Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Вто Юли 01, 2025 1:39 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 69 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Следваща
 "Левски" - "Славия" 
Автор Съобщение
Пристрастен

Мнение Re: ""Левски"" - "Славия"
Е да ама за разлика от вас аз му гледах мачове от подготовката с Лудогорец,не това лято и ми хареса.Другото което е,защо щом не го харесвате и все бил най-слабия на терена е на 2 ро място след Платини в класацията????? Аз даже не съм гласувал нито един път там,ако бях гласувал според това,което аз мисля и видях щях да дам гласа си за него и сега даже щеше да е първи.Та кой тогава го е харесал толкова от гласувалите? Отделно след първите мачове да си признаят хората,където казаха,че са го харесали.За напрежение някой чувал ли е? Точно Генчев да е най-стабилния до сега,заеби.Явно наистина си гледаме различни мачове.Някои хора не отчитат други субективни фактори и обстоятелства,но здраве да е.

Пон Сеп 01, 2014 11:11 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение Re: """Левски""" - "Славия"
White 1913 Power написа:
Е да ама за разлика от вас аз му гледах мачове от подготовката с Лудогорец,не това лято и ми хареса.Другото което е,защо щом не го харесвате и все бил най-слабия на терена е на 2 ро място след Платини в класацията????? Аз даже не съм гласувал нито един път там,ако бях гласувал според това,което аз мисля и видях щях да дам гласа си за него и сега даже щеше да е първи.Та кой тогава го е харесал толкова от гласувалите? Отделно след първите мачове да си признаят хората,където казаха,че са го харесали.За напрежение някой чувал ли е? Точно Генчев да е най-стабилния до сега,заеби.Явно наистина си гледаме различни мачове.Някои хора не отчитат други субективни фактори и обстоятелства,но здраве да е.

НАЗДРАВЕ да е :D

Пон Сеп 01, 2014 11:14 pm
Профил
Пристрастен

Хаха,става и така!

Пон Сеп 01, 2014 11:19 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Фонсека,Да Силва,Платини,пас,пас,Генчев,Бижев. :| това ми е онова по кръгове

Пон Сеп 01, 2014 11:21 pm
Профил
Администратор
Аватар

Споровете дали резервите на "Лудогорец" или титулярите на изпадналия "Ч-ц" са по-големи корифеи са малко така от любов към дебатите и имат силно философски характер. Истината е, че играчи като Генчев, Фонсека и Платини можеха да отидат и другаде, но за останалите силно се съмнявам как щеше да се развие кариерата им. Селекцията е много качествена за разлика от друг път, но пак не е нещо особено. Дава се шанс на много играчи, дано го оправдаят в следващите мачове. Ако атмосферата е била отровена, сега имат шанс да се събудят. Също така трябва да отчитаме факта, че напоследък във всеки мач даваме по някоя жертва - Фонсека е трайно контузен, Велков - също, Фернандо, Панов и Пиргов имаха проблеми, а сега и с Генчев не е ясно какво точно се случи. За Бургзорг съм съгласен, че не е особено ефектевине, но и малкото му качества могат да бъдат използвани по-рационално.

Вто Сеп 02, 2014 6:10 am
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Фонсека,Mанзоро,Платини,Генчев са качество , но Пиргов и Панов са супер слаби и неграмотни футболисти въобще не мога да ги сравнявам с освободеният К.Велков и контузеният С.Велков .

Вто Сеп 02, 2014 1:02 pm
Профил
Пристрастен
Аватар

Какво е положението с Фернандо Да Силва и Карлос Фонсека? Защото тея Диего Фераросо, Мишел Платини и Мичел Бургзорг са ясни.

Вярност
Извървян Път
Явление За България, Европа И Света

Изображение

Вто Сеп 02, 2014 2:01 pm
Профил
Луд за връзване

СлАвИсТ_ПлОвДиВ_1978,
Не знам защо, ама като те чета - нищо не ти разбирам.

Вто Сеп 02, 2014 2:34 pm
Профил
Пристрастен
Аватар

Ти където не беше влизал в този Форум от преди 4 год. и 3 мес. ти ли не разбираш? А предишния ми отговор по темата и него ли не го разбираш? По - добре да беше дал отговор от колкото само да приказваш.

Вярност
Извървян Път

Изображение

Вто Сеп 02, 2014 2:56 pm
Профил
Пристрастен
Аватар

Иван Колев е Славист. Може и да вземем нещо от мача с "Левски".

Вярност
Извървян Път

Изображение

Вто Сеп 02, 2014 4:03 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 69 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Следваща