Re: Селекцията - 2014/2015
Брей, тук новините валят една след друга, не знам коя по-напред да коментирам

Явно наистина немците са поставили изисквания към Венци и Дебелия се е поразмърдал, така че очаквам едно безрайно интересно трансферно лято за нас, може би много по-интересно от последните 10 години. За Сираков коментирах в специалната тема за него, а тук ще се спра на имената на спряганите за нас играчи.
С двете ръце и двата крака "за" привличането на Иван Цветков

Вуйчо Ваньо е безкрайно интелигентен и можещ играч, дори и на тия години има много какво да даде. Дано го вземем, ще съм безкрайно щастлив
Димитър Везалов ? Не виждам защо ни е, честно казано. Освен посредствените му изяви в "Левски" и "Ботев", имаме 5 централни защитници, като поне 3-ма от тях са по-добри от него.

Може би се опитваме да възродим кариерата му, но поне за мен е излишен трансфер,
Лоривал Асис - този беше един от най-класните чужденци, играли в Черноморец, да идва.
Самият факт, че ни свързват с имена като Цветков, Асис и особено Сираков показва, че явно този път ще развържем кесията за селекция. Продължавам да държа на мнението си, че трябва да се поогледаме в играчи като Милчо Ангелов и Симеон Райков от Черноморец и Ндиайе и Делев от Локо (Пд). Освен ако разбира се, нямаме предвид нещо по-добро от чужбина. Все още не виждам и така липсващият ни централен нападател, който да бележи много.