Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Сря Май 14, 2025 6:17 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 75 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Следваща
 "Славия" - "Литекс" 
Автор Съобщение
Администратор
Аватар

Мнение "Славия" - "Литекс"
Много грешки се натрупаха, сега ще трябва някои хора да се реабилитират срещу силния отбор на "Литекс".

Пон Авг 25, 2014 3:48 pm
Профил WWW
Пристрастен

Мнение Re: "Славия" - "Литекс"
Явно и този мач ще сме с Радуканов начело. Ясно е, че при победа ще остане още известно време, но интересното е при друг изход на мача какво ще е решението на Венци. Иначе относно мача - мисля, че няма да загубим, а дали ще спечелим може би зависи от това дали ще успеем да отбележим първи гол или отново ще сме догонващи.

Последна промяна рони на Вто Авг 26, 2014 12:08 pm, променена общо 1 път

Пон Авг 25, 2014 3:56 pm
Профил
Напреднал

Има раздвижване по оста Илиан Илиев !!!!

Вто Авг 26, 2014 11:53 am
Профил
Пристрастен

За него си мислех снощи,откъде имаш информацията?

Вто Авг 26, 2014 12:06 pm
Профил
Пристрастен

Не знам по-коя ос има раздвижване, но ми прави впечатление следното нещо: който и да дойде треньор на Славия, особено последните няколко години, резултата е един и същ. Уж се поправят грешките на предишните, после завареното положение оправдава слабите резултати и игра, а накрая и при собствена селекция пак нещо куца и най важното самия треньор не знае какво или пък знае, но....Аз мисля, че точно това "но" общо взето всеки път оказва влияние и резултатите се повтарят година след година. Просто явно при нас треньорите са безгласна буква или по точно се избират такива, които да са удобни всички знаем на кого. Е ако е така, не очкавайте някаква коренна промяна както и да се казва следващия треньор, та бил той Илиан, Стойчо, Петко или някой друг.

Вто Авг 26, 2014 12:21 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Илиан Илиев не е ли треньор в чужбина, в Ангола, ако не се лъжа ?

Вто Авг 26, 2014 12:31 pm
Профил ICQ
Администратор
Аватар

Илиев си е в Интерклуб Луанда, хората са доволни от него, защото са тим със скромни амбиции и се движат в средата на таблицата с 4 поредни мача без загуба. Не вярвам Джуджето да се откаже от голямата заплата там, за да дойде в блатото на ОК.

Вто Авг 26, 2014 12:43 pm
Профил WWW
Пристрастен

А защо тогава направихме такава селекция,ако дебелия не иска? Можеше като буферите да вземем евтиняци и да сме спокойно 9,10.дебелия значително вдигна тавана на заплатите и бюджета,а си мисля,че това се случи заради германците,такива футболисти не сме имали на куп никога,в началото всичко изглеждаше различно,сега постаро му,но селекцията си остава нещо,на което станахме свидетели за пръв път и стига с тая къса пейка,става ми много тегаво,че никой тук освен мен не споменава юношите,а са бъдещето,още повече,че школата ни функционира добре.В момента не играе нито един юноша,като резерва също не е влизал наш юноша,само лъжат,че щесе интегрират и залагат.Ако ще падаме не искате ли поне да се даде шанс на младите.С тях поне щеше да има борба срещу "Ботев",а не да гледам шест кръга интимните партньори на ВЛАШКО: Панов,Пиргов,Везалов,чудя се дали тия тримата и Джоро Петков не са тотаджийте в отбора и марионетките на Венци и Влашко.

Вто Авг 26, 2014 12:45 pm
Профил
Пристрастен

seth написа:
Илиев си е в Интерклуб Луанда, хората са доволни от него, защото са тим със скромни амбиции и се движат в средата на таблицата с 4 поредни мача без загуба. Не вярвам Джуджето да се откаже от голямата заплата там, за да дойде в блатото на ОК.

Ясно е,това е слух.

Вто Авг 26, 2014 12:46 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Да се извини Радуканов за това което каза в Пловдив и да продължава : тази селекция е негова да търсят още нападатели и да продължават , може накрая и слънчице да ни стопли душите.

Вто Авг 26, 2014 12:54 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 75 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Следваща