Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Чет Май 01, 2025 8:35 pm

Отговори на тема  [ 6 мнения ] 
 KURIOZI PO TRIBUNITE 
Автор Съобщение
Администратор
Аватар

Мнение KURIOZI PO TRIBUNITE
popadali li ste v komi4ni situacii v rolqta na beli fenove?slu4valo li vi se e ne6to kuriozno po tribunite,ili okolo tqx?
predi 6-7 godini,bqx na edin ma4 za kupata.nqma da spomenavam imena,nito ma4a,za6toto sym dal duma da byda diskreten po tozi vypros.no samata slu4ka,moga da razkaja.
pri nas tykmo be6e do6yl edin futbolist,stana mnogo dobyr,no togava o6te ne se be6e adaptiral.i ti4a6e kato svoboden elektron po terena.mnogo psuvni otnese.osobeno ot edin vyzrasten 4ovek,koito sede6e do men.izrazqva6e se tolkova obrazno,4e 6tqx da izdraifam sandvi4a,koito bqx izql predi da vlqza na stadiona.az ni6to ne sym kazal,gledax si ma4a spokoino.po edno vreme edna gospoja ot predniq red stana,obyrna se,i takyv 6amar mi zalepi s opakoto na rykata/ciganskata/,4e o4ilata mi otxvyr4axa nanqkyde i pove4e nikoga ne gi vidqx.posle izsipa cqla kamara obidi i zakani po moi adres.edva q ubedixa,4e az ne sym vinovnika...okaza se,4e e maikata na tozi futbolist...posle mi se izvinixa,de.obe6tax im da ne razduvam mnogo.zakaraxa me,pory4axa mi novi o4ila.i sega mi e sme6no,kato se se6tam za tova nasilie po tribunite,na koeto bqx podlojen...
v tozi red na misli-pri tazi niska pose6taemost-davate li si smetka,4e sme po-malko ot rodninite na igra4ite i trqbva da vnimavame da ne ni biqt?:)))

Пон Яну 12, 2004 8:34 pm
Профил WWW
Администратор
Аватар

Мнение Хаха :)
Добре, Боджов, добре, това наистина ме разсмя :lol:

Мен ме изпрати
Ванчо Михайлов
Да изпълня присъдата.

Я стани, стани,
Шумадийско куче.
Тебе ке те утепам".
Пистолетът гръмна.
Кралят се обърна.
Да живее Македония!

Вто Яну 13, 2004 4:51 pm
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
А иначе за куриози по трибуни и екскурзии цял ден мога да пиша :) Ще се опитам да опиша по интересни неща, за които се сещам в момента.

Значи... първото, за което се сещам е за един случка, по време на екскурзия до Пазарджик за мача с Хебър. 2000-та година мисля, че беше мача. Както и да е. Тръгваме от София 2 автбуса. И както можете да си представите в рейсовете се изпи доста промишлено количество алкохол. По магистралата двата рейса непрекъснато се изпреварваха един друг като при всяко едно феновете от 2-та рейса се закачаха един с друг, то не бяха средни пръсти, не бяха голи задници лепнати на стъклата, не бе чудесия. Та да се върнем, на темата с алкохола. На всички е ясно действието на алкохола върху отделителната система на човека. Тъй като бяхме малко закъсняли от графика за мача спирахме по рядко за пикаене. И в един момент на един пич явно много му беше прежълтяло и само каза: ЕБАХ МУ МАЙКАТА, НЕ МОГА ВЕЧЕ, ДАЙТЕ МИ ШИШЕ... ДВУ ЛИТРОВО!! Отива наш Любо на стълбите и пикае, пикае, пикае, пикае... нямаше някой да засича, но след 2-3 минути се показва с горда ухилена физиономия и вдига шишето което беше пълно до горе. След малко тръгнахме да изпреварваме другия рейс, като някой реши, че докато ги изпреварваме трябва да ги залееме с греяната ракия в горе посоченото шише... не помня кой точно, отваря малкото прозорче по средата на рейса и почва да залива страничните стъкла на другия рейс. След секунди откъм края на рейса се чува: АЗ ШЕ ТИ ЕБА ПИЧКАТА МАЙЧИНА НА ТЕБ! Какво беше това ли... хахаха... това беше Нацата, който не беше разбрал за гнусния план и докато отпредния прозорец се изхвърляше 2 литра урина, той си беше показал главата на задния прозорец... :D :D :D :D :D :D

След малко ще продължа с още истории :arrow:

Мен ме изпрати
Ванчо Михайлов
Да изпълня присъдата.

Я стани, стани,
Шумадийско куче.
Тебе ке те утепам".
Пистолетът гръмна.
Кралят се обърна.
Да живее Македония!

Вто Яну 13, 2004 5:11 pm
Профил
Пристрастен
Аватар

Мнение 
vav vrazka s alkohola i vlijanieto mu v/u otdelitelnata sistame trjabva da spomena i "incidenta" po pytja za lovech kogato padnahme s 6:1
ta togava se napravi edno izvanredno no krajno nalozitelno spirane tyj kato nekav pich (ne pomnja tochno koj) beshe vurnal poruchkata v/u edin ot transparantite na zadnoto styklo na rejsa... trjabvashe da se pere vse pak :)

Сря Яну 14, 2004 1:23 am
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
Калцо :) Това супер много ми напомня за подобна случка пак на екскурзията до Пазарджик... един славист от квартала се беше напил доста и му бях дал едно черно дънково яке, с току що зашит гръб на MANOWAR... трепач... не му се бях нарадвал още... и му го дадох да го носи... обаче пича му стана кофти по едно време и реши, че ще успее да повърне през прозорчето в движение... е... не успя :) всичко що беше отзад бе опръскано, хубавото ми якенце :cry: и знамето опънато на задния джамец бяха ЗАЛЯТИ :lol:

Мен ме изпрати
Ванчо Михайлов
Да изпълня присъдата.

Я стани, стани,
Шумадийско куче.
Тебе ке те утепам".
Пистолетът гръмна.
Кралят се обърна.
Да живее Македония!

Сря Яну 14, 2004 1:23 pm
Профил
Пристрастен

Мнение 
Mom4eta az neznam takiva istorii ama vie prodaljavaite da pi6ete-ZABAVNO E !!!

P.S.Sa6e tva koga e bilo,6tom Natsata o6te e hodel po ma4ove!!!! :? :lol:

Пон Яну 19, 2004 3:03 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 6 мнения ]