Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Сря Май 14, 2025 10:11 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1660 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5 ... 166  Следваща
 Селекцията - 2014/2015 
Автор Съобщение
Администратор
Аватар

Мнение Селекцията - 2014/2015
Чак сега стана и математически ясно в коя група ще играем догодина и затова едва днес пускам темата за селекцията за новия сезон, въпреки че старата стана огромна и неудобна за четене и водене на разговор.
Е, казвайте от какви играчи имаме нужда.
Засега ясно е, че взимаме Иван Вълчанов от Любимец и Румен Трифонов от Локо Сф. Говори се и за четирима чужденци, от които двама бразилци. Това определено означава, че някой измежду Шалаев и Фернандо ще си ходи, защото нямаме право да картотекираме четирима извън ЕС.

Чет Май 08, 2014 6:40 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение Re: Селекцията - 2014/2015
Имаме нужда от цял нов отбор и най-вече от нов президент :wink: Продължаваме ли със смешните селекции , догодина изпадаме със сигурност. Единствените зони в който нямаме нужда от подсилване са вратарският пост и центъра на защитата, навсякъде другаде имаме огромна нужда от нови прилични играчи. Ако пак ще обираме селските звезди от изпадналите отбори, няма никакъв смисъл от селекция :wink: Браво и наложените юноши, Свиня :lol: :lol: :lol:

Мисля, че в отбора трябва да останат задължително Гошо Петков, Ристевски, Пиргов, Стефчо Велков, Чавдар, Фернандо и Марчев. :wink: Който и друг да махнем, няма да съжалявам, хеле пък чалгарчетата Меси и Галин.

Чет Май 08, 2014 6:46 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

И дано този път новата селекция бъде направена навреме за да може да се обиграят преди началото на първенството, а не както досега - взимат нови в последния момент, след което продават най-добрия (случаят с Наско Курдов) и увисваме като прани гащи върху линията с Б група...

Чет Май 08, 2014 6:52 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Стефан Велков си мисля че е пътник.Седемцифрен трансфер в евро и бюджета е осигурен.

Чет Май 08, 2014 7:17 pm
Профил
Луд за връзване

Viktor4o_Rs написа:
Имаме нужда от цял нов отбор и най-вече от нов президент :wink:

Мисля, че в отбора трябва да останат задължително Гошо Петков, Ристевски, Пиргов, Стефчо Велков, Чавдар, Фернандо и Марчев. :wink: Който и друг да махнем, няма да съжалявам, хеле пък чалгарчетата Меси и Галин.

Това изцяло припокрива моето мнение за хората, които трябва да останат и какво е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да се случи :D Дали обаче ще се случи е изцяло друга тема.
След загубата миналия круг ми беше адски любопитно дали просто дадохме мача или смешниците (повечето набедени професионалист) позорящи бялата фланелка толкова могат.
Все още съм раздвоен в извода си след днешната трагична продукция.Даже сериозно започнах да се колебая дали тази сбирщина на терена не е най-слабият отбор, който съм гледал през последните 35 години(времето от когато започнах да ходя на стадиона) и много малко му трябва за да бъде безапелационен лидер в тази негативна класация.
Вероятно няколкото ми поста тук във форума звучат доста песимисточно-пораженчески, но това е само поради горчивината която изпитвам като представител на род, в който привързаността към Славия започва почти с основаването на отбора.
Искам само да кажа още нещо, не ми прави добро впечатление, през годините, че се защитават разни индивиди нямащи място в клуба по приятелска линия. Адимирам приятелстовто да си приятелство, стига да не бъде за сметка на СЛАВИЯ:!:
БЪДЕТЕ ЗДРАВИ и дано видим следващият сезон едно коренно различно лице на отбора.

п.с давам още кредит на доверие Милен Радуканов само заради визията за която сподели в интервютата. Иначе съм резервиран за сега по отношение на неговата работа, защото все още не представя убедителни аргументи там. Разбира се , не забравям Шопара превърнал отбора в смехотворно подобие на професионален футболен клуб.

Чет Май 08, 2014 7:31 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мисля ,че сезона когато се борехме да не изпаднем с Шумен бяхме толкова трагични-толкова посредственост има в нашия отбор ,че който и да махнат няма да ми липсва-най -важното е да оставят Радуканов да проведе свясна подготовка и той да прави селекцията за да носи пълната отговорност.Само да кажа ,че със селекция от пропадняци от изпадналите отбори пак ни чака мизерия и борба за да не изпаднем.Другото е формата на шампионата-тая година удари тъпомера в земята -безброй безмислени мачове-и почити никаква промяна на местата в сравнение с редовния сезон.

Чет Май 08, 2014 8:01 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

За мене като потенциал отбора не е толкова зле /с изключение на нападението разбира се/.Основното което трябва да се промени е манталитета и физическата подготовка на отбора.Има нужда от 3 - 4 попълнения но като цялогръбнака може и да се запази.

Чет Май 08, 2014 8:24 pm
Профил
Луд за връзване
Аватар

С Венци президент и без пари ще си вземем пак куци коне, никой свестен футболист не иска да играе в Славия, където се играе с цел оставане в групата.

Пет Май 09, 2014 7:18 am
Профил
Администратор
Аватар

Де факто от цялата лятна селекция миналата година останаха Фернандо да Силва и Коце Велков. Шалаев беше взет по-късно есента, а Ст. Велков си е наш кадър. От 14 привлечени футболиста лятото, титуляри останаха двама... Зимната селекция беше малко по-успешна.

Пет Май 09, 2014 7:56 am
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Забравяш Атанас Курдов който си беше перлата на лятната селекция.

Пет Май 09, 2014 8:15 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 1660 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5 ... 166  Следваща