Автор |
Съобщение |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
 Re: Венци в атака...
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов заяви след равенството 1:1 с Литекс, че пътят пред „белите” е да продължават да налагат млади момчета.
„Това е пътят, какво да ви кажа. Нашите млади защитници тотално обезличиха вашите нападатели”, обърна се Стефанов към ловешки журналист. „Дали ще намерим място в първата седмица? Вижте какво, не плачете на чужд гроб. Ще се оправим, с тези млади момчета и с такова себераздаване няма как да не стане. Славия ще върви нагоре”.
Чичо Венци коментира и актуалната тема около проекта за нов стадион на мястото на съоражението в „Овча купел”. Както е известно, американска компания предложи на „белите” и ЦСКА да играят заедно на новия стадион, като срещу това ще получават сериозни суми. „Червените” обаче в лицето на Александър Томов заявиха, че няма как да се преместят да играят на друг стадион, а не на „Българска армия”. Заради думите на Лупи, Венци Стефанов нападна остро него и 31-кратните шампиони:
„Не приемам тези хора, които се представят за лицето на ЦСКА. На мястото на стадион „Славия” има минерална вода, затова фирмата иска да инвестира на това място. Освен това им трябват около 120 декара. Този проект не може да се осъществи в Борисовата градина, защото трябва да отхапят половината парк.
Трябва да се знае - Славия ще взима 3 милиона на година, ЦСКА щеше да взима 5 милиона. В следващите години приходите ще се качват на 7 милиона и т.н. Ако за тях това не са пари, за нас са. Това ще бъде съоражение, на което ще може да играе националният отбор. Знаете, че след 1 година няма да имаме стадион, на който да може да се играе в групите на Шампионската лига", коментира босът, след което разкри, че е бил постигнал уговорка за стадиона с предните собственици на "червените" от "Титан".
"Томов е много малък да изнудва по този начин една толкова голяма компания. Освен това е човек с влязла в сила присъда. Аз не знам как се лигитимира като собственик на ЦСКА. С предните собственици се бяхме споразумели, бяха приели това предложение. Само неразумен човек може да се откаже от такова нещо.
Имаме и вариант само Славия да си играе на стадиона.
Сега ЦСКА продават акции, аз ги знам как го правят. За да продаваш акции трябва да си имал положителен финансов баланс в последните 3 години. Кой си купува акции от потъващ кораб? Не знам дали има кандидати да инвестират в „Титаник””, завърши иронично Венци Стефанов.
|
Нед Сеп 15, 2013 12:30 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13211 Местоположение: SOFIA
|
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов изрази крайното си недоволство от съдийството по време на днешната контрола срещу Тираспол в Анталия. Малко преди края страничният съдия скандално подмина две засади от по няколко метра в две последователни атаки и резултатът набъбна до 3:0 за молдовците. Това провокира несъгласие у президента на клуба Венцеслав Стефанов, който поиска страничният рефер да бъде заменен. Това не стана и главният съдия свири края на мача 2 минути преди изтичане на редовното време. "Винаги по време на подготовката в Турция има по един мач, на който се случват съдийски безобразия. Сега ни вкараха два гола от скандални засади, миналата година играхме 17 минути повече срещу руския Терек, да не се връщам по-назад", коментира Стефанов. "Мачът си вървеше спокойно, когато молдовците вкараха два гола от огромни засади. Поисках реферът да бъде заменен, защото всички на трибуните видяха, че явно не може да се справи със задълженията си. Главният арбитър ми се извини за създалата се ситуация и каза, че 19-годишният му страничен колега в момента се учел и било нормално да допуска такива грешки...Аз лично съм доволен от играта на младите ни момчета, а резултатът е повече от несправедлив", допълни той. Старши треньорът Милен Радуканов даде шанс за изява на по-млади футболисти в проверката. "Хубаво е, че видях в игра всички футболисти, особено тези, които досега по-малко бяха участвали в контролите, а това са основно младите. Заради това мачът бе полезен за нас. Не искам да коментирам съдийството. То се видя добре от всички, които бяха на стадиона", каза Радуканов. Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=471629
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Нед Фев 09, 2014 11:01 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Всичко си беше тихо и кротко досега, отиде този идиот там и почнаха панаирите ...
|
Нед Фев 09, 2014 11:23 pm |
|
 |
seth
Администратор
|
Президентът на Славия Венцислав Стефанов бе далеч от коректния тон след мача с Локомотив Пловдив.
„Не му прави чест на Сашо Станков цял мач да вика по нашите футболисти, че са селяни. Познавам и уважавам семейството му, да, той е от София, но той е треньор на селски отбор. Няма какво повече да добавя. Те са селски отбор със селски треньор“, сподели Стефанов.
„Колкото до вчерашното дерби, радвам се, че ЦСКА победи. Това, което ни ограби "Левски", този път им се върна. Не може всеки път да те бутат, да те ръгат, ето истината възтържествува. Според мен победи по-добрият отбор. Както каза Валентин Илиев, с божията помощ ЦСКА спечели. И аз мисля, че този път Господ ги наказа, защото ограбиха Славия. Ние направихме услуга на българския футбол, като помогнахме на Лудогорец да стане шампион. "Левски" ги знаем в Европа. Идват Иртиш, Миртиш и ги елиминират. Тръгват като аслани и се прибират насрани. Лудогорец вдигна много коефициента и няма да треперим дали ще имаме три участника в Европа.”
Попитан кога да очакваме Славия в Европа, Венци Стефанов каза: „Ще ви уведомя първо вас, когато това се случи.“
„Доволен съм най-вече от главния съдия, въпреки че там единия петия-шестия ли, не даде игра с ръка, а това става пред него. Мисля, че е редно да го отрази. Съжалявам, че няма да сме в първата седмица, но хора сме, всички грешим. Вината е моя, че не съм преценил навреме. Смятам, че сега в момента, момчетата и треньорското ръководство са един добре сплотен колектив и играта се получава“, коментира още Венци Стефанов.
„Аз не знам какво значи под масата, а Локомотив ако искат да играят и на масата, Славия излиза винаги за победа. Колкото повече хора казват това, което е очевадно, знаеше се колкото отбора играха чики-рики, обаче вие (към журналистите – бел. ред.) мълчите като, да не казвам като какво, че има и дами“, завърши Венци Стефанов.
|
Нед Мар 09, 2014 7:15 pm |
|
 |
ghp
Орден "Стара Славия"
|
Венци Стефанов: Херо реве като вдовица, но съдията на мача с Пирин ГД му е приятел Президентът на Славия Венцеслав Стефанов отрече категорично появилата се информация, че клубът е подал жалба срещу съдийството на мача с Берое, ръководен от Цветан Кръстев.
„Аз нямам никакви претенции и никой от Славия не е подавал жалба срещу съдията. Това са глупости. Какво ни е виновен съдията, къде ни е ощетил? Играхме безобразно и безотговорно. Аз, ако съм на мястото на Радуканов, ще ги накажа много жестоко някои дето се пишат, че са много големи футболисти. Ако той не ги накаже, ще го направя аз. Големите майстори. Славия не показа нищо от това, което игра в предишните мачове. Нито борба в средата на терена, нито борба за първа топка, нито преса... нищо, нищо, нищо", бесен бе босът на белите пред "Тема спорт".
Той взе отношение и около битката с Черноморец за оставане в А група и съдийството на мача на акулите с Пирин ГД.
„Притесняваме това, че Херо много говори, а съдийството в Гоце Делчев е било безобразно. Това е страшното. Херо само реве като вдовица, а май той се занимава с тези работи. Откъде накъде съдия, който не е свирил цяла година, го сложиха точно на мача Пирин Гоце Делчев - Черноморец. Откъде накъде съдия от Варна да пътува 1500 километра да отиде в Гоце Делчев. Че няма съдии от Пловдив, София или Търново? А слагат варненския, защото е на Херо приятел", заключи Стефанов.
|
Пон Мар 24, 2014 10:26 am |
|
 |
Josif
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Окт 07, 2004 5:02 pm Мнения: 1171 Местоположение: у дОма
|
тъпа свиня, айде мисли врътките с буферите за всеобщо спасение
_________________ 100
|
Сря Мар 26, 2014 10:54 am |
|
 |
NIKI-T
Луд за връзване
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 1:42 pm Мнения: 414 Местоположение: Г.Делчев
|
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов обяви,че през следващия сезон целта пред отбора ще бъде място в Топ 5.
„Искам да кажа на милионите фенове на Славия, че работим според възможностите си. Искаме първо да направим базата и после да гледаме към евротурнирите. С Радуканов начело и с няколко класни попълнения през следващия сезон, Славия ще бъде на мястото, което й подхожда - между първите пет отбора",заяви със самочувствие Венци пред Канал 3. „ В началото на следващата година започва строежът и на новия стадион. Почти всички е уточнено с националния отбор",коментира още Венци, който засегна и темата „ЦСКА". „Аз знам, че дълговете на ЦСКА са над 40 милиона. Но може и да са ги намалили. Аз това съм го чул от думите на един човек, който искаше да купува клуба, преди около десетина дни",сподели Стефанов.
Строежа трябваше да започне тази година,а сега казва другата година.Аз пък взех да се съмнявам изобщо дали ще започне.И ако дай боже започне то евротурнири след 3 години да чакаме.
|
Пон Мар 31, 2014 2:14 pm |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4230 Местоположение: София
|
Изказването на Дебелия е в унисон с 1-ви април.
Вто Апр 01, 2014 9:11 am |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4230 Местоположение: София
|
Венци Стефанов нападна играчите: Опозориха ме, мърльовци!
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов бе бесен след загубата от Черноморец през уикенда. Босът на "белите" изкара яда си върху играчите, като ги обвини за поражението.
"Опозориха ме, мърльовци. Вината за загубата е единствено и само във футболистите. Нито съдията, нито треньорът играха вчера (б.а. в събота). Заслужени си бяха картоните. Като нямаш акъл, така се получава", коментира президентът на столичани пред "Тема Спорт". "Санкциите... сега не ми е до тях. При всички случаи няма да им е леко на играчите. Няма да им простя за това, че ме унизиха по този начин. През първото полувреме имаш четири стопроцентови положения и ти се подиграваш, Господ ги наказа големите майстори. Те не могат да разберат, че тази игра се играе на голове, а не на приказки. Да кажеш да не им е осигурено нищо, да са като други отбори. А ние само дето не ги завиваме вечерно време. Със сигурност, ако продължават така, ще си тръгнат доста хора. Ще ги видя сега в оставащите мачове до края. Дали има хора, които милеят за отбора, за себе си, за колегите си, или са егоисти", добави Стефанов.
Относно битката за оцеляване Стефанов каза: "Сега ще имаме малко повече зор. Ще трябва да се напънат повече. Имаме три точки и мач повече от Черноморец, приемаме го, така че нещата ще си дойдат на мястото", убеден е членът на Изпълкома.
Стефанов коментира и изказването на треньора на акулите Димитър Димитров, че за разлика от някои отбори Черноморец не играел приятелски мачове, визирайки двубоя Славия - Локо Сф (2:0).
"Той пък се нас.а с неговите приказки. Как не му се затвори един път устата. Приятелски мачове, неприятелски. Най-добре е да си гледа отбора и да не коментира. Както виждате, аз не коментирам неговия отбор. Всяка жаба да си знае гьола", завърши президентът на Славия.
Пон Апр 07, 2014 8:32 am |
|
 |
seth
Администратор
|
|
Пет Май 09, 2014 1:01 am |
|
 |
|