"Локомотив" (Сф) - "Славия"
Автор |
Съобщение |
venci_1913
Модератор
Регистриран на: Вто Дек 20, 2005 8:27 pm Мнения: 3449 Местоположение: Sofia
|
 Re: "Локомотив" (Сф) - "Славия"
Bibs,съдията с какво помогна не мога да разбера  С това ,че накъса играта ? С това ,че лежаха 30 минути техните играчи? Това въобще не е вярно. Съдията свири колкото може и се опита да е 50/50. Има и такива мачове. Имахме 4 чисти положения и не можахме да вкараме. Не ме е яд ,че загубихме. Единствено се ядосвам ,че сега на нашия стадион ще сме има няма 500 човека . Започнахме както в Пловдив и с ЦСКА изключително слаби 15-20 минути и много силно второ полувреме. Везалов е супер слаб и не може той да ни изнася топката ,защото само бърка (той нямаше точен пас) Нандо 4 мач го няма никакъв и е супер слаб. Генчев трябва задължително да оправи играта си. Ще се получи ,но трябва опит , мачове и тренировки. Аз ако бях модератор или администратор всеки един , който ми пише ,че заради дебелака няма да идва на мач или нещо подобно директно ще го банна. ЗАЩОТО Е МНОГО ЛЕСНО ДА СИ НА СТАДИОНА ,КОГАТО ОТБОРЪТ БИЕ , А КОГАТО НЕ ВЪРВИ ДА СИ СЕДИШ ВКЪЩИ: ПП Надеждата да не изчезнем като други отбори от София е само 1 и тя е ПУБЛИКАТА! Лошото е ,че вече сме я изгубли. Трябва да се надяваме за нов стадион ,за да ни бъде.
_________________ Славия София 1913
Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ
|
Нед Авг 10, 2014 11:03 am |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4218 Местоположение: София
|
Абе реално, разбихме в София новака "Марек" и се помислихме за голяма работа. Изпуснахме събрания в последния момент пловдивски Локомотив, а трябваше да ги отупаме, както Л-ц. Също събрания от кол и въже софийски Локомотив ни удари челно. На Цска им направихме головете, като и те с дузината нови си взеха точката. Реално, три мача, срещу отбори, които също като нас имат много нови играчи, не са сработени и т.н. и ние в нито един не триумфирахме. Радуканов няма право да се оправдва с това, че разбираш ли, градиме от нулата, нов отбор и т.н.
И Радуканов не прави промени. Това ме дразни. Защитата е скандална. Сега сме и без Велков. Киро да си минава център и да се ослушваме за защитници. Ферересо какво прави в дубъла не знам, да е назад с подготовката, по-зле едва ли ще е. И поведението ни след изравнителните голове с ЦСКА е скандално, както и началните минути на полувремената в тия три мача. Радуканов трябва да реагира, с тази селекция резултатите трябва да бъдат други, както и играта.
Нед Авг 10, 2014 1:02 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Радуканов откакто си налага Везалов, незнайно защо, получаваме голове всеки мач. Ристевски ни е най-добрият централен, обаче го забиват отляво, за да може протежето на Милен да играе. А отляво имаме Диего и Крум Стоянов. Отделно не правим никакви промени в състава, имаме 2 резерви в предни позиции - Бижев и Вълчанов, които са крайно недостатъчни. За съжаление тази липса на пейка ще се окаже доста голям проблем. Трудно ще изкараме полусезона с 3-ма централни защитника и само двама нападателя, при това доста неравностойни, поне от показаното дотук.
Последна промяна Viktor4o_Rs на Нед Авг 10, 2014 1:42 pm, променена общо 1 път
|
Нед Авг 10, 2014 1:08 pm |
|
 |
Tony Adams
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Юли 11, 2006 10:02 pm Мнения: 1270 Местоположение: София
|
Генчев като че ли е свършил с футбола. Май започвам да съжалявам за Шалаев и Янко Сандански. 
_________________ "Всички се страхуват от големите, големите се страхуват от Славия".
|
Нед Авг 10, 2014 1:40 pm |
|
 |
zissko
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Юли 06, 2005 10:41 am Мнения: 1280 Местоположение: СОФИЯ
|
Tony Adams написа: Генчев като че ли е свършил с футбола. Май започвам да съжалявам за Шалаев и Янко Сандански.  И двамата не могат да му стъпят и на малкия пръст!
_________________ славист,лош човек няма!
|
Нед Авг 10, 2014 4:36 pm |
|
 |
zissko
Орден "Стара Славия"
|
Viktor4o_Rs написа: Радуканов откакто си налага Везалов, незнайно защо, получаваме голове всеки мач. Ристевски ни е най-добрият централен, обаче го забиват отляво, за да може протежето на Милен да играе. А отляво имаме Диего и Крум Стоянов. Отделно не правим никакви промени в състава, имаме 2 резерви в предни позиции - Бижев и Вълчанов, които са крайно недостатъчни. За съжаление тази липса на пейка ще се окаже доста голям проблем. Трудно ще изкараме полусезона с 3-ма централни защитника и само двама нападателя, при това доста неравностойни, поне от показаното дотук. Вълчанов беше гола вода в надежда!
|
Нед Авг 10, 2014 4:37 pm |
|
 |
zissko
Орден "Стара Славия"
|
Bibs написа: Аз искам да поздравя всички фенове,които бяха дошли да подкрепят Славия,пяха песни и не спряха да подкрепят момчетата.За мен днешния мач си беше грозна гледка,съдията си ни буташе от където и да го погледнем и с право Локото си биха,като почнеш да се месиш къде не ти е работа и нещата почват да вървят на зле.Нямаше спортменство от страна на Фернандо,това момче лети някъде из облаците и ако не беше бразилец,който да бъде налаган за да го продадат,щеше отдавна да си е заминал.Като го видя на терена и зле ми става,толкова слаб футболист не съм виждал,не подава топката,никога не си пази човека,индивидуалист от всякъде - само той е на терена,той е най-големия.И въпреки това момчетата имаха желание,бореха се до край,играеха футбол.Радуканов е добър треньор и с повече работа,този отбор ще стигне далеч...... Напълно те подкрепям за тоя ТЪП циганин Фернандо най слабия играч до сега в 4 кръга 
|
Нед Авг 10, 2014 4:39 pm |
|
 |
White Pride
Луд за връзване
|
Повече оТ очеваден е факта, че Фернандо трябва да бъде забит на пейката поне за два мача. Но няма кой да играе вместо него.Което е по-трагичното.
|
Нед Авг 10, 2014 6:27 pm |
|
 |
|