"Левски" - "Славия" - тема за мача
Автор |
Съобщение |
yamata
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Авг 11, 2005 7:01 pm Мнения: 1488 Местоположение: sofiq
|
 Re: """""Левски""""" - "Славия" - тема за мача
White Pride написа: Написах неколкократно преди, че моето мнение за новите играчи с изключение на Бижев и Вълчанов го изграждам още от предишните им отбори. Както и какво да очаквам от тях. Което важи с пълна сила за Бургзорг. Не знам защо го защитаваш така пламенно - защото тича много, защото се бори или по друга причина. Тук обаче става въпрос за показаното от тях с белият екип т.е какво допринасат за просперитета на отбора. Поради тази причина се абстрахирам от другите фактори. Повечето, добре или лошо се представят според очакваното ниво, като няма нито един да ме е изнедал приятно. Тук слагам и Бургзорг. Най-неприятно ме изненадва Манзоро за сега, а той трябваше да има ключова роля. Може би на второ място е Диего за когото имам наистина големи надежди, но до сега не показва почти нищо. Аз се въздържам от критики за Платини поради простата причина, че отбора не му осигуравя необходимите условия за това. Имам определени очаквания и за Бижев, но поради неясни причини на него се разчита минимално. Едва ли обаче случен футболист ще стигне до юношеският национален отбор на САЩ и после до младежите на Ливърпул, без да покаже качества, при сериозният подбор сред доволно на брой кандидати и на двете места. За възприеменато ми на фактите си на диаметрално противоположно заключение от истината.  Работата ми е свързана точно със събиране, систематизиране и тълкуване на факти и информация в която са замесени доста пари и различни интереси и след това да защитя заключението си, а за това нося и съответната отговорност т.е чрез това лирично отклонение искам да ти поясна, че се стремя да възприемам нещата безпристрастно. но единствено на база личните ми изводи, защото така съм по-сигурен и в аргументи си. С времето определено се научих да бъде реалист. Нямам никаква специална симпатия към Радуканов, но не мога да подмина най-важната стъпка която предприе: да изгони абсолютно всички, които го бяха заслужили, без да се влияе от името и биографията. Нещо за което не им стискаше на колегите му от поне 5-6 години насам. Но се провали почти тотално и в двете селекции, които извърши. Правилно си цитирал Хайтов: "Едно е да искаш, друго да можеш, трето и четвърто да го направиш". Именно поради последното изречение от горният абзац, той остана само с първото. Но това не променя факта, че имаше визия как би трябвало да изглежда отбора, която на мен определено ми допадна. Така че, неприемай, априори, изтъкването на положителни неща(трябва да се прави когато има повод) за проява на благосклонно отношение. Според мен е грешно да приемаш нещата само в двете крайности. Много съм съгласен с колегата.
_________________ N 1
|
Чет Сеп 18, 2014 7:28 am |
|
 |
White 1913 Power
Пристрастен
|
 Re: """""Левски""""" - "Славия" - тема за мача
White Pride написа: White 1913 Power написа: Харесва ми,че си се постарал много с този пост и не ти е коствал баланса.В един момент си идваме на думата,че Бургзорг е научен играч и може повече от почти всеки друг в нашия отбор,но със слаби изпълнители около себе си никой на негово място няма да може да даде 100% от себе си.За Анисе не съм гледал целият мач и нещата там са не могат да бъдат сравнявани.Аз Бургзорг го харесвам много отдавна,защото не му гледам мач сефте,когато облече фланелката на Славия.Знам какво може с играчи около себе си и професионален подход в тренировъчният процес от всички.Долавям нотки на симпатия към Милен от твоя страна,което ме кара да се двоумя в мнението си за теб.Хем виждам,че разполагаш с богат речник от думи и боравиш добре с него предимно,когато се защитаваш,хем говориш за някакви правилни идеи водещи началото си от треньор и човек,който е аматьор по душа.Той големия капацитет,на който са му виновни всички и всичко,но никога не поема вината,който позволява да се идва на тренировка без кори,който не успя да обедини и да спечели футболистите,които сам е селектирал до един,който беше и остава единствен от треньорите от много години насам,на който се даде пълна свобода за селекция при един доста по-завишен таван на заплати за футболисти ,който треньор се провали с гръм и трясък и постигна низини,които не бяха достигани от много по-непретенциозни треньори неразполагащи с подобни добри условия за успехи.Та ти какво точно видя в него и какви идеи? Странни виждания имаш за футбола като цяло,странни за мен.Винаги подхождам с уважение,когато срещу мен има човек с интелект и правилен тон и подход в една подобна дискусия,но продължавам да твърдя,че за теб фактите са нещо,което не приемаш като критерий в твоето съзнание и се ръководиш от това,което ти се иска да е,но вътрешно в себе си знаеш,че не е.Има факти за Бургзорг,има факти и за Милен,но до тях се стига,когато си направиш труда да събереш,анализираш и после синтезираш информация достъпна за всички и правейки го от една позиция на безпристрастност.Да имаш идея е едно,а да знаеш как се постига е друго,да можеш да я постигнеш е трето,това за Милен.Мога да направя в отделна тема психологически профил на Милен Радуканов,но това вече е нещо,в което не намирам смисъл,както каза ти. Написах неколкократно преди, че моето мнение за новите играчи с изключение на Бижев и Вълчанов го изграждам още от предишните им отбори. Както и какво да очаквам от тях. Което важи с пълна сила за Бургзорг. Не знам защо го защитаваш така пламенно - защото тича много, защото се бори или по друга причина. Тук обаче става въпрос за показаното от тях с белият екип т.е какво допринасат за просперитета на отбора. Поради тази причина се абстрахирам от другите фактори. Повечето, добре или лошо се представят според очакваното ниво, като няма нито един да ме е изнедал приятно. Тук слагам и Бургзорг. Най-неприятно ме изненадва Манзоро за сега, а той трябваше да има ключова роля. Може би на второ място е Диего за когото имам наистина големи надежди, но до сега не показва почти нищо. Аз се въздържам от критики за Платини поради простата причина, че отбора не му осигуравя необходимите условия за това. Имам определени очаквания и за Бижев, но поради неясни причини на него се разчита минимално. Едва ли обаче случен футболист ще стигне до юношеският национален отбор на САЩ и после до младежите на Ливърпул, без да покаже качества, при сериозният подбор сред доволно на брой кандидати и на двете места. За възприеменато ми на фактите си на диаметрално противоположно заключение от истината.  Работата ми е свързана точно със събиране, систематизиране и тълкуване на факти и информация в която са замесени доста пари и различни интереси и след това да защитя заключението си, а за това нося и съответната отговорност т.е чрез това лирично отклонение искам да ти поясна, че се стремя да възприемам нещата безпристрастно. но единствено на база личните ми изводи, защото така съм по-сигурен и в аргументи си. С времето определено се научих да бъде реалист. Нямам никаква специална симпатия към Радуканов, но не мога да подмина най-важната стъпка която предприе: да изгони абсолютно всички, които го бяха заслужили, без да се влияе от името и биографията. Нещо за което не им стискаше на колегите му от поне 5-6 години насам. Но се провали почти тотално и в двете селекции, които извърши. Правилно си цитирал Хайтов: "Едно е да искаш, друго да можеш, трето и четвърто да го направиш". Именно поради последното изречение от горният абзац, той остана само с първото. Но това не променя факта, че имаше визия как би трябвало да изглежда отбора, която на мен определено ми допадна. Така че, неприемай, априори, изтъкването на положителни неща(трябва да се прави когато има повод) за проява на благосклонно отношение. Според мен е грешно да приемаш нещата само в двете крайности. Изгубил си си обедната почивка в писане,радвам се,че съм заслужил такова внимание.Едно е да си безпристрастен в работата друго е тук,но изведнъж обърна лекичко палачинката и Бургзорг от най-черен се превърна в не толкова черен.Щом това ти е работата значи имаш накъде да се развиваш.И на мен ми се харесват думите и плановете на всички треньори,когато са току що назначени,но тези планове няма как да спечелят моето уважение.Цялата дискусия вече е безмислена,може да си умен,да работиш къде ли не,но тук нито отчиташ факти,нито се стараеш да си безпристрастен,за какъвто парадираш,че си в работното си поприще.Последното ти мнение само по себе си е хубаво и може да се каже,че е безпристрастно,но в началото на дискусията нито се правеше на поет,нито публикацийте ти бяха в тази насока,в която е последното.Ако беше наистина толкова детайлен и анализиращ едва ли щеше да ми дадеш за пример думите на коментатора,който ако няма листа пред себе си с футболистите трудно би си отворил устата повече от 5 пъти за целия мач.Извинявам се за краткия пост,но баланса е важен. Без лоши чувства,наистина!
|
Чет Сеп 18, 2014 1:07 pm |
|
 |
White Pride
Луд за връзване
|
 Re: """"""Левски"""""" - "Славия" - тема за мача
White 1913 Power написа: White Pride написа: White 1913 Power написа: Харесва ми,че си се постарал много с този пост и не ти е коствал баланса.В един момент си идваме на думата,че Бургзорг е научен играч и може повече от почти всеки друг в нашия отбор,но със слаби изпълнители около себе си никой на негово място няма да може да даде 100% от себе си.За Анисе не съм гледал целият мач и нещата там са не могат да бъдат сравнявани.Аз Бургзорг го харесвам много отдавна,защото не му гледам мач сефте,когато облече фланелката на Славия.Знам какво може с играчи около себе си и професионален подход в тренировъчният процес от всички.Долавям нотки на симпатия към Милен от твоя страна,което ме кара да се двоумя в мнението си за теб.Хем виждам,че разполагаш с богат речник от думи и боравиш добре с него предимно,когато се защитаваш,хем говориш за някакви правилни идеи водещи началото си от треньор и човек,който е аматьор по душа.Той големия капацитет,на който са му виновни всички и всичко,но никога не поема вината,който позволява да се идва на тренировка без кори,който не успя да обедини и да спечели футболистите,които сам е селектирал до един,който беше и остава единствен от треньорите от много години насам,на който се даде пълна свобода за селекция при един доста по-завишен таван на заплати за футболисти ,който треньор се провали с гръм и трясък и постигна низини,които не бяха достигани от много по-непретенциозни треньори неразполагащи с подобни добри условия за успехи.Та ти какво точно видя в него и какви идеи? Странни виждания имаш за футбола като цяло,странни за мен.Винаги подхождам с уважение,когато срещу мен има човек с интелект и правилен тон и подход в една подобна дискусия,но продължавам да твърдя,че за теб фактите са нещо,което не приемаш като критерий в твоето съзнание и се ръководиш от това,което ти се иска да е,но вътрешно в себе си знаеш,че не е.Има факти за Бургзорг,има факти и за Милен,но до тях се стига,когато си направиш труда да събереш,анализираш и после синтезираш информация достъпна за всички и правейки го от една позиция на безпристрастност.Да имаш идея е едно,а да знаеш как се постига е друго,да можеш да я постигнеш е трето,това за Милен.Мога да направя в отделна тема психологически профил на Милен Радуканов,но това вече е нещо,в което не намирам смисъл,както каза ти. Написах неколкократно преди, че моето мнение за новите играчи с изключение на Бижев и Вълчанов го изграждам още от предишните им отбори. Както и какво да очаквам от тях. Което важи с пълна сила за Бургзорг. Не знам защо го защитаваш така пламенно - защото тича много, защото се бори или по друга причина. Тук обаче става въпрос за показаното от тях с белият екип т.е какво допринасат за просперитета на отбора. Поради тази причина се абстрахирам от другите фактори. Повечето, добре или лошо се представят според очакваното ниво, като няма нито един да ме е изнедал приятно. Тук слагам и Бургзорг. Най-неприятно ме изненадва Манзоро за сега, а той трябваше да има ключова роля. Може би на второ място е Диего за когото имам наистина големи надежди, но до сега не показва почти нищо. Аз се въздържам от критики за Платини поради простата причина, че отбора не му осигуравя необходимите условия за това. Имам определени очаквания и за Бижев, но поради неясни причини на него се разчита минимално. Едва ли обаче случен футболист ще стигне до юношеският национален отбор на САЩ и после до младежите на Ливърпул, без да покаже качества, при сериозният подбор сред доволно на брой кандидати и на двете места. За възприеменато ми на фактите си на диаметрално противоположно заключение от истината.  Работата ми е свързана точно със събиране, систематизиране и тълкуване на факти и информация в която са замесени доста пари и различни интереси и след това да защитя заключението си, а за това нося и съответната отговорност т.е чрез това лирично отклонение искам да ти поясна, че се стремя да възприемам нещата безпристрастно. но единствено на база личните ми изводи, защото така съм по-сигурен и в аргументи си. С времето определено се научих да бъде реалист. Нямам никаква специална симпатия към Радуканов, но не мога да подмина най-важната стъпка която предприе: да изгони абсолютно всички, които го бяха заслужили, без да се влияе от името и биографията. Нещо за което не им стискаше на колегите му от поне 5-6 години насам. Но се провали почти тотално и в двете селекции, които извърши. Правилно си цитирал Хайтов: "Едно е да искаш, друго да можеш, трето и четвърто да го направиш". Именно поради последното изречение от горният абзац, той остана само с първото. Но това не променя факта, че имаше визия как би трябвало да изглежда отбора, която на мен определено ми допадна. Така че, неприемай, априори, изтъкването на положителни неща(трябва да се прави когато има повод) за проява на благосклонно отношение. Според мен е грешно да приемаш нещата само в двете крайности. Изгубил си си обедната почивка в писане,радвам се,че съм заслужил такова внимание.Едно е да си безпристрастен в работата друго е тук,но изведнъж обърна лекичко палачинката и Бургзорг от най-черен се превърна в не толкова черен.Щом това ти е работата значи имаш накъде да се развиваш.И на мен ми се харесват думите и плановете на всички треньори,когато са току що назначени,но тези планове няма как да спечелят моето уважение.Цялата дискусия вече е безмислена,може да си умен,да работиш къде ли не,но тук нито отчиташ факти,нито се стараеш да си безпристрастен,за какъвто парадираш,че си в работното си поприще.Последното ти мнение само по себе си е хубаво и може да се каже,че е безпристрастно,но в началото на дискусията нито се правеше на поет,нито публикацийте ти бяха в тази насока,в която е последното.Ако беше наистина толкова детайлен и анализиращ едва ли щеше да ми дадеш за пример думите на коментатора,който ако няма листа пред себе си с футболистите трудно би си отворил устата повече от 5 пъти за целия мач.Извинявам се за краткия пост,но баланса е важен. Без лоши чувства,наистина! Явно цялата дискусия е действително безполезна вече, поради това ще ти обобщя нещата писани от мен, които ти продължаваш да тълкуваш през твоята си призма. От Бургзорг не съм толкова разочарован, защото от това което съм гледал(достатъчно на брой пъти) за мен той е лимитиран футболист и поради тази причина няма как да се размине с очакванията ми. Докато напротив, от Манзоро и Диего съм разочарован, защото съм видял с очите си какво могат, но поради една или друга причина не го показват при нас. По-лошото е как Бургзорг трябва да изпълнява функция за която, определено, не разполага с необходимите изисквания. За това посочих, че според мен е по-подходящ като изцяло дефанзивен халф. Нищо повече. А коментатора наистина определи точно начина му на игра. Дали е той или щях да го прочета тук е без значение за мен, защото съвпада напълно с мението ми. И няма как да го променя само защото в един мач отправил удар от далеч или ПОЧТИ стигнал топка в наказателното поле.Това важи и за гола му срещу ЦСКА. Дадох ти достатъчно доказателства, които да отчетеш. Мичел е точно толкова полезен за нас, колкото беше Киряков за националния отбор през 90-те. Стилът има на игра е сходен. Прави ми впечтелние, че трудно приемаш чуждото мнение и то само, ако започнеш да улавяш допирни точки с твоето по различни неща. За Радуканов ти написах достатъчно ясно и няма да се повтарям. Само ще отбележа, че от всички последни треньори, той беше ЕДИНСТВЕНИЯТ, който поне каза насоките си за играта на отбора. Това е последното, което пиша по темата. Всеки чете и може да си прави изводите, ако желае кой е прав. Лоши чувства към славист не мога да имам! п.с Само да уточня, че няма как обедната ми почивка да е в 12:30 през ноща.Това в рамките на шегата 
|
Чет Сеп 18, 2014 7:24 pm |
|
 |
White 1913 Power
Пристрастен
|
 Re: ""Левски"" - "Славия" - тема за мача
В кръга на шегата изобщо не съм гледал по кое време си написал поста си и точно в кръга на шегата завърших нарочно поста си за баланса,за да може по някакъв начин да има и нотки хумор освен различните допирни точки.Аз на няколко пъти само в последния месец съм написал,че уважавам чуждото мнение независимо дали съвпада с моето като едновременно с това призовах да цари уважение между колегите въпреки различията и то,когато всички бяха изнервени от поредните загуби.Хубаво щеше да е и това да ти бе направило впечатление.Чуждото мнение го уважавам,защото то не е непременно грешно,а различно,може да ни покажат на нас двамата образ от черно бяла картинка,която картинка може да изобразява едновременно две различни неща(да кажем примерно,че едновременно изобразява млада дама и старица)и на мен предварително да ми кажат,че трябва да видя старицата на нея,а на теб да кажат за младата дама,след което като седнем един до друг и ни покажат картинката ти ще видиш младата дама,а аз ще ти кажа,че се бъркаш и на картинката има старица.Примера беше на прима виста и показва,че живеейки в един свят всеки го вижда под различен ъгъл,не грешен,а различен,светът е един,но за всеки изглежда различно.Точно поради тази причина уважавам всяко мнение стига да е в премерен тон,но пък никой не може да ми каже и да реши вместо мен дали ще се съглася с чуждото мнение,защото правейки го,когато не съм съгласен с него би означавало,че моят живот би зависил от това какво мисли този или онзи и бих се чувствал така сякаш друг живее вместо мен.Може да не съм съгласен с нечие мнение и да мълча,както правят някои хора и да си мисля,че изглеждам умно,но повечето пъти,ако ми се занимава,и ако имам време нормално и без обиди казвам това,което мисля,въпроса е да го кажа по правилен начин и до сега това ми е донесло само позитиви,нито карам някой да се съгласи,нито ще го приема присърце,ако не го направи.Моето настроение не зависи от чуждото мнение .
|
Чет Сеп 18, 2014 8:29 pm |
|
 |
White Pride
Луд за връзване
|
 Re: """Левски""" - "Славия" - тема за мача
White 1913 Power написа: В кръга на шегата изобщо не съм гледал по кое време си написал поста си и точно в кръга на шегата завърших нарочно поста си за баланса,за да може по някакъв начин да има и нотки хумор освен различните допирни точки.Аз на няколко пъти само в последния месец съм написал,че уважавам чуждото мнение независимо дали съвпада с моето като едновременно с това призовах да цари уважение между колегите въпреки различията и то,когато всички бяха изнервени от поредните загуби.Хубаво щеше да е и това да ти бе направило впечатление.Чуждото мнение го уважавам,защото то не е непременно грешно,а различно,може да ни покажат на нас двамата образ от черно бяла картинка,която картинка може да изобразява едновременно две различни неща(да кажем примерно,че едновременно изобразява млада дама и старица)и на мен предварително да ми кажат,че трябва да видя старицата на нея,а на теб да кажат за младата дама,след което като седнем един до друг и ни покажат картинката ти ще видиш младата дама,а аз ще ти кажа,че се бъркаш и на картинката има старица.Примера беше на прима виста и показва,че живеейки в един свят всеки го вижда под различен ъгъл,не грешен,а различен,светът е един,но за всеки изглежда различно.Точно поради тази причина уважавам всяко мнение стига да е в премерен тон,но пък никой не може да ми каже и да реши вместо мен дали ще се съглася с чуждото мнение,защото правейки го,когато не съм съгласен с него би означавало,че моят живот би зависил от това какво мисли този или онзи и бих се чувствал така сякаш друг живее вместо мен.Може да не съм съгласен с нечие мнение и да мълча,както правят някои хора и да си мисля,че изглеждам умно,но повечето пъти,ако ми се занимава,и ако имам време нормално и без обиди казвам това,което мисля,въпроса е да го кажа по правилен начин и до сега това ми е донесло само позитиви,нито карам някой да се съгласи,нито ще го приема присърце,ако не го направи.Моето настроение не зависи от чуждото мнение . НЕПРИЕМАШ, а не "неуважаваш" чуждото мнение. Има разлика в двете. Казано по друг начин, трудно оставяш човек да те убеди в неговата теза 
|
Чет Сеп 18, 2014 9:25 pm |
|
 |
White 1913 Power
Пристрастен
|
 Re: ""Левски"" - "Славия" - тема за мача
Абсолютно по същия начин бих описал теб. Бих искал да напомня,че тук е форум и всеки може да споделя мнения,да се съгласява или не с другите.Единственото,на което сме длъжни според догмите породени от стереотипите превърнали се в ценности,които в по-голямата си част смятам,че са правилни е да спазваме добрия тон и ндивидуалните за форума права. За всеки член този форум е нещо различно.Едни го използават,за да се доказват,други да избиват комплекси,трети да убиват време,четвърти да се усъвършенстват,пети да се информират,забавляват и така нататък. С нетърпение очаквам да дойде утрешния мач и очаквам победа,струва ми се,че сега си имаме професионалист,една от любимите ми думи.
|
Чет Сеп 18, 2014 10:49 pm |
|
 |
|