"Левски" - "Славия" - тема за мача
Автор |
Съобщение |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13217 Местоположение: SOFIA
|
 Re: """Левски""" - "Славия" - тема за мача
С Царя защитата изглежда по-смислено. Халфовата линия е много зле - без Генчев и Фонсека направо я няма. В нападение е трудно да се прецени. Там изведнъж отново изплува Радко, но много малко топки стигат до него и Платини.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Нед Сеп 14, 2014 9:58 pm |
|
 |
White Pride
Луд за връзване
|
 Re: ""Левски"" - "Славия" - тема за мача
Знае ли се дали ще взимаме Намуши? До колкото разбрах ще се картотекира и Трифонов, но за него нищо.
|
Нед Сеп 14, 2014 10:07 pm |
|
 |
рони
Пристрастен
Регистриран на: Нед Окт 31, 2010 10:27 pm Мнения: 295 Местоположение: София
|
Ако трябва да обобщим мача с няколко думи: слаб мач между два отбора, които не заслужават да играят в първата шестица и победа за отбора показал по-голямо желание. Положителното за нашия отбор според мен бе играта в защита, която в голяма степен се дължи на играта на Касай. Отново слаб Панов с решаваща грешка за гола и още няколко рискови отигравания, несигурен Емо Петров с някои комични отигривания при едно от които едва не си вкара сам гол, впрочем той сам отговори на въпроса на някои от Вас защо не става за титуляр, а относно халфовете и нападателите е безмислено да говорим при положение, че имаме два удара във вратата за цял мач. Много работа му предстои на Иван Колев и се надявам да намери и други читави играчи като Касай. Тактически отбора стоеше добре с оглед на наличните футболисти.
П.С. Между другото надявам се, че при задаващото се участие във втората шестица и наличието на достатъчно безмислени мачове в поредния безмислен сезон за Славия, Иван Колев ще включва в титулярния състав повече от юношите за да трупат мачове и опит в първия отбор.
_________________ И в радост и в тъга - САМО СЛАВИЯ!!!
Последна промяна рони на Пон Сеп 15, 2014 7:14 am, променена общо 1 път
|
Нед Сеп 14, 2014 10:12 pm |
|
 |
White 1913 Power
Пристрастен
|
White Pride написа: Царя, ако играе така, ще се окаже истинска находка. Явно Колев трябва да намери възможно най-скоро още 2-3 подобни играчи. Да започне с десен бранител и разиграващ халф. Без Касай нещата щяха да бъдат трагични. Много тъпо, че очакваше нарушение и не си беше на мястото, което си оказа веднага влияние и ни вкараха гол. Не знам дали още има сред нас хора, които да твърдят какъв играч е Бургзорг..... Този, който го докара тук за титуляр, да си смени професият с нещо далеч от футбола! Следващият мач с Черно Море и каквито са рогачи там ще бъде като Сталинградскта битка. Този сезон също замина, както последните 18 години. Ще си ритаме из втората шестица, но поне ща запишем победи Пълна подкрепа за Иван Колев!!!! Бургзорг е най-добрия,ето,че има такива,за които не знаеш дали има,или по-точно може би има такъв и съм горд,че този съм аз.Гледа ли мача с Верея? А този гледа ли или го слуша по Дарик? Хайде,ако някой иска като повтарят мача през седмицата някой ще брои грешни и добри отигравания на Мичел,а аз ще броя на някой друг от отбора с изключение на Касай.Да видиме какво ще се получи.Да си спомнят някои хора какво пишеха за Бургзорг до мача с Локомотив София и това,което пишат сега,да не се окаже,че си завъртяха задника няколко пъти,такава е картинката.От трите удара към вратата на "Левски" единият от двата опасни беше на Бургзорг,а пробива,който направи по лявото крило и успяха да го спрат с нарушение на границата на наказателното поле и по-този начин създаде доста добра възможност за нас чрез пряк свободен удар.Още няколкото бързи и точни паса,накрая на мача щеше да направи почти невъзможното и да стигне топката в наказателното навреме,а не е офанзивен футболист,защо шута на платини беше на 10 метра от вратата при положение,че е нападател,а шута на Бургзорг трябваше да бъде отразяван от вратаря,оттам и корнер.Общо взето той отлично си знае работата,но му е много трудно с хората около него да играе на ниво.Не е перфектен(такъв няма),а и може повече,но някой да си говори наизуст и да приписва всички загуби на него и Везалов,защото и той не е наясно защо....Везалов му сипвам и аз,но днес игра на ниво,както и цялата защита без Панов и Пиргов.Кой игра в мача по-добре,че да го отличиме? Само Касай.евала на,който е виновен за неговото идване.Мислиш ли,че в Лудогорец има слаби футболисти или,че ще държат Бургзорг години,ако е тоооооолкова слаб,колкото казваш ти? Аз не мисля.Той е един от малкото,които след 8 мача не се счупиха,,не е маловажно. Накрая да си кажа,че да сме наясно,не ми пречи това,което пишеш и мислиш,просто смятам,че омразата при теб заслепява разума,защото определено Бургзорг снощи игра добре и жълтия карон беше грешка на съдията,защото рапъра се подхлъзна,може и други да не го харесват ама начина по-който се изрази беше породен от антипатия,а не от обективна гледна точка.Ето на мен Везалов ми е черен,но и с Верея макар и контрола и снощи игра добре,дори се намеси решаващо няколко пъти и аз го отчитам.Царя е класа,но кой друг срещу "Левски" беше повече от черната овца?
|
Пон Сеп 15, 2014 1:32 am |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4233 Местоположение: София
|
Еми как няма да вкараме гол 5 мача, след като не можем да организираме атака, дори при контри, не се включват достатъчно хора в предни позиции и противника има численно предимство. Някакви изсипани топки към Мишел, а до него винаги има поне двама човека. Крилата не функционират.
Защо аджеба тоя Манзоро трябва да изнася топката от наш'то наказателно поле? И при Милен беше така и не спирам да се чудя. Манзоро трябва да играе 10-тка зад Платини, не му е работа да се прибира толкова дълбоко и да се нагърбва с изнасянето на топката. Всеки път го прави. Гледах го и срещу Берое и Литекс как отива до двамата централни защитници и изнася. Той играе халф, по дяволите. Това е работа на защитниците, и на Генчев и Бурзорг. За това и страдаме в атака, Платини няма подкрепа.
Дупки в състава, играчи, които не си играят на комфортната позиция, къса пейка. И психолог трябва.
Пон Сеп 15, 2014 10:35 am |
|
 |
рони
Пристрастен
Регистриран на: Нед Окт 31, 2010 10:27 pm Мнения: 295 Местоположение: София
|
И нов президент трябва ... 
_________________ И в радост и в тъга - САМО СЛАВИЯ!!!
|
Пон Сеп 15, 2014 2:24 pm |
|
 |
Spiro
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Авг 31, 2003 4:36 pm Мнения: 3901 Местоположение: Sofia
|
Не се отчайвайте, че като гледам как се заформя втората шестица - има да играем още няколко пъти с уефски, па дано ги бием поне веднъж 
_________________ СЛАВИЯ Е ЛЕГЕНДА - ДА СТАНЕМ ЧАСТ ОТ НЕЯ - БЕЛИ ШАМПИОНИ !
|
Пон Сеп 15, 2014 6:22 pm |
|
 |
White 1913 Power
Пристрастен
|
И буферите да са долу,за да си правиме столични дербита. 
|
Пон Сеп 15, 2014 7:04 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
В долната 6-ца ще сме ние, двата буфера, Морето, "Марек" и Хасково, като последните два ще си изпаднат. Тоест пак ще има цял куп безсмислени мачове, в които я има 100 човека на стадиона, я не.
|
Пон Сеп 15, 2014 7:50 pm |
|
 |
White Pride
Луд за връзване
|
 Re: """"Левски"""" - "Славия" - тема за мача
White 1913 Power написа: White Pride написа: Царя, ако играе така, ще се окаже истинска находка. Явно Колев трябва да намери възможно най-скоро още 2-3 подобни играчи. Да започне с десен бранител и разиграващ халф. Без Касай нещата щяха да бъдат трагични. Много тъпо, че очакваше нарушение и не си беше на мястото, което си оказа веднага влияние и ни вкараха гол. Не знам дали още има сред нас хора, които да твърдят какъв играч е Бургзорг..... Този, който го докара тук за титуляр, да си смени професият с нещо далеч от футбола! Следващият мач с Черно Море и каквито са рогачи там ще бъде като Сталинградскта битка. Този сезон също замина, както последните 18 години. Ще си ритаме из втората шестица, но поне ща запишем победи Пълна подкрепа за Иван Колев!!!! Бургзорг е най-добрия,ето,че има такива,за които не знаеш дали има,или по-точно може би има такъв и съм горд,че този съм аз.Гледа ли мача с Верея? А този гледа ли или го слуша по Дарик? Хайде,ако някой иска като повтарят мача през седмицата някой ще брои грешни и добри отигравания на Мичел,а аз ще броя на някой друг от отбора с изключение на Касай.Да видиме какво ще се получи.Да си спомнят някои хора какво пишеха за Бургзорг до мача с Локомотив София и това,което пишат сега,да не се окаже,че си завъртяха задника няколко пъти,такава е картинката.От трите удара към вратата на ""Левски"" единият от двата опасни беше на Бургзорг,а пробива,който направи по лявото крило и успяха да го спрат с нарушение на границата на наказателното поле и по-този начин създаде доста добра възможност за нас чрез пряк свободен удар.Още няколкото бързи и точни паса,накрая на мача щеше да направи почти невъзможното и да стигне топката в наказателното навреме,а не е офанзивен футболист,защо шута на платини беше на 10 метра от вратата при положение,че е нападател,а шута на Бургзорг трябваше да бъде отразяван от вратаря,оттам и корнер.Общо взето той отлично си знае работата,но му е много трудно с хората около него да играе на ниво.Не е перфектен(такъв няма),а и може повече,но някой да си говори наизуст и да приписва всички загуби на него и Везалов,защото и той не е наясно защо....Везалов му сипвам и аз,но днес игра на ниво,както и цялата защита без Панов и Пиргов.Кой игра в мача по-добре,че да го отличиме? Само Касай.евала на,който е виновен за неговото идване.Мислиш ли,че в Лудогорец има слаби футболисти или,че ще държат Бургзорг години,ако е тоооооолкова слаб,колкото казваш ти? Аз не мисля.Той е един от малкото,които след 8 мача не се счупиха,,не е маловажно. Накрая да си кажа,че да сме наясно,не ми пречи това,което пишеш и мислиш,просто смятам,че омразата при теб заслепява разума,защото определено Бургзорг снощи игра добре и жълтия карон беше грешка на съдията,защото рапъра се подхлъзна,може и други да не го харесват ама начина по-който се изрази беше породен от антипатия,а не от обективна гледна точка.Ето на мен Везалов ми е черен,но и с Верея макар и контрола и снощи игра добре,дори се намеси решаващо няколко пъти и аз го отчитам.Царя е класа,но кой друг срещу ""Левски"" беше повече от черната овца? Много дълга и пространна защита, което е добре. Не съм гледал само мача с гараджийската банда от Илиянци. Двубоя с Верея не го броя, защото това е контролен мач с втородивизионен отбор. Всичко, което съм написал е плод на наблюденията ми през изминалите осем кръга и част от приятелските мачове. Това по отношение двубоите на Славия. За повечето играчи без Бижев и Вълчанов имах някакви впечатления още от преди, защото се стремя да гледам колкото имам възможност мачове от А група за да следя какво представляват и нашите конкуренти. Не обача да пиша нещо обобщаващо, което е плод на емоции. Да не ме обвиниш в промяна мнението ми за Бургзорг, ще трябва да си изровя написаното в друга тема, когато стана ясен интереса ни към него. Не бях очарован от това, защото за мен не е нищо особено като футболист и с нищо не помага за вдигането на нашата класа. Колкото до аругмента, че Лудогорец няма да вземат случаен футболист, както знаеш всяко правило има и изключения. Той беше първият футболист с който подписаха лятото, след като станаха за първи път шампиони. Преди него подписаха и с няколко други чужденци, които не се задаръжха много в отбора и бяха освободени. Тук прибавям и Себастиан Ернандес, влизащ дори в момента много трудно в групата. Ще отворя една скоба, него беше много по-удачно да привлечем, защото е атакуващ халф вкарващ голове и добър изпълнител на статични положения т.е. щеше да ни бъде много повече от полза. С други думи, освен безспорните попадения в селекцията имат и трансферни издънки. Както всеки един отбор. Наистина е хубаво да намериш мача от някъде, защото второ полувреме Веселинов (далеч от понятието футболен коментатор) даде в две изречения много точно описание на играта на Мичел и буквално изчерпа темата. Като много тичане, ниска ефективност и неособена полезност бяха част от тях. Което за позицията на която трябва да играе box to box midfiеlder основното. Срещу "Левски" игра и малко по-офанзивно, защото явно това бяха указанията, но трудно пресича и отнема топки и дава пасове на 5 метра по широчина на игрището. Даже няма да отчета колко некоординирани действия показва понякога. Няма да сравнявам представянето му с останалите халфове, защото тримата човека в тази зона приличат много на баснята за орела, рака и щуката по начина на представянето си. Тук е и най-голямото разочарования за мен към момента Манзоро. Предполагам сам виждаш какво празно разстояние остава пред защитата, когато ни атакуват по-масирано и това е много сериозен проблем. Ненапразно до сега са ни вкарали 3 гола извън наказателното поле, защото няма наш да пресира и пречи на човека с топката. Що се отнася до Везалов, той е неизменна част от единствената защита допускала гол във всеки един мач. И като десен централен защитник имащ като една от задачите помощ на бека, сам можеш да си спомниш колко гола стнаха именно от тази зона. Тук, разбира се, голяма "заслуга" има и Панов, но аз си спомням за поне три попадения в които основната вина беше на Везалов. Много често изпуска и човека си. В последния мач именно факта, че Царя игра като десен централен успя частично да заздрави защитата, защото изби 5-6 пъти топката пред самата врата, а него го нямаше един път и ни вкараха първият гол. За втория, отново Везелов изспусна Аниенте. Не те карам да споделяш мнението ми. Аз ги виждам така неща и се опитах частично да се обоснова. Извинявам се, че стана повече написаното.
|
Пон Сеп 15, 2014 11:37 pm |
|
 |
|