Автор |
Съобщение |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
 Re: ""Ботев"" - "Славия"
Аз пък съвсем не мисля, че това е само спекулация  Жадното и преди се е спрягало, че ще идва при нас. Тези 3 варианта са умопомрачително зле и ако ще е така, то по-добре Радуканов да седи.
|
Сря Авг 27, 2014 10:12 am |
|
 |
рони
Пристрастен
Регистриран на: Нед Окт 31, 2010 10:27 pm Мнения: 295 Местоположение: София
|
 Re: """Ботев""" - "Славия"
Viktor4o_Rs написа: Аз пък съвсем не мисля, че това е само спекулация  Жадното и преди се е спрягало, че ще идва при нас. Тези 3 варианта са умопомрачително зле и ако ще е така, то по-добре Радуканов да седи. Спрягал от кой? От тези същите, който и сега го спрягат. За разлика от други сезони, сега са необходими резултати и Венци не е все още толкова оглупял да заложи на тези лузъри.
_________________ И в радост и в тъга - САМО СЛАВИЯ!!!
|
Сря Авг 27, 2014 11:12 am |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
 Re: """"Ботев"""" - "Славия"
рони написа: Viktor4o_Rs написа: Аз пък съвсем не мисля, че това е само спекулация  Жадното и преди се е спрягало, че ще идва при нас. Тези 3 варианта са умопомрачително зле и ако ще е така, то по-добре Радуканов да седи. Спрягал от кой? От тези същите, който и сега го спрягат. За разлика от други сезони, сега са необходими резултати и Венци не е все още толкова оглупял да заложи на тези лузъри. Ще видим, дано си прав 
|
Сря Авг 27, 2014 11:17 am |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13190 Местоположение: SOFIA
|
 Re: """"Ботев"""" - "Славия"
Slaviq написа: Ти просто имаш някакви проблеми , няма да коментирам твой мнения !Щом си мислиш че тези подобия на трениьори са добри .........! Не знам какви проблеми имам, но ти си с речников багаж от 50 думи, които дори не можеш да изписваш правилно. Това е много голям проблем.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Сря Авг 27, 2014 7:54 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13190 Местоположение: SOFIA
|
 Re: """""Ботев""""" - "Славия"
Viktor4o_Rs написа: рони написа: Viktor4o_Rs написа: Аз пък съвсем не мисля, че това е само спекулация  Жадното и преди се е спрягало, че ще идва при нас. Тези 3 варианта са умопомрачително зле и ако ще е така, то по-добре Радуканов да седи. Спрягал от кой? От тези същите, който и сега го спрягат. За разлика от други сезони, сега са необходими резултати и Венци не е все още толкова оглупял да заложи на тези лузъри. Ще видим, дано си прав  Цялата работа е такава, че всички тези си имат агенти и като се разсмърди на мърша някъде, те като лешояди се спускат и почват да манипулират общественото мнение, та ако може да си намерят бачкане. Така е и с футболистите - създава се изкуствен интерес, за да се вдигат цените, заплатите.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Сря Авг 27, 2014 7:56 pm |
|
 |
White Pride
Луд за връзване
|
 Re: ""Ботев"" - "Славия"
Най-добре е подбно на миналата седмица, за няколко дни във форума да настъпи затишие, защото всички сме изнервени и докачливи по теми свързани със Славия, Успех на Лудогорец и дано някога, ние също играем плейоф за влизане в Шампионската лига 
|
Сря Авг 27, 2014 8:43 pm |
|
 |
Slaviq
Луд за връзване
Регистриран на: Съб Апр 12, 2008 5:52 pm Мнения: 437 Местоположение: Sofia
|
 Re: """""Ботев""""" - "Славия"
seth написа: Slaviq написа: Ти просто имаш някакви проблеми , няма да коментирам твой мнения !Щом си мислиш че тези подобия на трениьори са добри .........! Не знам какви проблеми имам, но ти си с речников багаж от 50 думи, които дори не можеш да изписваш правилно. Това е много голям проблем. хм !
|
Сря Авг 27, 2014 9:41 pm |
|
 |
|