Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пет Юни 27, 2025 7:11 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1293 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114 ... 130  Следваща
 Селекцията 2013/2014 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение Re: Селекцията 2013/2014
Ако вземем Феми то той би бил алтернатива на Чавдар Янков.Може да се мисли и за нов нападател но при схемата с един нападател Курдов и Радослав Василев ми се виждат достатъчни.

Вто Фев 04, 2014 9:41 am
Профил
Луд за връзване

Ето го нашето момче (един е Благооо Георгиев )!!!Аз нямам тръпка да играя в "Левски" или ЦСКА, защото съм славист и ако се върна в България, ще играя само за Славия. Но изобщо не мисля за връщане”, каза халфът на Амкар.

Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=470598

Вто Фев 04, 2014 10:34 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Голям Благо , да си жив здрав и дано повече футболисти да са слависти.За това уважавам и Чавдар и Митето Рангелов и тримата са заявявяли,че са слависти и им желая много здраве и един ден да ръководят Славия.

Вто Фев 04, 2014 11:06 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Най добрия вариант е като двойка дефанзивни халфове да бъдат налагани Шалаев и някой от младоците.Янко като резерва и само ако се наложи.

Вто Фев 04, 2014 2:44 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

saract написа:
Ако вземем Феми то той би бил алтернатива на Чавдар Янков.Може да се мисли и за нов нападател но при схемата с един нападател Курдов и Радослав Василев ми се виждат достатъчни.

Това е най-слабото нападение, което е имало в Славия, щях да напиша от години насам, но просто не знам кога е имало по-слабо..

Ради е нападател с по 2 гола на сезон, а Курди се спъва по 5 пъти в топката за да вкара нещо.

Курди става тук таме да играе, но за сам нападател трябва комплексен нападател, лидер.

Всички отбори играещи с 1 нападател имат острие, което носи отбора на гърба си и много силни крила или в другата крайност играят крайно защитен футбол и търсят X.

Вто Фев 04, 2014 3:31 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Курдов не е лош нападател, факт е, че е един от водещите голмайстори в първенството. Но Ради Василев просто не му е адекватна алтернатива и недай си Боже при една контузия на Курдов, ставаме много зле в нападение ... Не знам каква е причината да не се даде шанс на Живко Петков - някаква контузия ли е имал, какво ? Крилата ни също не са чак толкова лоши - Галин и Фернандо. Чавдар също за А група си става, проблемът ни е, че нямаме никаква пейка и с 2-3 контузии ставаме на нивото на Любимец ... Напълно съм съгласен със saract, че е много по-добре да налагаме някой младок до Шалаев, отколкото пак дървото Янко да ни мъчи, него така или иначе ще го махнем през лятото.

Вто Фев 04, 2014 3:51 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

От юношите кои са нападатели?

Вто Фев 04, 2014 4:14 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Иначе по всичко изглежда, че малоумното ни ръководство ще остави Симеон Райков на Локо (Сф), а ние ще пробваме някакви смешници от втора, трета и четвърта дивизия. А съм сигурен, че буферите едва ли му предлагат заплата, която да е непосилна за нас. Но не, трябва да пробваме маймуни от третодивизионни шведски отбори... :evil: Някои ще кажат - "Какъв футболист е тоя Райков, че ревеш за него" - ами добър футболист е, може би най-добрият за Черно море през този сезон и със сигурност по-добър от разни нискодивизионни плажни играчи. И си спомнете, че някои говореха така и за Маркиньос - че бил слаб и не ни трябвал, да, само дето сега е голмайстор на групата и дори национал :mrgreen:

Вто Фев 04, 2014 7:26 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Ристевски и Славија блескаат во Анталија

kire ristevski slavija

Бившиот дефанзивец на Пелистер и на албанскиот Балиш, Кире Ристевски мина еден месец во својот нов клуб софиска Славија, а веќе остава сериозна трага. Имено во подготвителниот период битолчанецот блеска на позицијата централен дефанзивец, а и неговата екипа реди победи во подготовките. Така во два пријателски натпревар, Славија два пати славеше победи, а Ристевски заработи високи оценки во бугарските весници и на специјализираните веб портали. Црно-белите од Софија славеа со 2:0 против Политехника од Темишвар,а Ристевски го одигра целиот натпревар. Слично беше и против Иртиш Павлодар, каде Славија победи со 1:0. Во Турција каде Славија Софија се наоѓа на подготовки, ќе игра уште неколку контролни натпревари, а ако продолжи во овој стил Ристевски многу веројатно ќе се најде на списокот на Бошко Ѓуровски на мечот со Летонија на 5 март.

Вто Фев 04, 2014 10:53 pm
Профил
Луд за връзване

Viktor4o_Rs написа:
Иначе по всичко изглежда, че малоумното ни ръководство ще остави Симеон Райков на Локо (Сф), а ние ще пробваме някакви смешници от втора, трета и четвърта дивизия. А съм сигурен, че буферите едва ли му предлагат заплата, която да е непосилна за нас. Но не, трябва да пробваме маймуни от третодивизионни шведски отбори... :evil: Някои ще кажат - "Какъв футболист е тоя Райков, че ревеш за него" - ами добър футболист е, може би най-добрият за Черно море през този сезон и със сигурност по-добър от разни нискодивизионни плажни играчи. И си спомнете, че някои говореха така и за Маркиньос - че бил слаб и не ни трябвал, да, само дето сега е голмайстор на групата и дори национал :mrgreen:

+1...напълно съм съгласен с теб,И Спас го изпускаме а като крило или като резерва на Курдов ставаше...Единствената причина е да не взимаме тези футболисти а и Маркиниос е Венци да няма пари????/ А доколкото чух Маркиниос получавал 7.500 евро в локото,,,,,мислите ли че дебелия ще извади толкова кинти. Ето затова си отиде и Ливраменто които за халф беше супер ,доколкото си спомням вкара 4-5 гола за 10-15 мача,,и още толкова асистенции,,,,А нашия Ради толкова няма за всичките години в Славия,.

Сря Фев 05, 2014 12:07 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 1293 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114 ... 130  Следваща