Автор |
Съобщение |
White 1913 Power
Пристрастен
|
 Re: "Славия" - "Литекс"
Пише в темата за дубъла,а днес Вуцанчо стъпваше все едно е Алекс Фъргюсън.Голем филмар е Вили.
|
Вто Авг 26, 2014 8:41 pm |
|
 |
СлАвИсТ_ПлОвДиВ_1978
Пристрастен
Регистриран на: Чет Юли 10, 2014 9:06 pm Мнения: 209 Местоположение: Пловдив
|
White Pride написа: СлАвИсТ_ПлОвДиВ_1978 написа: White 1913 Power написа: А не,няма нужда и причина да остава. СЛАВИЯ над всичко!!!! над треньори,над ръководители! Не може за 3 или 4 път да се мазниш на другите отбори,а ние да седиме и търпиме.И той и Кокала и Вили да го духат.Чуки поне беше интелигентен.Сега може и Здравко Здравков да си пробва късмета. Като е такава работата да се махат Радуканов и Платини двамата заедно. Платини в мача срещу """Ботев""" Пд показа и доказа на всички, че в Славия не разбира нищо от Футбол. Явно от Футбол разбира в ЦСКА! И за това само за тях говори. И ония Радуканов като искал публиката на """Ботев""" Пд да иди и да си я намери. Платини не може да играе в Славия като Консуматор да седи и да чака на върха на атаката голов пас и той да ритни топката и да вкара гол. Такъв Футболист Славия никога не е имала и няма и да има като гледам, защото просто няма кой да му го даде този пас. Без сам да се бориш и да изработиш сам гола не става! А не да сиди и да чака крушата да падне сама от дървото. Да му е дадеш на крака топката и то сам срещу вратаря и да вкараш гол! То това си е като изпълнение на дузпа. Само, че аз мисля, че точно на него трябва да му се бие дузпата. Моите уважения, но да се иска махането на единственият ни нападетел доказано способен да ритне топката зад голлинията е несериозно. Като става дума за подобен тип нападател-консуматор веднага се сещам за звездата от Торпедо Карлово, който при идването си се спъваше от топката, а знаем къде стигна.Макар там и Жужо да оказа ценна помощ в най-подходящият момент. Естествено ще добавя и Праматаров, който също дойде от петолъчките и стана голмайстор на първенството.Сещам се и за други, но това са достатъчни примери. Казвам това независимо от всичко написано от мен при интервюто му след мача с чорбата. Във футболен аспект без него сме съвсем обречени. Извинявай много, но може ли да ми обясниш тогава, защо Венци изрита Курдов от Славия като той сам дойде и го потърси и поиска до играе в Славия. И срещата им била организирана на стодион Славия по време на мача срещу "Марек" като двамата са се срещнали през второто полувреме на мача когато е пристигнал и Курдов. Да ти кажа ли, защо зощото Венци го е изгонил и му е казал, че мястото му е заето и му е заето сещаш ли се от кой. И не ми казвай, че не е така, защото двата футболни поста на терена не съвпадат. Изгонил го е и, защото така е искал и Радуканов. А преди той изобщо да дойде в Славия с Радуканов са били на нож и тогава пак Венци чрез Радуканов му уреди място в Славия. Сега Венци го изгони понеже Радуканов така искал и понеже смятал Платини за по - способен. По - способен, ама само на теория! Миналата година Наката Курдов ни връзваше цялата игра и атаката на Славия и затова беше Голаджия, ама ги изработваше сам головете, а не беше КОНСУМАТОР, който само да седи и да чака головия пас. Видя ли Радуканов какво е казал за Курдов след напускането му от Славия. "Имахме си психологически проблеми с един мисля млад и талантлив Футболист като Курдов, но както и виждате съумяхме да му помогнем и да му подобрим играта и мисля, че момчето се оправи и то в положителна посока". От това по - голяма наглост какво искаш. Като са го направили това Славия с него, защо не е в Славия и кой е този Червен Домат Платини и какво прави той в Славия. Нито той е направил нещо за Славия нито Славия ще направи нещо за него. Освен дебелата заплата от Венци! Да му пикая и на случайния гол с пета срещу КУМУНИСТИТЕ да му пикая.
_________________ Слава Любов Автентичност Вярност Извървян Път Явление За България, Европа И Света
|
Вто Авг 26, 2014 8:46 pm |
|
 |
Slaviq
Луд за връзване
Регистриран на: Съб Апр 12, 2008 5:52 pm Мнения: 437 Местоположение: Sofia
|
Ти много ги знаеш бе майна!?!А знаеш ли че Милен неискаше да се разделя с Курдов а?Но 1 млн$ са пари или по точно бюджета за този сезон!Много навътре във филми влизате последно време , поспокойно го карайте кой какъв е?
|
Вто Авг 26, 2014 9:16 pm |
|
 |
рони
Пристрастен
Регистриран на: Нед Окт 31, 2010 10:27 pm Мнения: 295 Местоположение: София
|
[/quote] Извинявай много, но може ли да ми обясниш тогава, защо Венци изрита Курдов от Славия като той сам дойде и го потърси и поиска до играе в Славия. И срещата им била организирана на стодион Славия по време на мача срещу ""Марек"" като двамата са се срещнали през второто полувреме на мача когато е пристигнал и Курдов. Да ти кажа ли, защо зощото Венци го е изгонил и му е казал, че мястото му е заето и му е заето сещаш ли се от кой. И не ми казвай, че не е така, защото двата футболни поста на терена не съвпадат. Изгонил го е и, защото така е искал и Радуканов. А преди той изобщо да дойде в Славия с Радуканов са били на нож и тогава пак Венци чрез Радуканов му уреди място в Славия. Сега Венци го изгони понеже Радуканов така искал и понеже смятал Платини за по - способен. По - способен, ама само на теория! Миналата година Наката Курдов ни връзваше цялата игра и атаката на Славия и затова беше Голаджия, ама ги изработваше сам головете, а не беше КОНСУМАТОР, който само да седи и да чака головия пас. Видя ли Радуканов какво е казал за Курдов след напускането му от Славия. "Имахме си психологически проблеми с един мисля млад и талантлив Футболист като Курдов, но както и виждате съумяхме да му помогнем и да му подобрим играта и мисля, че момчето се оправи и то в положителна посока". От това по - голяма наглост какво искаш. Като са го направили това Славия с него, защо не е в Славия и кой е този Червен Домат Платини и какво прави той в Славия. Нито той е направил нещо за Славия нито Славия ще направи нещо за него. Освен дебелата заплата от Венци! Да му пикая и на случайния гол с пета срещу КУМУНИСТИТЕ да му пикая.[/quote] Колега, мисля, че вече прекали със последния си пост. Първо никой не е изгонил Курдов, а напротив. Славия му помогна да възроди кариерата си, той от своя страна вложи достатъчно старание и последва изгoден трансфер и за двете страни. Може би не си разбрал основно нещо: в този отбор при наличие и на най-минималния шанс за продажба на някой футболист, В.С. е единствения който определя кой и кога да бъде продаден, трансфериран или изгонен. Нито един треньор не може да си позволи да изгони Курдов при положение, че В.С. разчита на парите от негов трансфер и това е единствения конвертируем играч на отбора. Между другото ако си спомняш, а би трябвало, защото беше доста скоро и той говореше повече за "Левски" в интервютата си от колкото за Славия. Но неисе - при тази клубна политика не е първият, явно няма да е и последния. Но да се върнем на темата - Курдов имаше проблем с получаването на заплатите си и нормално бе първо да се появи при човека помогнал му да се появи отново на футболната карта. Изобщо не е ставало въпрос за връщането му, било то в Славия или друг български отбор. Относно Платини, какъвто и да е, в Славия не е имало такъв нападател от години. Не знам какви са ти разбиранията за футбол, но ако чакаш от централния нападател да ти прави играта....едва ли. Централния нападател е консуматор и от уменията и класата му зависи в повечето случаи дали ще бъдат материализирани или опропастени усилията на отбора. Платини е много добър футболист, особено за нашите стандарти, умее да се бори за високи топки, отлично задържа топката, притежава добра техника и скорост особено като се има в предвид високия му ръст и има доста добра успеваемост пред гола. Няма смисъл да ти припомням с какъв централен нападател завършихме миналия сезон и колко мачове му трябваха за да отбележи гол /от дузпа/. Незнам на какво и защо пикаеш, но голвете му срещу локо пд и цска бяха шедьоври и показаха голямата му класа, а не наличието на случайност. Бъди сигурен, че Платини има какво да даде на клуба. П.С. Моля те да пишеш по-къси изречения и да отделяш мислите си една от друга, че трудно се четат.
_________________ И в радост и в тъга - САМО СЛАВИЯ!!!
|
Вто Авг 26, 2014 9:36 pm |
|
 |
СлАвИсТ_ПлОвДиВ_1978
Пристрастен
|
Slaviq написа: Ти много ги знаеш бе майна!?!А знаеш ли че Милен неискаше да се разделя с Курдов а?Но 1 млн$ са пари или по точно бюджета за този сезон!Много навътре във филми влизате последно време , поспокойно го карайте кой какъв е? Ако бюджета на клуба е 1 млн. $ аз мисля ,че Славия ще изпадне. И от тук нататък изобщо нищо хубаво не чакайте от този отбор. Даже и победа срещу "Левски" и то на Овча Купел. Другото, което е аз говоря за завръщането на Курдов след трансфера. Явно нещо не сте ме ръзбрали той е искал да играе пак в Славия, но Венци го е отпратил. По въпроса точка. Още след мача с Литекс тази събота всички тука ще запеете една друга песен, която ще звучи като Дет Метъл! То Вие и сега е пеете по адрес на Радуканов, обаче още звучи като Хард Рок.
_________________ Слава Любов Автентичност Вярност Извървян Път Явление За България, Европа И Света
|
Вто Авг 26, 2014 10:03 pm |
|
 |
Slaviq
Луд за връзване
Регистриран на: Съб Апр 12, 2008 5:52 pm Мнения: 437 Местоположение: Sofia
|
а според теб колко е ? Задай си въпрос защо имаме само 12-13 играча и другото са юноши!И не си мислете че чичо Венци дава голями заплати !То и затова са ни такива и футболистите,за без пари толкова!
|
Вто Авг 26, 2014 10:10 pm |
|
 |
рони
Пристрастен
Регистриран на: Нед Окт 31, 2010 10:27 pm Мнения: 295 Местоположение: София
|
Колкото и да е бюджета, 1млн. $ си е достатъчно голяма сума, особено в тази криза в момента. Колега от пловдив, ти колко мислиш че е бюджета на отбори като Хасково, "Марек", Локо Сф, Локо Пд, Черно море, та дори и "Ботев" след кризата с КТБ? Незнам за каква победа над "Левски" на Овча купел говориш, като ние играем на Гейарена, а явно с Курдов сте доста близки, че само на теб ти е споделил за желанието си да се върне в Славия. 
_________________ И в радост и в тъга - САМО СЛАВИЯ!!!
Последна промяна рони на Вто Авг 26, 2014 10:37 pm, променена общо 2 пъти
|
Вто Авг 26, 2014 10:25 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Е Курдов си е в Казахстан, не знам да е разтрогнал с Астана  А точно пък Платини надали ни е проблема, в чисто футболен аспект, иначе и мен ме дразни, че реве за чорбата, но и аз съм на мнение, че е доста класен играч. Когато обаче няма топки до него, забравете той да се бори и сам да си създава положения, просто не е такъв тип футболист.
|
Вто Авг 26, 2014 10:29 pm |
|
 |
СлАвИсТ_ПлОвДиВ_1978
Пристрастен
|
рони написа: Колкото и да е бюджета, 1млн $ си е достатъчно голяма сума, особено в тази криза в момента. А бе...................... При тези отбори като Лудогорец и прочие с този смешен бюджет и тези заплати как ще се противопоставите бе? С този бюджет може да играета в "Б" Група и нищо повече. И каква шестица бе каква? Значи на ония Платини като му е и мижава и заплатата затова не му пука, че играе в СЛАВИЯ и за толкова пари толкова се и напъва и говори колко много обича ЦСКА. Какво спорите с мен като съм прав и не съм и седнал даже а? Много добре знаете, че не сте прави и само се заяждате. И пишете тука тия врели некипели само от спортна злоба да покажете колко разбирате от Футбол. Ама всъшност не разбирате. Затова по - добре си малчете. Защото ако Славия сега не изпадне и направят Групата от 10 отбора и положението в клуба е същото само, че артистите в него, а не Футболистите са други, понеже това не са Футболисти, Славия е директно барабар с новия Стадион в "Б" Група!
|
Вто Авг 26, 2014 10:38 pm |
|
 |
СлАвИсТ_ПлОвДиВ_1978
Пристрастен
|
Viktor4o_Rs написа: Е Курдов си е в Казахстан, не знам да е разтрогнал с Астана  А точно пък Платини надали ни е проблема, в чисто футболен аспект, иначе и мен ме дразни, че реве за чорбата, но и аз съм на мнение, че е доста класен играч. Когато обаче няма топки до него, забравете той да се бори и сам да си създава положения, просто не е такъв тип футболист. Точно в това е проблема и затова Славия не може да вкарва. Защото на КНСУМАТОРА няма кой да му партнира в атаката или ако има не му се получава просто. И затова на Славия и трябва Футболист в атаката, който сам да изработва гола като Благо Георгиев Джизъса.
|
Вто Авг 26, 2014 10:41 pm |
|
 |
|