Автор |
Съобщение |
Петър Дяков
Орден "Стара Славия"
|
 АМА, ЧЕ ПРОСТОТИЯ!
|
Вто Яну 13, 2004 3:08 pm |
|
 |
Надя
|
 Без шеги, ако обичате!!!
Това не може да е истина. Кой я измисли тази шега? Потекоха ми сълзички :(
Има ли шанс да не ходят там накъдето са тръгнали или вече всичко е решено? Не че другите момичета няма да се справят, но все пак с тях ще им е по-лесно. Аз ще кажа молитва за ненапускане.
|
Вто Яну 13, 2004 4:47 pm |
|
 |
BlackWind
Администратор
Регистриран на: Пет Авг 29, 2003 12:11 pm Мнения: 481 Местоположение: София
|
_________________ Владо на краля Гордо отговаря: "Чуй бре, тиранино, Мен ме изпрати Ванчо Михайлов Да изпълня присъдата.
Я стани, стани, Шумадийско куче. Тебе ке те утепам". Пистолетът гръмна. Кралят се обърна. Да живее Македония!
|
Вто Яну 13, 2004 4:48 pm |
|
 |
Петър Дяков
Орден "Стара Славия"
|
 Жалко, ама...
Ми днеска в "Новинар" го прочетох. Да не бях чувал и от друго, по-сигурно място, щях да кажа и аз - глупости, ама още в края на ноември Божков се тюкхаше, какво ще стане, ако "Софийски имоти" се оттеглят. След мача с италианките Светла и Йоловска напускали със сигурност. Айде в четвъртък ще разберем повече подробности...
|
Вто Яну 13, 2004 7:27 pm |
|
 |
Гост
|
Tova za Asenova i Iolovska e viarno,no Tedi niama da si hodi!
|
Сря Яну 14, 2004 10:01 pm |
|
 |
slavia_fan
Току що регистриран
|
Anonymous написа: Tova za Asenova i Iolovska e viarno,no Tedi niama da si hodi! I az taka znam!
_________________ SLAVIA FOREVER
|
Сря Яну 14, 2004 10:04 pm |
|
 |
Петър Дяков
Орден "Стара Славия"
|
 Да, така е
Бях на мача и аз така разбрах - Теди засега остава. Но е факт, че ако "Софийски имоти" си оттегли спонсорството, пред нашите момичета предстоят тежки дни. Теди е човек-отбор, ако тя напусне - край. Дано все пак да закърпим положението. Иначе тази година в евротурнирите се представихме достойно, при положение, че другите отбори разполагат с четири-пет качествени чужденки.
|
Чет Яну 15, 2004 10:56 am |
|
 |
Надя
|
 Защо не и тройки
И аз бях на мача. Не мога нещо да разбера - защо момичетата се страхуваха да вкарват от тройката? Вярно, че малкото опита не станаха, но все пак имаше толкова чисти, за които беше нужно малко смелост.
И още нещо - защо играем бабешката. Това стратегия на онзи плешивко ли е или просто манталитет. Защо като вземат топката започват да си подават 20 секунди и накрая, притиснати от времето, забиват в най-неподходящия момент през три противникови играчки.
Засега сме на 2 място в групата, но това е защото другите два отбора имат по 2 изиграни мача.
Е, успех!
|
Чет Яну 15, 2004 11:49 am |
|
 |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
nqmahme kusmet ina4e igrahme dobre malko i sudiata im pomaga6e na italiankite sledva6tiq ma4 6te bieme voivodina 6te gi skusame

The Rise of the poisoned Youth
|
Пет Яну 16, 2004 1:49 pm |
|
 |
Надя
|
 Естествено, че вината не е в нас...
Ах този български синдром. Разбира се, че вината е в късмета, или в съдиата, а може би в студената зала, а не, не беше ли в треньора?
Не мисля, че късмета, съдиата или залата попречиха на наште да вкарат поне 3 тройки. Какво се случи, не е ясно. Знам, че могат да играят прекрасно, виждала съм ги. Мился, че трябва да са по-уверени, по-дръзки и нахакани, за да смачкат противника психически. А от там и физически.
А и изчакването, т.е безкрайното подаване пред коша, ме изнервя адски. А мисля че и тях.
|
Пон Яну 19, 2004 10:06 am |
|
 |
|