Какво каза един футболист на любимия ни отбор
Автор |
Съобщение |
White 1913 Power
Пристрастен
|
 Re: Какво каза един футболист на любимия ни отбор
venci_1913 написа: Няма да казвам имена и т.н Питах го какъв е проблемът той ми каза "РАДУКАНОВ" Човече,радвам се,че някой ти е признал,че на мене на дубала миналата седмица 4 ма футболисти двама,от които твърди титуляри ми казаха,че не бойкотират,че нямало такива неща и така нататък,малък жокер давам-двамата титуляри единия,от които им беше нещо като говорител са двамата най-критикувани и смятани за слаби играчи от нас.
|
Вто Сеп 02, 2014 11:06 am |
|
 |
Whitey
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Юли 05, 2005 9:56 pm Мнения: 1336 Местоположение: София, Овча купел
|
А бе да хванете да се научите да говорите с имена, а не като чичо Митко от Панчарево ! Щото ако нещата не стант и при Колев, тея дето викат, че има или няма бойкот те трябва да го гризнат и за това трябва да им се зане имената на мишоците ! А не разговори като в 1 клас - кой ми сра в гащите ...
_________________ www.zone1913.com
Андрей Желязков: Славия е завинаги в сърцето ми.
|
Пет Сеп 05, 2014 8:31 am |
|
 |
venci_1913
Модератор
Регистриран на: Вто Дек 20, 2005 8:27 pm Мнения: 3449 Местоположение: Sofia
|
ок
_________________ Славия София 1913
Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ
|
Пет Сеп 05, 2014 9:04 am |
|
 |
White 1913 Power
Пристрастен
|
Whitey написа: А бе да хванете да се научите да говорите с имена, а не като чичо Митко от Панчарево ! Щото ако нещата не стант и при Колев, тея дето викат, че има или няма бойкот те трябва да го гризнат и за това трябва да им се зане имената на мишоците ! А не разговори като в 1 клас - кой ми сра в гащите ... Не си прав и ще ти кажа защо.Още никъде няма черно на бяло признание за бойкот.Един футболист бил казал,че проблема е Радуканов,други 4 ма,че не е той.Това не доказва нищо.Миелн и Венци казаха,че футболистите на няколко пъти са спирали Милен да подава оставка и са поемали вината.,което пак нищо не доказва.Аз дадох жокер,който си беше директно посочване на двама от общо четкримата,с които разговарях и повечето хора са се сетили.Ще ги кажа поименно: Везалов,Панов,Ради Василев и Диего Ферересо.Те заявиха,че няма бойкот,но футболиста,с който е говорил колегата е казал,че проблема е Радуканов,което не означава,че непременно има бойкот.Кажат ли му името ще го набедят за грешник,защото е споделил неща от кухнята.Нали целта е като говориш с футболист и ти споделли неща,които не трябва да споделя,да не го злепоставяш публично,защото той е направил жест към теб,а ти му режеш главата.Аз така ги разбирам нещата.Колегата най-вероятно и той.Ако някой го е питал на лично съм сигурен,че е щял да ви каже името.
|
Пет Сеп 05, 2014 11:32 am |
|
 |
Slaviq
Луд за връзване
Регистриран на: Съб Апр 12, 2008 5:52 pm Мнения: 437 Местоположение: Sofia
|
White 1913 Power написа: Whitey написа: А бе да хванете да се научите да говорите с имена, а не като чичо Митко от Панчарево ! Щото ако нещата не стант и при Колев, тея дето викат, че има или няма бойкот те трябва да го гризнат и за това трябва да им се зане имената на мишоците ! А не разговори като в 1 клас - кой ми сра в гащите ... Не си прав и ще ти кажа защо.Още никъде няма черно на бяло признание за бойкот.Един футболист бил казал,че проблема е Радуканов,други 4 ма,че не е той.Това не доказва нищо.Миелн и Венци казаха,че футболистите на няколко пъти са спирали Милен да подава оставка и са поемали вината.,което пак нищо не доказва.Аз дадох жокер,който си беше директно посочване на двама от общо четкримата,с които разговарях и повечето хора са се сетили.Ще ги кажа поименно: Везалов,Панов,Ради Василев и Диего Ферересо.Те заявиха,че няма бойкот,но футболиста,с който е говорил колегата е казал,че проблема е Радуканов,което не означава,че непременно има бойкот.Кажат ли му името ще го набедят за грешник,защото е споделил неща от кухнята.Нали целта е като говориш с футболист и ти споделли неща,които не трябва да споделя,да не го злепоставяш публично,защото той е направил жест към теб,а ти му режеш главата.Аз така ги разбирам нещата.Колегата най-вероятно и той.Ако някой го е питал на лично съм сигурен,че е щял да ви каже името. Не го крийте ние го знаем!Кире Ристевски,той не играе с желание и не е доволен че играе Бек!
|
Пет Сеп 05, 2014 12:55 pm |
|
 |
White 1913 Power
Пристрастен
|
Аз не го знам кой е,но знам,че Ристевски не се представя на ниво и това е,откакто Милен реши да му сменява позицията.Пък дали някой изобщо от отбора играе с желание,откакто загубихме в Надежда е интересна тема на разговор.Другото,което е,че срещу Литекс чух Платини да храни съотборници и щаб,а Миленчо се прави,че не го е чул.За много голяма звезда се взе Платини.
|
Пет Сеп 05, 2014 2:07 pm |
|
 |
danail stoychev
Луд за връзване
Регистриран на: Пон Яну 03, 2005 9:13 pm Мнения: 446 Местоположение: portugal-parede lisboa
|
White 1913 Power написа: Whitey написа: А бе да хванете да се научите да говорите с имена, а не като чичо Митко от Панчарево ! Щото ако нещата не стант и при Колев, тея дето викат, че има или няма бойкот те трябва да го гризнат и за това трябва да им се зане имената на мишоците ! А не разговори като в 1 клас - кой ми сра в гащите ... Не си прав и ще ти кажа защо.Още никъде няма черно на бяло признание за бойкот.Един футболист бил казал,че проблема е Радуканов,други 4 ма,че не е той.Това не доказва нищо.Миелн и Венци казаха,че футболистите на няколко пъти са спирали Милен да подава оставка и са поемали вината.,което пак нищо не доказва.Аз дадох жокер,който си беше директно посочване на двама от общо четкримата,с които разговарях и повечето хора са се сетили.Ще ги кажа поименно: Везалов,Панов,Ради Василев и Диего Ферересо.Те заявиха,че няма бойкот,но футболиста,с който е говорил колегата е казал,че проблема е Радуканов,което не означава,че непременно има бойкот.Кажат ли му името ще го набедят за грешник,защото е споделил неща от кухнята.Нали целта е като говориш с футболист и ти споделли неща,които не трябва да споделя,да не го злепоставяш публично,защото той е направил жест към теб,а ти му режеш главата.Аз така ги разбирам нещата.Колегата най-вероятно и той.Ако някой го е питал на лично съм сигурен,че е щял да ви каже името. +1 добре казано
|
Пет Сеп 19, 2014 10:53 am |
|
 |
|