Автор |
Съобщение |
saract
Орден "Стара Славия"
|
 Re: Селекцията - 2014/2015
Тримата нови чужденци ще дойдат в Славия до края на седмицата. Очаква се Мичел Бургзорг (Лудогорец), Карлос Фонсека (Черноморец Бургас) и Жозе Ембало (АЕЛ Лимасол, Кипър) да започнат тренировки с "белите" най-късно до неделя.
Холандският халф Бургзорг може да се смята за ново попълнение на столичани, докато португалците Фонсека и Ембало все още не са договорили всички условия.
|
Чет Юни 12, 2014 2:50 pm |
|
 |
White Hart Lane
Орден "Стара Славия"
|
Аз мисля , че с последните трима чужденци нещата ще станат.
|
Чет Юни 12, 2014 5:40 pm |
|
 |
White Pride
Луд за връзване
|
Предполагаемият състав, беше изграден само върху сигурните попълнения.За това и трите потенциални такива бяха в скоби, ако нещата се случат, следвщата седмица ще има нова версия Това не е предпочитаният вариант от мен, а само предположение на база, какво видах от Радуканов през пролета. Две мнения по темата, резюмират напълно и собствените ми мисли. Везалов, според мен, е взет твърдо с идеята да бъде титуляр.И К. Велков не е по-слаб футболист от него. Това е единственото ми малко негативно чувство по отношение на освободените. Радуканов не ми се струва голям почитател да залага силно на определени млади футболисти и почти договореният трансфер, правят от Велков резерва.Да не забравяме, и че той ще има всяка седмица мач с дубала, който няма да се различава съществено от определини мачове изиграни във втората половина на класирането. Панов ще бъде предпочитан пред Пашов, защото беше взет зимата, но там си остава невралгична зона. Мансоро, може и да бъде използван като дефанзивен.Също е напълно възможно мястото на Фернандо да изстине заради Марчев, защото малко нерви тренера като забравя, че футбола е отборен спорт. Най-голямата неизвестна остава нападението ,където поне на книга, няма изявен голмайстор. Португалеца подпише ли, Ради може да се окаже също пътник или поне преотстъпен.Не вярвам да държим 4 нападатели. Поне ми прави впечатление, доколкото съм ги гледал в другите им отбори, че сега поне ще имаме доста енергични състезатели.Като се правят нещата в перспектива, искренно се надявам да са намерили точните за целта хора. Покажат ли игра, от наша страна едва ли ще има някакви претенции. Разбира се, тайничко се надявам на поне още едно, демонстрирало възможности име.
|
Чет Юни 12, 2014 6:44 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Стефан Велков няма как да не е титуляр, стига да е здрав, поне според мен. И така и трябва да е - млад е, талантлив е, наше момче, а и чакаме доста пари за него, така че надали ще го карат да си троши краката за безсмислените мачове за дубъла. Иначе може би е твърде рано още, но ето едно видео на Карлос Фонсека, определено е класа над Галин по дясното крило. Щом Гонг казват, значи със сигурност ще преговаряме с него, дано се разберем - https://www.youtube.com/watch?v=P_NI49aRdPc
|
Чет Юни 12, 2014 7:49 pm |
|
 |
ghp
Орден "Стара Славия"
|
Официално: Костадин Велков ще играе в четвърта дивизия в Германия Централният защитник Костадин Велков премина в състава на германския четвъртодивизионен Вюрцбургер Кикерс, съобщи официалният сайт на клуба от Баварската регионална лига. 25-годишният Велков през миналия сезон игра за Славия и записа 10 мача с 2 гола за столичани, но беше освободен. Вюрцбургер Кикерс днес представи официално Велков и още едно ново попълнение - 23-годишния офанзивен халф Стивън Леверенц от втория отбор на Майнц 05.
"Двамата нови пасват оптимално на състава ни. Радвам се, че отново успяхме да вземем млади играчи с добри качества", коментира старши треньорът на отбора Бернд Холербах.
"С привличането на Велков се надяваме да постигнем допълнителна стабилност в отбрана. Той изпълнява всички критерии за модерен централен защитник и е изключително силен при играта с глава", допълни Холербах.
Германците са доволни, че Велков няма да има проблеми с езика, тъй като е живял три години в страната като дете, когато баща му Антон Велков е бил футболист на Падерборн в периода 1997-2000 година.
|
Чет Юни 12, 2014 8:33 pm |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4241 Местоположение: София
|
Още не е отворен прозореца, Ст. Велков като нищо ще си отиде, Фернандо също. При нас много хубаво, не е на хубаво, нали знаете? Има време, очаквам Дебелият да развали всеобщата идилия...
Чет Юни 12, 2014 8:48 pm |
|
 |
zissko
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Юли 06, 2005 10:41 am Мнения: 1280 Местоположение: СОФИЯ
|
Фернандо има качества но е голям индивидуалист,а Марчев е слаб става за втората шестица,поне статистиката е такава от втората седмица 
_________________ славист,лош човек няма!
|
Чет Юни 12, 2014 11:14 pm |
|
 |
zissko
Орден "Стара Славия"
|
saract написа: Бившият футболист на ЦСКА и Пирин (Благоевград) Янко Сандански заяви, че е напуснал Славия, защото иска да смени обстановката и да се развива.
„Имах договор със Славия за още шест месеца, но хората ми влязоха в положение и ме пуснаха. Искам да сменя обстановката и да се развивам. Благодарен съм много на ръководството на Славия. Има вариант да заиграя в чужбина, но ако не се получи ще остана в България”, коментира полузащитникът от Кресна. Интересно тоя калъф на какъв спорт ще се развива сигурно-РОЛЕРИ 
|
Чет Юни 12, 2014 11:15 pm |
|
 |
zissko
Орден "Стара Славия"
|
saract написа: Слабото ни място е Панов вижда се от самолет. +1913
|
Чет Юни 12, 2014 11:17 pm |
|
 |
zissko
Орден "Стара Славия"
|
saract написа: ""Левски"" е на път да привлече Радослав Димитров. Националът бе поставен в трансферната листа на Славия. Сините са договорили финансови параметри на обезщетението за белия клуб, както и имат споразумение с играча за месечното му възнаграждение. Защитникът, който носи претенциозния прякор Меси, не попадна в плановете на Милен Радуканов и бе спряган за трансфер в ""Ботев"". От Терена" обаче са били по-гъвкави в ситуацията, въпреки че на този пост разполагат с Дъстли Мулдер и Пламен Крумов. Тъпо говедо при говеда ще иде!Господ е събирач 
|
Чет Юни 12, 2014 11:19 pm |
|
 |
|