Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пон Юни 30, 2025 6:51 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 69 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Следваща
 "Левски" - "Славия" 
Автор Съобщение
Пристрастен
Аватар

Мнение Re: ""Левски"" - "Славия"
Re: Иван Колев е новият треньор на Славия

Мнение от SaKrAnTo 1913 » Пон Сеп 01, 2014 4:46 pm

Потвърдено: Иван Колев поема Славия

Иван Колев ще бъде новият старши треньор на Славия. Новината за Гонг потвърди човек от ръководството на ""Левски"", където до момента Колев заемаше поста на главен методист.

Днес специалистът е поискал да бъде освободен от позицията, а от утре се очаква да бъде начело на „белите“.

Новината ще бъде обявена официално на пресконференция във вторник от президента на Славия Венци Стефанов.

Иван Колев е бивш селекционер на младежкия национален отбор, а освен това работи дълги години в Индонезия и Мианмар

Само едно ще Ви кажа тоя Иван Колев като бивш Главен Методист в "Левски" ще ни ебе мамата точно на предстоящия мач с "Левски"! От там нататъка какво ще става един Господ знае.

Вярност
Извървян Път
Явление За България, Европа И Света

Изображение

Последна промяна СлАвИсТ_ПлОвДиВ_1978 на Пон Сеп 01, 2014 9:45 pm, променена общо 1 път

Пон Сеп 01, 2014 5:26 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Панов,Везалов,Бургзорт,Манзоро на пейката.И тогава 'ДА' на тренера.

Пон Сеп 01, 2014 8:40 pm
Профил
Пристрастен
Аватар

Мнение Re: """Левски""" - "Славия"
Тоя Панов има ли нещо общо със старши Треньора на Младежкия Националния Отбор по Футбол?

Вярност
Извървян Път
Явление За България, Европа И Света

Изображение

Пон Сеп 01, 2014 9:08 pm
Профил
Пристрастен

yamata написа:

За Бургзорг не съм съгласен.Не допускаш ли,че проблема не е в футболистите,а в треньора.С Цска никой не беше недоволен от Бургзорг,с "Марек" също,с Локо Пд също.Не знам кой какъв поглед има върху футболистите,но Мичел е най-силното име в селекцията ни.За Манзоро и там не мисля,че е без умения.Виж за Панов и за Везалов няма две мнения.

Пон Сеп 01, 2014 9:16 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Какво означава "никой не беше недоволен от Бургзорг"? Не знам дали сме гледали едни и същи мачове, но Бургзорг, когато получи топката, или когато я отнеме, 90% след това я губи, и така проваля усилията на целия отбор. Отделен въпрос е, че създава впечатление на много активен и борбен, но в крайна сметка нищо не се получава. Може да съм краен, но ако искаш нека извадим колко грешни подавания прави на мач, колко нескопосани удари прахосва, колко пъти се опитва да излъже противник, но му взимат топката, а той се хвърля на земята за оправдание, но съдийте вече не му се вързват хич? Че той, Янко Сандански, дето си е дърво, пак беше по-полезен от него...

Пон Сеп 01, 2014 10:13 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение Re: """"Левски"""" - "Славия"
White 1913 Power написа:
yamata написа:

За Бургзорг не съм съгласен.Не допускаш ли,че проблема не е в футболистите,а в треньора.С Цска никой не беше недоволен от Бургзорг,с ""Марек"" също,с Локо Пд също.Не знам кой какъв поглед има върху футболистите,но Мичел е най-силното име в селекцията ни.За Манзоро и там не мисля,че е без умения.Виж за Панов и за Везалов няма две мнения.

Че той и на тоя мач беше като муха.Пързаля се,пада ,става даже и на гола пак се таркаля преди да вкара.плюс великите средни на ЦДНА срущу които игра.
И как треньора те кара да нямаш едно вярно отиграване? Ок може да нямаш ден,съгласен съм ,ама 4 поредни мача!
Не че само той е дупка, ама нали е ИМЕТО в селекцията. За мен Ст.Генчев е най-стабилно представящият се играч до сега.

Пон Сеп 01, 2014 10:25 pm
Профил
Луд за връзване

Мнение Re: """""Левски""""" - "Славия"
yamata написа:
White 1913 Power написа:
yamata написа:

За Бургзорг не съм съгласен.Не допускаш ли,че проблема не е в футболистите,а в треньора.С Цска никой не беше недоволен от Бургзорг,с """Марек""" също,с Локо Пд също.Не знам кой какъв поглед има върху футболистите,но Мичел е най-силното име в селекцията ни.За Манзоро и там не мисля,че е без умения.Виж за Панов и за Везалов няма две мнения.

Че той и на тоя мач беше като муха.Пързаля се,пада ,става даже и на гола пак се таркаля преди да вкара.плюс великите средни на ЦДНА срущу които игра.
И как треньора те кара да нямаш едно вярно отиграване? Ок може да нямаш ден,съгласен съм ,ама 4 поредни мача!
Не че само той е дупка, ама нали е ИМЕТО в селекцията. За мен Ст.Генчев е най-стабилно представящият се играч до сега.

Затова Дебелия ще ни гъбарка колкото си иска,прости фенове сме си и това е!Винаги плачеме за изгонени дърводелци и се радваме на спряли с футбола играчи "Желев,Генчев,Меси и т.н.?

Пон Сеп 01, 2014 10:34 pm
Профил
Луд за връзване

Като става дума за Бургзорг и ми е спорен още от идването, си поиграх да следя неговата игра до към средата на второ полувреме.
От 12 паса - 7 бяха успешни, но при 5 от тях топката отиваше нагоре във въздуха и никой не беше на повече от 5 метра разстояние. После опита веднъж на дълго разстояние и топката излезе в тъч. Имаше 5 спечелени единоборства и 5 загубени, но с течение на мача те се увеличаваха и вече бях спрял да ги броя. Има и 1 пресечен пас. Много тичане с ниска ефективност и опасни влизания за потенциален картон.
Според мен е един от хората, които подведоха Радуканов, който му отреждаше основна роля в халфовата линия.

Пон Сеп 01, 2014 10:37 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

White Pride написа:
Като става дума за Бургзорг и ми е спорен още от идването, си поиграх да следя неговата игра до към средата на второ полувреме.
От 12 паса - 7 бяха успешни, но при 5 от тях топката отиваше нагоре във въздуха и никой не беше на повече от 5 метра разстояние. После опита веднъж на дълго разстояние и топката излезе в тъч. Имаше 5 спечелени единоборства и 5 загубени, но с течение на мача те се увеличаваха и вече бях спрял да ги броя. Има и 1 пресечен пас. Много тичане с ниска ефективност и опасни влизания за потенциален картон.
Според мен е един от хората, които подведоха Радуканов, който му отреждаше основна роля в халфовата линия.

Напълно те подкрепям! А срещу Берое беше най най слабия на терена :wink:

Пон Сеп 01, 2014 10:41 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Това съм видял на мачовете ,това казвам.Имам очаквания засега не се получават.Може ли да сравниш кой е по-окей. Желев/Везалов, Чавдар/Генчев,Меси/Панов Мичел/Сандански и т.н?Нека всеки каже какво е мнението му за представянето на отбора досега.

Пон Сеп 01, 2014 10:48 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 69 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Следваща