Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пет Юли 18, 2025 11:01 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1660 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 166  Следваща
 Селекцията - 2014/2015 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение Re: Селекцията - 2014/2015
Между другото май останахме и без истински разиграващ халф.Може би само Иван Вълчанов и евентуално Фернандо да Силва.

Чет Юни 12, 2014 9:24 am
Профил
Администратор
Аватар

White Pride написа:
След всички сигурни входящи-изходящи трансфери, отбора за следващото първенство би имал, евентуално, такъв вид:

Петков

Панов Везалов Ристевски К.Стоянов
(Велков)

Генчев Шалаев
(Бургзорг)

Монзоро Вълчанов Да Силва
(Д. Георгиев) (Фонсека)

Бижев
(Eмбало)

Според мен Ристевски ще мине отдясно, отляво Панов, а в центъра ще са Везалов и Пиргов. Също така мисля, че Бургзорг ще е титуляр вместо Шалаев, а на Марчев ще се разчита и ще е твърд титуляр. Вероятно ще застане по дясното крило вместо Манзоро, отляво ще е Фонсека, а в средата Фернандо. Така мисля поне.

Чет Юни 12, 2014 9:44 am
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

И Пиргов и Стефан Велков много повече заслужават да са титуляри от Везалов.А Ристевски по добре да не го пипат - цялата отбрана се крепи на него.Неговото място си е точно в центъра на защитата.

Чет Юни 12, 2014 9:48 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Абсолютно, откъде-накъде Везалов ще е предпочитан пред нашето момче Стефан Велков ? Не бива да се правят никакви такива експерименти - титулярната централна двойка да е Ристевски - Велков, отляво Крум Страшни, отдясно предпочитам да се налага Георги Пашов. За мене Везалов трябва да е последна опция за титуляр в защита, поне докато не покаже някакъв напредък. Панов според мен също не става за Славия, ама на тоя етап едва ли ще го махнем.

А Фонсека не го смятайте още за сигурен, нека първо да подпише и тогава да говорим. :wink:

Чет Юни 12, 2014 9:52 am
Профил ICQ
Администратор
Аватар

Велков е контузен и едва ли ще започне сезона. Дори и да се оправи ще ходи на европейското до 19 години, така че поне за първите 5-6 мача отпада като вариант. Ристевски може да играе отдясно със същия успех. Не ми се вярва да взимат Везалов само за резерва или като кодош с "Левски" заради автогола. На него ще се разчита, ще видите. Като цяло ще има ротации. Радуканов ги умее тия неща и ще напипа точния състав след като всеки е получил шанс. да иска футболисти, които да държи на пейката не е в неговия стил. Видяхте как ни измъчи с Апатич цяла пролет.

Чет Юни 12, 2014 10:10 am
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Само че това не е много добра новина за нас, защото Везалов е трагичен откакто си вкара знаменития автогол. Имахме си един Генев, сега втори ли ще ни мъчи ? Защо да местят Ристевски вдясно, като се показа като много стабилен в центъра ? Дори един Пиргов е момента е по-добра опция от Везалов. А да се държи Велков резерва, когато е здрав, би било крайно глупаво.

Чет Юни 12, 2014 10:14 am
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Между другото така и не разбрах каква е логиката да махнем Костадин Велков за да вземем Везалов.Като минимум не е по слаб.

Чет Юни 12, 2014 10:17 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Аз пък мисля, че треньорът ще реди състава и той ще си отговаря за действията :wink:
Ние можем само да правим догадки, но и за това е още рано, защото селекцията още не е завършила. Не мисля, че Везалов е слаб играч и е обидно да се сравнява с дупката Генев. Просто, след оня нещастен за говедата гол, беше сринат психически, но ето че му се дава прекрасен шанс да се възстанови и забрави... Просто говедата преекспонираха случая (на всеки може да се случи, еле па Вуцов на Световно :mrgreen: )! Нека все пак му дадем шанс да покаже какво може при нас, а после да съдим става или не - по-справедливо е някак :shock:

Колкото до десния бег, там аз виждам рапъра Бургзорг, ако въобще подпише, де.... Защото от записите, в които го гледах преди да дойде в БГ, се вижда, че основно е играл десен халфбег, т.е. това му е основната специалност, а и там ще е най-полезен. Защото нито Панов, нито Пашов ми вдъхват достатъчно доверие за този пост.

Чет Юни 12, 2014 11:58 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Бившият футболист на ЦСКА и Пирин (Благоевград) Янко Сандански заяви, че е напуснал Славия, защото иска да смени обстановката и да се развива.

„Имах договор със Славия за още шест месеца, но хората ми влязоха в положение и ме пуснаха. Искам да сменя обстановката и да се развивам. Благодарен съм много на ръководството на Славия. Има вариант да заиграя в чужбина, но ако не се получи ще остана в България”, коментира полузащитникът от Кресна.

Чет Юни 12, 2014 12:13 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

"Левски" е на път да привлече Радослав Димитров. Националът бе поставен в трансферната листа на Славия. Сините са договорили финансови параметри на обезщетението за белия клуб, както и имат споразумение с играча за месечното му възнаграждение.
Защитникът, който носи претенциозния прякор Меси, не попадна в плановете на Милен Радуканов и бе спряган за трансфер в "Ботев". От Терена" обаче са били по-гъвкави в ситуацията, въпреки че на този пост разполагат с Дъстли Мулдер и Пламен Крумов.

Чет Юни 12, 2014 12:57 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 1660 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 166  Следваща