Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пон Юли 14, 2025 11:17 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1660 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91 ... 166  Следваща
 Селекцията - 2014/2015 
Автор Съобщение
Луд за връзване

Мнение Re: Селекцията - 2014/2015
И след като Петков е пред отказване....

Вратарят на Литекс Илко Пиргов е пред раздяла с клуба, научи Гонг. Това потвърди и самият футболист. „Така е! Постигнахме съгласие с ръководството на тима, ако си намеря отбор да си тръгна от Ловеч като свободен агент. Имаме някои различия за бъдещето ми в Литекс. Аз съм на мнение, че на моята възраст не мога да бъда резерва”, заяви за Гонг Илко Пиргов.

Вратарят пристигна в Литекс в началото на 2012 година и веднага се превърна в титулярен страж на „оранжевите”, записвайки 60 мача за отбора. Той изпусна голяма част от мачовете миналия сезон заради контузия. Въпреки това той отново се завърна на вратата на тима от Ловеч. Пиргов стартира като титуляр и в двата мача срещу молдовския Верис от първия кръг на Лига Европа и не допусна гол във вратата си.

В момента Литекс разполага с още четирима вратари – привлеченият това лято бразилец Винисиус Баривиейра, Евгени Александров, Марин Орлинов и Александър Конов.

Пон Юли 14, 2014 11:15 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Ей, доста се разглезихте със селекцията :mrgreen: Диего Фераресо - доста добре, може да играе и на левия бек, и на лявото крило, има български паспорт, адаптирал се е отдавна в България, млад и перспективен - на пръв поглед чудесен трансфер, дано и така се окаже :D Дано най-после Кире се върне в центъра на защитата, а отляво се конкурират Диего и Крум Стоянов. Ето и клипче с изявите на Диего - https://www.youtube.com/watch?v=vExVBv6muVc

Като имена селекцията ни е повече от добра, въпросът е, че ще има нужда от сработване, обиграване и намиране на точните позиции и функции на толкова много нови играчи. Все пак ми се искаше да имаме и още един добър нападател, но май ставам нагъл :twisted:

Пон Юли 14, 2014 11:49 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Нека не летим съвсем в облаците."Левски" е отказал да подпише с Фераресо и тогава е бил предложен на Славия.Не може да се каже че е отказал на говедата за да подпише с белите.

Вто Юли 15, 2014 7:57 am
Профил
Орден "Стара Славия"

saract написа:
Това лято съм почти убеден че Дундьо чете форума.

Викаш ние сме му скаути и се вслушва е екипа :mrgreen:

Вто Юли 15, 2014 9:52 am
Профил
Орден "Стара Славия"

saract написа:
Нека не летим съвсем в облаците.""Левски"" е отказал да подпише с Фераресо и тогава е бил предложен на Славия.Не може да се каже че е отказал на говедата за да подпише с белите.

Е те взеха "великана" Минев. Няма как да му дават 15 бона заплата и да вземат и Диего за да му е вечна резерва.

Минев не играе лошо за националния, но е стар и е мега селянин, което предразполага за доста картони. Чак им се чудя на "Левски".

Но и селекцията на сините не е мерило така, че това, че са отказали да го вземат не значи нищо...все пак взеха "Меси"-то и Кунчев :mrgreen:

Вто Юли 15, 2014 9:54 am
Профил
Орден "Стара Славия"

saract написа:
Александър Цветков е пред освобождаване от Литекс и си мисля че той би бил добър вариант.

И пореден отговор към теб - това не го вярвам. Да го изпуснат би било безумно.

Краси некви глупости прави. Ще пусне Цветков да си ходи, ще закотви Илия Миланов резерва...странно...Маха и Пиргов заради некъв бразилец, който съм сигурен, че ще взима двойно или тройно пари...нещо не може да ми се докаже като треньор:))) Пък моето мнение разбира се е много важно за него:))

Вто Юли 15, 2014 9:56 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов обяви пред „Тема Спорт", че бразилецът Диего фераресо ще е последното ново попълнение в тима това лято.

„Повече нови в сряда няма да представяме. Край на селекцията. Мисля, че взехме достатъчно на брой и добри играчи", категоричен бе босът на белите. Относно информацията, че старши треньорът Милен Радуканов е харесал двама футболисти на армейците, той категорично заяви. „Няма вариант да привлечем играчи от ЦСКА", лаконичен бе по темата Стефанов. За амбициите и целите през новия сезон и не задължава ли селекцията тимът да гони място в първата шестица той каза:

„Нека да не слагаме каруцата пред коня. Постепенно нещата ще си дойдат на мястото.” Ръководството на клуба пък пусна от вчера абонаментните карти за новия сезон. Те са на цена от 50 лева и ще важат освен за домакинските мачове от първенството и за тези от Купата на България. Утре е официалното представяне на белите за новия сезон. От 18:00 часа Славия играе контрола със Сливнишки герой.

Вто Юли 15, 2014 12:19 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Въпреки двата си гола в контролни мачове Янко Сандански не е получил предложение за договор от Щурм Грац.

Вто Юли 15, 2014 12:49 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Бившият нападател на Славия Веселин Марчев подписа договор с новака в кипърския футболен елит Агия Напа, съобщава БТА. 24-годишният Марчев парафира за 1+1 сезон. Трансферът се осъществи със съдействието на бившия младежки национал Костадин Башов, който по-рано през месеца премина в друг местен тим Еносис (Паралимни). Башов има добри връзки в Кипър, където игра четири сезона и половина в периода 2009-2013 година. Той отново се завърна на Острова на Афродита след една година в Пирин (Гоце Делчев).
Марчев премина в Славия също от Пирин (Гоце Делчев) през януари и вкара 4 гола в 14 мача за "белите" в първенството през пролетта. Той обаче реши да прекрати договора си с "белите" в края на юни, тъй като не влиза в сметките на Милен Радуканов за титулярния състав. Бившият младежки национал Марчев е юноша на Локомотив Пловдив, а след това е играл още за Септември Симитли, Брестник, Сливен, Черно море и за полския Флота.

Вто Юли 15, 2014 2:56 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

makaveli написа:
saract написа:
Това лято съм почти убеден че Дундьо чете форума.

Викаш ние сме му скаути и се вслушва е екипа :mrgreen:

Скаутите пари получават, а ние, най-много по една единица за посказване :roll:
We are the FIRST, we are the BEST! :idea:

Вто Юли 15, 2014 3:25 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 1660 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91 ... 166  Следваща