Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Сря Май 14, 2025 2:18 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 97 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Следваща
 "Ботев" - "Славия" 
Автор Съобщение
Администратор
Аватар

Мнение "Ботев" - "Славия"
Дотук мачовете бяха "лесни", сега навлизаме в изключително тежка серия.
24.08.2014 г., 17:45 часа, с. Коматево, пряко и по Диема

Съб Авг 16, 2014 8:30 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение Re: ""Ботев"" - "Славия"
Падаме, ясно е като бял ден. С това приключва и поредния ни безмислен сезон, а и кариерата на Радуканов при нас.

Съб Авг 16, 2014 9:42 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение Re: """Ботев""" - "Славия"
Viktor4o_Rs написа:
Падаме, ясно е като бял ден. С това приключва и поредния ни безмислен сезон, а и кариерата на Радуканов при нас.

Най вероятно!

Съб Авг 16, 2014 11:37 pm
Профил
Напреднал
Аватар

ако тренер не ви беше Радуканов-ХХХ мачът го виждах троен, ама с този спец Х е най-сигурния знак.
"Ботев" Пловдив са много млади и зелени, играят на приливи и отливи, а Вуцов май освен да ги надъхва за друго не го бива.

Пон Авг 18, 2014 12:13 pm
Профил WWW
Администратор
Аватар

Не знам какво е състоянието на Силва и Пиргов, но липсата на Карлуш Фонсека и Фернандо отваря голяма пробойна в атакуващ план. От №2 по точни удари (само "Лудогорец" беше пред нас)преди мача с "Берое", се видя, че без бразилеца и особено без португалеца трудно някой излиза на удобна стрелкова позиция. Пасовете преди завършващия удар просто ги няма. Сега е моментът на резервите да покажат, че имат място в състава и да опровергаят скептиците, които твърдят, че нямало пейка (аз съм един от тях, де - нека ме опровергаят, ще се радвам).
"Ботев" не е супер отбор, а и Вили не е капацитет по тактиката. Единствено публиката може да наклони везните в полза на "канарите". Трябва да вземем поне точка, защото от първи ще станем последни преди цикъла от важни мачове в София.

Пон Авг 18, 2014 7:29 pm
Профил WWW
Пристрастен

Въпреки напрежението от слабите два мача си мисля,че ще вземем минимум точка,а с една победа е много голяма вероятноста да се изкачим на четвъро или пето място,много важен мач и според мен решаващ нашата роля в първенството.Ние сме с 4 мача без победа и две поредни загуби,пети мач идва много вече,"Ботев" са 3 мача без победа,последните два загуби.Наш плюс е,че имаме по-опитни и класни играчи,както и по-добре подготвени тактически,технически и физически.Плюс за "Ботев" е завръщането на публиката за този мач,което пък може и да им подейства по негативен начин впредвид,че имат много млади играчи,които може да не издържът на напрежението да играят пред много публика,освен това са изморени и псибически са притеснени от последните си два мача,да получиш гол в 93 минута е тежко,а Вили си е карък отвсякъде.Наще момчета могат много и го видяхме,след загубата от Локомотив наляха гипса и играха много под възможностите си.Една победа ще дойде в най-правилния момент за Славия.

Пон Авг 18, 2014 7:50 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Не виждам как ще постигнем положителен резултат. Скептичен съм. Не вземеме или нещо от Пловидив, Радуканов да си заминава, преди сезонът да е свършил за нас още в края на август.

Пон Авг 18, 2014 9:40 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Докато Радуканов си налага по незнайни причини Везалов и забива най-стабилния ни защитник на левия бек, във всеки мач ще получаваме голове. Като го няма и Фонсека, съвсем сме зле ...

Пон Авг 18, 2014 9:48 pm
Профил ICQ
Пристрастен

По принцип песимизмът е станал начин на живот за доста от феновете на Славия и на другите отбори също,къде заради дългогодишните незадоволяващи резултати,къде защото просто сме си такива.Хора нека бъдем по-постоянни.Както сега всички критикуваме и се сравянваме със земята,някои вече се предадоха,че сезона за нас е свършил така идния уикенд,ако биеме "Ботев",всички ще са много щастливи и доволни и ще се говори,че сме напълно в играта,защото с оглед на програмата на другите отбори в кръга,ще влезем в шестицата на временното класиране със сигурност.Все пак сме на три точки от третото място,а както се вижда лесни мачове няма вече,а и сме играли срещу втория и третия,както и със "Марек" и Локомотив,които също имат солиден актив,а според мен Берое са най-добрите след Лудогорец и,ако не бяха страшни каръци срещу "Ботев" и Литекс щяха да са на първо място.Вече,ако загубим от "Ботев" тогава с Милен няма да постигнем целите си,но ако случайно загубиме в Пловдив и смениме веднага Радуканов смятам,че пак ще имаме шанс и то не малък.Просто се личи,че за чръв път от много години,Славия направи селекция и то не на килограм,а с добри играчи за Българските стандарти,извадихме късмет,че Германците ще строят при нас,че ни избраха,мисля,че няма да се допусне поредно разочароващо класиране.Ние феновете също много влияем за създаване на духа на отборите,а това е голям фактор,иска ми се да показваме повече увереност и позитивизъм,самочувствие,ако щете,да не оставаме безучастни на случващото се в отбора.Смятам,че до момента този сезон успяваме да правиме това,за което говоря,и призовавам да не се пречупваме,защото има една огромна разлика от други години и тя е,че ВЕНЦИ СЕГА ИСКА СЛАВИЯ ДА СЕ БОРИ ЗА ПРИЗОВИТЕ МЕСТА.Няма какво да ме притеснява "Ботев",защото започват да губят ритъм и съвсем нормално с оглед състава им и на покачващото се напрежение върху тях от натрупаните негативи.Аз също критикувам Милен,но това не означава,че не искам да побеждаваме,независимо с кой треньор.

Пон Авг 18, 2014 10:29 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

1-2 porednata obrashtalka na Putjav

Пон Авг 18, 2014 11:32 pm
Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 97 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Следваща