Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пет Юли 11, 2025 8:58 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1660 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111 ... 166  Следваща
 Селекцията - 2014/2015 
Автор Съобщение
Луд за връзване

Мнение Re: Селекцията - 2014/2015
Айде сега да видим кой ни БИ? Или подобре да подредим силните отбори в А група.Лудогорец,Берое,Литекс,цска и "Ботев",това са според мен !А за скамейка към Чичо Венци,Маджо.Пара трябва иначе с тези и юноши!

Сря Сеп 03, 2014 9:47 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Пич, не мога да ти разбера тезата. На теб струва ли ти се нормално да падаме така и по този начин ? То поне да падахме с игра, а то ... И ти казах - ние и слабите отбори в групата не можем да бием, бихме "Марек" и това е.

Сря Сеп 03, 2014 9:50 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

White Pride написа:
Много издребняха нещата през последните 2-3 дена.
Все едно сме фенове на бившата министърка - Професор по синтаксис, а не на Славия.
Апелирам да приключат нещата до тук.

Започнем ли да съжаляваме за изгонените през лятото(който и да е от тях), все едно песимизма ни е залял с пълна сила!

Нека аз да сложа точка на спора!
Смятам, че и двамата имате право, но малко извъртвате нещата и всеки ги представя от своята камбанария.
Твърдението на Seth, че селекцията е добра, но на мястото на освободените тартори не са привлечени адекватни такива е вярно и едното не изключва другото, хем привлякохме качествени хора, хем няма такива, като Живко и Чавдар, като лидерски качества!!! А правилото за членуване няма място в този разговор. Точка.

По отношение на селекцията, тя е в пъти по добра от всички досега, особено ако се смята като основа за градеж на бъдещ силен отбор. По отношение на централните защитници, Кире не е алтернатива на Везалов, а на Пиргов. Във футбола вече се гледат ляв и десен централен защитник, а не просто централен. За мен голямата дупка е Панов, да припомня, че Меси не желаеше повече да остане при нас. Пашов обаче беше алтернатива и нямам представа защо се разделихме с него.
За мен селекцията е много добра, защо не се получиха нещата? Според мен заради Радуканов, той сбърка много неща, пречи му и прекалено голямото самочувствие, ама много му пречи!!! Първо от мача с Локо пд ние излизаме не да бием, а да чакаме съперника да се бие и чак когато ни вкарваха гол се вдигахме на нож, вместо да го правим от първата минута. Това пролича много ясно в мача с военните, в трите случаи в които резултата беше равен, ние стояхме и чакахме, когато ни водеха, ние ги атакувахме яростно. За съжаление това се повтаряше във всички мачове, но в последните вече не си вярвахме, имахме контузени, а и отборите ни научиха единствената тактическа постройка и ни противодействаха успешно. Едва в последния мач с Литекс вкара трима нападатели, които размърдаха нещата, но това беше много хаотично и най-важното неотработено на тренировки, разчитахме така да се каже на провидението. Един отбор трябва да има няколко добре отработени тактически варианта, поне 4-5, които да върти в мач, според целта и резултата, не може с един, защото другите не са слепци и всички си правят разузнаване.
Естествено във всеки отбор винаги има нужда от нови попълнения, но това е постоянен процес и трябва да се надгражда, ние тази година поставихме основи на нов отбор, има доста добри играчи, но има и дупки на които трябва да се търсят заместници. И когато това не се прави с изливане на много пари наведнъж, както е в лудата гора, то процеса отнема много повече време, докато намериш точните хора, те се опознаят и станат наистина отбор.
За мен обаче един факт е много показателен, този път Венци не чака много, както обикновено го прави. Това означава, че той наистина желае промяна, само не знам дали има качествата да я осъществи!

СЛАВИЯ ЩЕ ПРЕБЪДЕ

Чет Сеп 04, 2014 9:42 am
Профил
Орден "Стара Славия"

"Левски" може да опита да привлече Атанас Курдов, ако не успее да уреди чуждестранен нападател за клуба, пише "Тема: спорт".

Курдов в момента е част от казахстанския Астана. В един момент той бе пред разтрогване на договора си с клуба. През тази седмица Курдов бе в България.

Вчера и днес той е тренирал със "Спартак" (Варна), за да поддържа форма. Курдов обаче е последен вариант за "сините". Те предпочитат да привлекат чужденец.

Чет Сеп 04, 2014 10:09 am
Профил
Луд за връзване

Станислав Генчев е с разкъсани влакна в бедрото
Един от основните футболисти на Славия от началото на сезона ще бъде извън терените за два месеца. Халфът Станислав Генчев е с разкъсани влакна в бедрото. Опитният футболист се контузи при загубата с 0:2 от Литекс в седмия кръг от първенството.

Това ще бъде тежък удар върху новия треньор на «белите“ Иван Колев. От началото на сезона Генчев няма пропуснат мач в халфовата линия на тима.

Той се присъединява към списъка с контузените, където са Георги Петков, Карлос Фонсека и Стефан Велков, припомня "Гонг". Очаква се вратарят на столичани да се завърне до две седмици.

Лятното попълнение Фонсека пък ще отсъства още един месец. Младият талант на славистите Стефан Велков лекува скъсана връзка в коляното и скоро няма да бъде на линия в защитата на тима.

Чет Сеп 04, 2014 2:24 pm
Профил
Пристрастен
Аватар

Тоя сега Иван Колев като е голям професионалист с над 30-ет годишен опит кой ще сложи на мястото на Станислав Генчев в мача срещу "Левски"? Сега да го видя аз него. Кой ще сложи? Кой?

Вярност
Извървян Път
Явление За България, Европа И Света

Изображение

Чет Сеп 04, 2014 2:29 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Ми кой да сложи като няма, нали точно това говорехме вчера - нямаме пейка и при такава контузия увисваме яко. Освен да рискува и да почне да налага Карабельов, не виждам какво друго да направи Колев.

Чет Сеп 04, 2014 5:12 pm
Профил ICQ
Пристрастен
Аватар

Добре де ама нали все пак трябва да сложи някой не можем да излезем с 10-ет човека! Кой ще е този на мястото на Станислав Генчев в крайна сметка?

Вярност
Извървян Път

Изображение

Чет Сеп 04, 2014 5:35 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

С оглед на това, че ще гледаме поне да не загубим, би могъл да върне Бургзорг като дефанзивен, какъвто всъщност е, а като по-офанзивен да пусне някого от младоците. Холандецът е достатъчно опитен, че да помага и на младежа пред него.

Чет Сеп 04, 2014 5:52 pm
Профил
Пристрастен
Аватар

Tony Adams написа:
С оглед на това, че ще гледаме поне да не загубим, би могъл да върне Бургзорг като дефанзивен, какъвто всъщност е, а като по-офанзивен да пусне някого от младоците. Холандецът е достатъчно опитен, че да помага и на младежа пред него.

С това съм абсолютно съгласен. И аз обмислях някакъв такъв вариант. Тъкмо ще видим някой от по - младите. Другото, което е, че не ми харесва факта, че Бургзорг като по - дефанзивен е налаган в отбора с по - офанзивни качества. И всичкото това налагане е правено механически без да помисли и грам мозък като Милен Радуканов, който доказа за пореден път на всички Слависти, че с отбор, който е искал да има и го е получил не може да направи нищо, защото нищо не разбира тая Видинска дебела Глава чийто мозък е промит с Чорба в ЦСКА!

Вярност
Извървян Път

Изображение

Чет Сеп 04, 2014 6:44 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 1660 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111 ... 166  Следваща