"Локомотив" (Сф) - "Славия"
Автор |
Съобщение |
saract
Орден "Стара Славия"
|
 "Локомотив" (Сф) - "Славия"
Мачът се оказва стратегически.Една победа в Илиянци ни утвърждава директно в челото.Като потенциал сме несравнимо по добре от буферите и съм убеден че ще вземем мача.
|
Нед Авг 03, 2014 9:54 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
 Re: "Локомотив" (Сф) - "Славия"
Футболистите на Локомотив (София) са готови да бойкотират тренировките през тази седмица заради неплатена премия, пише „Меридиан Мач“. Играчите настояват да получат обещаните премии от 1000 лева за победата над Литеск, които ръководството обещало да плати преди мача с „"Левски"“. Това обаче не се случило.
Състезателите на „железничарите“ за пореден път са разочаровани от действията на шефовете. Въпреки безпаричието играчите на Димитър Васев се раздадоха на „Герена“ и бяха близо до спечелването на точка. В събота предстои ново столично дерби – срещу Славия. Победа може да повиши самочувствието на Локомотив, който през този сезон се цели в място първата шестица.
|
Пон Авг 04, 2014 10:07 am |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13217 Местоположение: SOFIA
|
Ще трябва да ги победим. Не знам как взеха 3 точки от Литекс, но срещу "Левски" нищо не направиха. Грехота ще е да не си оправим още повече головата разлика. Трябва да се възползваме от това, че имаме 3 мача в София и да вземем 7 точки от тях. Вече една спечелихме (загубихме 2), в събота и срещу Берое трябва да гоним задължителни победи.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Пон Авг 04, 2014 10:39 am |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4233 Местоположение: София
|
Тия ги биеме. Всякакъв резултат, различен от победа за нас, е неприемлив.
Пон Авг 04, 2014 1:09 pm |
|
 |
ghp
Орден "Стара Славия"
|
С кантонерите трябва да си оправим головата разлика-надявам се Платини да вкара два-три гола.
|
Пон Авг 04, 2014 2:40 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
ghp написа: С кантонерите трябва да си оправим головата разлика-надявам се Платини да вкара два-три гола. Не го подценявайте мача.Не е чак толкова лесен.
|
Пон Авг 04, 2014 2:53 pm |
|
 |
СлАвИсТ_ПлОвДиВ_1978
Пристрастен
Регистриран на: Чет Юли 10, 2014 9:06 pm Мнения: 209 Местоположение: Пловдив
|
Пожелавам успех на Славия в предстоящия мач с Локомотив София и дано победи. Дори и да е с 1:0, но по добре и с толкова, но да победим без да си оправяме головата разлика, защото това даже ми звучи и нагло за тази голова разлика и, защото да не извъртим пак някой тотаджийски хикс или камоли да паднем тогава ужаса ще е пълен. Така, че бъдете по реалистично ностроени, а не само оптимистично. С оптимизъм не всичко се постига човек преди всичко трябва да бъде реалист и да гледа по реален начин на живота и всичко свързано с него. И все пак сме гости.
_________________ Слава Любов Автентичност Вярност Извървян Път Явление За България, Европа И Света
|
Пон Авг 04, 2014 4:03 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Определено сме по-добрият отбор и там редовно си ги трескаме, но мисля че е доста голямо изхвърляне да говорим как трябва да си оправим головата разлика.  Нека гледаме по-реалистично, аз очаквам труден мач, все пак е дерби. Най-важното е Венци и Гигов да не правят пак някоя от далаверките си.
|
Пон Авг 04, 2014 5:20 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Треньорът на Славия Милен Радуканов призова феновете на ЦСКА да не се подвеждат по някои настроения срещу него. Специалистът визира планирана от някои привърженици акция „Цвете за Радуканов", целта на която бе протест срещу него заради миналите му отношения с „червените".
„Феновете на ЦСКА не могат да бъдат заблудени от комсомолските мероприятия срещу мен, които бяха през последните дни. Всичко между мен и ръководството е изчистено. Не съм казал една дума срещу клуба, въпреки че отдавна съм извън него",заяви треньорът на „белите" в предаването „Спорт 7"по ТВ7.
„Дали може да се върна в ЦСКА или да поема "Левски"? Не обичам да гледам в миналото и бъдещето, наслаждавам се на настоящето. Не ме е срам, че съм играл в двата български гранда, как бих могъл. Това са най-важните клубове у нас", сподели Радуканов.
„Благодаря на Венци Стефанов за доверието, което ни оказа. Радвам се, че прояви търпение за тези 6 месеца, в които се лашкахме нагоре д-надолу. Сега се чувствам спокоен и добре в Славия. Направихме селекцията така, както искахме", сподели още специалистът, който коментира и треньорската рокада в "Левски".
„Смяната е доказателство, че треньорската професия е много трудна у нас. Говори се за дългосрочни планове, а няма нищо, никакво търпение. Вината си е и в нас, че не сме направили един треньорски синдикат, с ясни правила, да има солидни неустойки. Сега президентите си ни уволняват, когато си поискат. В България поне една година да ни даваха, за да можем да направим нещо, е реалистично. За 3 до 5да говорим е нереално", каза наставникът.
„Призовавам колегите, които не работят в момента, да не отправят толкова силни критики. И техният ред ще дойде, виждате, смени стават непрекъснато. Не е хубаво така отстрани да се критикува толкова жестоко", посочи още Радуканов.
|
Вто Авг 05, 2014 8:03 am |
|
 |
zissko
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Юли 06, 2005 10:41 am Мнения: 1280 Местоположение: СОФИЯ
|
Да подкрепим отбора при китайците 
_________________ славист,лош човек няма!
|
Вто Авг 05, 2014 9:01 am |
|
 |
|