Автор |
Съобщение |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
 Re: Славия - Черно море
Славия ще спира черната серия срещу Черно море Славия посреща Черно море в първи мач от деветия кръг на "А" група. Двубоят на стадиона в квартал "Овча купел" започва в 17:00 часа, а главен рефер на срещата ще бъде Георги Йорданов.
"Белите" се намират в негативна серия от пет поредни загуби. След доброто начало и петте точки в първите три кръга, тимът от "Овча купел" няма успех от 19 юли, като не е печелил точка от 9 август. Славия е предпоследен в класирането.
Черно море не се намира в много по-добро състояние. Варненци имат точка повече от "белите". "Моряците" имат само една точка далеч от дома, като и тази година разчитат главно на доброто си представяне на "Тича".
Иван Колев има доста проблеми със състава си, като Велков, Генчев, Фонсека, Георги Петков и Ристевски са контузени. Двубоят за Черно море поради травми ще пропуснат Бакари, Георгиев и Паланков.
Вероятни състави:
Славия: Ем. Петров, Диего, Везалов, Пиргов, Панов, Манзоро, Бургзорг, Фернандо, Бижев, Вълчанов, Платини.
Черно море: Китанов, Венков, Ж. Атанасов, Котев, Александров, Стенио, Буркхард, Коконов, Божилов, Райков, Ж. Петков.
|
Пет Сеп 19, 2014 9:36 am |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Ножът е опрял до кокала както никога.
|
Пет Сеп 19, 2014 9:45 am |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
|
Единственият ни читав защитник Кире ако не играе - лошо.
|
Пет Сеп 19, 2014 9:52 am |
|
 |
рони
Пристрастен
Регистриран на: Нед Окт 31, 2010 10:27 pm Мнения: 295 Местоположение: София
|
Този вероятен състав според мен няма нищо общо с състава, който ще пусне Иван Колев. Ристевски ако е контузен, то тогава къде е Касай? А и Бижев и Платини??? Досега не са започвали заедно като титуляри. Очаквам и дебют на Дяков.
_________________ И в радост и в тъга - САМО СЛАВИЯ!!!
|
Пет Сеп 19, 2014 10:09 am |
|
 |
СлАвИсТ_ПлОвДиВ_1978
Пристрастен
Регистриран на: Чет Юли 10, 2014 9:06 pm Мнения: 209 Местоположение: Пловдив
|
Първото полувреме пълни нещастници. Този отбор изобщо не е за "А" Група!
_________________ Слава Любов Автентичност Вярност Извървян Път Явление За България, Европа И Света
|
Пет Сеп 19, 2014 4:51 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
|
Брутална трагедия сме, не знам дали и Хасково ще бием ...
|
Пет Сеп 19, 2014 5:13 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
|
Поне вкарахме 
|
Пет Сеп 19, 2014 5:17 pm |
|
 |
Spiro
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Авг 31, 2003 4:36 pm Мнения: 3885 Местоположение: Sofia
|
Нещо не се получиха нещата със смяната на треньора. Очевидно причината си е в играчите. Ако аз бях треньор, повече не бих разчитал поне на половината от тези, които днес бяха на терена. И докато продължава да им оказва доверие, резултатите все ще са такива жалки! Първото полувреме все едно играхме без халфове, толкова бяха слаби и безлични, тези които излязоха на игрището. Бих продължил, но не си заслужава повече да се тровя с нещо, което няма как да променя. Отборът си има собственици и треньор - тяхно задължение е да се справят! Само бих ги помолил: Моля ви се, спрете да се гаврите със Славия!
_________________ СЛАВИЯ Е ЛЕГЕНДА - ДА СТАНЕМ ЧАСТ ОТ НЕЯ - БЕЛИ ШАМПИОНИ !
|
Пет Сеп 19, 2014 7:01 pm |
|
 |
White Pride
Луд за връзване
|
Аз съм доволен!
|
Пет Сеп 19, 2014 7:04 pm |
|
 |
рони
Пристрастен
Регистриран на: Нед Окт 31, 2010 10:27 pm Мнения: 295 Местоположение: София
|
White Pride написа: Аз съм доволен! Сигурен съм, че ти е доста тежко, както на всички нас, но най- лошото е, че дори и на нас феновете ни става все по безразлично. Повтарят се едни и същи посредствени игри, редят се загуба след загуба, а напоследък вече се радваме като вкараме гол. Голям срам и резил. Последните години Венци, треньорите и футболистите нанесоха такова петно на Славия, че изобщо не знам как ще го изтрият.
_________________ И в радост и в тъга - САМО СЛАВИЯ!!!
|
Пет Сеп 19, 2014 7:22 pm |
|
 |
|