво настроение и дори да паднем минимално, трябва да запазим спокойствие. Надявам се да поднесем някоя изненада и е време за това!
Срамота е да не изпреварим поне тази година Черноморец. От както са се върнали в А група, винаги са пред нас, а сега Херо едвам събира играчи. Локо имаме да ги изпреварваме и бием където ни паднат, защото взеха да се приближават до нас във вечната ранглиста. Чудя се относно Берое... Как можем да им върнем отпадането за купата, която трябваше да спечелим? Трябва да чакаме да станат на 100г. и пак те не са ни от ранга, за да си го мерим с тях. От една страна срамът от отпадането за купата е огромен и непоправим. Това и Етрополе не мога да го преглътна и съм го писал на сметката на Вили Вуцов, за когото с удоволствие споря с Viktor4o_Rs. За първенство последните ни 6 мача срещу тях са 1п. 1р. 4з. Обаче не знам дали за купата не ни избавиха от по-голяма болка, да гледаме как "Левски" ни бие на финала на връх 100 годишнината ни и Вуцов разказва, че би му било мъчно, че "Левски" може да остане без купа. :)
Когато треньорът наистина милее за Славия, вярвам, че обликът ни ще е друг.

Чет Окт 31, 2013 3:34 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Добре бе Ники откъде да намерим такова чудо - качествен треньор който да милее за Славия.Последният такъв беше Кано Коцев и след него просто няма друг.Но не само в Славия е така ако това те утешава и в другите отбори е така.Един Мъри Стоилов избра големите пари в "Ботев" Пловдив пред уж голямата му любов.

Чет Окт 31, 2013 3:45 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 46 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5  Следваща