Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пон Юни 30, 2025 12:04 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 75 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Следваща
 "Славия" - "Литекс" 
Автор Съобщение
Луд за връзване

Мнение Re: "Славия" - "Литекс"
Като гледах сега Селтик какво играха и каква чутовна глупост направиха, вече чакам мача с Литекс по-оптимистично :lol:
Надявам се, когато Радуканов усеща примаката около вра.та си, ще мобилизира всичко на което е способен за да спре тежкотонажният ни президент да му бутне столчето още този уикенд.

Вто Авг 26, 2014 10:49 pm
Профил
Луд за връзване

СлАвИсТ_ПлОвДиВ_1978 написа:
рони написа:
Колкото и да е бюджета, 1млн $ си е достатъчно голяма сума, особено в тази криза в момента.

А бе...................... При тези отбори като Лудогорец и прочие с този смешен бюджет и тези заплати как ще се противопоставите бе? С този бюджет може да играета в "Б" Група и нищо повече. И каква шестица бе каква? Значи на ония Платини като му е и мижава и заплатата затова не му пука, че играе в СЛАВИЯ и за толкова пари толкова се и напъва и говори колко много обича ЦСКА. Какво спорите с мен като съм прав и не съм и седнал даже а? Много добре знаете, че не сте прави и само се заяждате. И пишете тука тия врели некипели само от спортна злоба да покажете колко разбирате от Футбол. Ама всъшност не разбирате. Затова по - добре си малчете. Защото ако Славия сега не изпадне и направят Групата от 10 отбора и положението в клуба е същото само, че артистите в него, а не Футболистите са други, понеже това не са Футболисти, Славия е директно барабар с новия Стадион в "Б" Група!

А бе........ти нали си славист що ни пишеш че ние и нашият отбор ти каде се слагаш,или се отказваш от СЛАВИЯ

Вто Авг 26, 2014 10:52 pm
Профил
Пристрастен

рони написа:
Колкото и да е бюджета, 1млн $ си е достатъчно голяма сума, особено в тази криза в момента.

А бе...................... При тези отбори като Лудогорец и прочие с този смешен бюджет и тези заплати как ще се противопоставите бе? С този бюджет може да играета в "Б" Група и нищо повече. И каква шестица бе каква? Значи на ония Платини като му е и мижава и заплатата затова не му пука, че играе в СЛАВИЯ и за толкова пари толкова се и напъва и говори колко много обича ЦСКА. Какво спорите с мен като съм прав и не съм и седнал даже а? Много добре знаете, че не сте прави и само се заяждате. И пишете тука тия врели некипели само от спортна злоба да покажете колко разбирате от Футбол. Ама всъшност не разбирате. Затова по - добре си малчете. Защото ако Славия сега не изпадне и направят Групата от 10 отбора и положението в клуба е същото само, че артистите в него, а не Футболистите са други, понеже това не са Футболисти, Славия е директно барабар с новия Стадион в "Б" Група!

Пич, ти почваш да ме притесняваш с това мислене. За кое не сме прави? Че 1 млн.$ са много пари за БГ стандарта? Ами като ги говориш толкова на едро ми кажи колко собственици могат да извадят ежегодно толкова пари, колкото собственика на Лудогорец и кой ти е казал, че ще се сравняваме с тях още този сезон. Ние 18 години потъваме, а ти искаш изведнъж да сме отново на повърхността. Няма как да стане, нито тази, нито следващата година. Бюджета на клуба ще расте от момента на започване на строителството на стадиона. Сега може да не е 1млн. $, може да е два или три млн. лв, не повече и е важно да се постави някаква стабилна основа, над която да се надгражда. Много неща трябва да се променят в Славия за да тръгне отбора трайно нагоре в класирането и да се бори за челните места. И бъди спокоен за едно нещо - колкото и да са отборите в групата Славия няма да отпадне.

Вто Авг 26, 2014 10:52 pm
Профил
Пристрастен
Аватар

Slaviq написа:
рони написа:

А бе........ти нали си славист що ни пишеш че ние и нашият отбор ти каде се слагаш,или се отказваш от СЛАВИЯ

СЛАВИСТ съм и то какъв не ми се мисли просто! Нито пък говори. Обаче обръщението от моя страна се дължи на разликата в това, че когато си СЛАВИСТ от провинцията, а не от СОФИЯ усещането е просто неописуемо и няма просто как да Ви го обясна какво е. Но мисля, че ако не си прочел в подписа ми си личи още повече, че съм СЛАВИСТ и ако се беше позамислил малко щеше да стигнеш до извода, че е безпредметно да ми задаваш този въпрос. Но лошо няма. От много питане глава не боли. :D

Вярност
Извървян Път
Явление За България, Европа И Света

Изображение

Вто Авг 26, 2014 11:05 pm
Профил
Пристрастен
Аватар

White Pride написа:
Като гледах сега Селтик какво играха и каква чутовна глупост направиха, вече чакам мача с Литекс по-оптимистично :lol:
Надявам се, когато Радуканов усеща примаката около вра.та си, ще мобилизира всичко на което е способен за да спре тежкотонажният ни президент да му бутне столчето още този уикенд.

Аз пък като видях преди 10 мин. резултатите от турнира в Англия за England - Capital One Cup започнах да си мисля, че сме изпаднали в същата криза или нещо подобно, в което се намират в момента Червените Дяволи. Само вижте резултата:

Milton Keynes Dons 4 - 0 Manchester United

Вярност
Извървян Път

Изображение

Вто Авг 26, 2014 11:11 pm
Профил
Луд за връзване

А бе...................... При тези отбори като Лудогорец и прочие с този смешен бюджет и тези заплати как ще се противопоставите бе? С този бюджет може да играета в "Б" Група и нищо повече. И каква шестица бе каква?
ТОВА ИМАХ ПРЕДВИТ.

Вто Авг 26, 2014 11:15 pm
Профил
Пристрастен

Тия Milton Keynes Dons от коя лига са? Май и тия хубавци от Ман имат някакъв проблем с мотивацията, нищо чудно да е заразно. :lol:
П.С. Да не сме изпратили някой юноша на проби и да е пренесъл заразата? :twisted:

Последна промяна рони на Вто Авг 26, 2014 11:20 pm, променена общо 1 път

Вто Авг 26, 2014 11:17 pm
Профил
Пристрастен
Аватар

Slaviq написа:
А бе...................... При тези отбори като Лудогорец и прочие с този смешен бюджет и тези заплати как ще се противопоставите бе? С този бюджет може да играета в "Б" Група и нищо повече. И каква шестица бе каква?
ТОВА ИМАХ ПРЕДВИТ.

Е ми това мисля, че са подразбира то не е насочено към Славия. А към вашите мнения към, които просто не съм съгласен. Ако и сега не може да ме разбереш тури му пепел. Забрави всичко и това е.

Вярност
Извървян Път

Изображение

Вто Авг 26, 2014 11:20 pm
Профил
Луд за връзване

Slaviq написа:
ТОВА ИМАХ ПРЕДВИТ.

Е ми това мисля, че са подразбира то не е насочено към Славия. А към вашите мнения към, които просто не съм съгласен. Ако и сега не може да ме разбереш тури му пепел. Забрави всичко и това е.

Хм Ок!?!

Вто Авг 26, 2014 11:23 pm
Профил
Пристрастен

Между другото Селтик си заслужаваха съдбата след като УЕФА ги класира за плейофите след 1:6 срещу Легия.

Вто Авг 26, 2014 11:24 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 75 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Следваща