Автор |
Съобщение |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
 Re: Славия - Черно море
Той Иван Колев си го каза - 5-6 човека поне не са за "А" група. Емо Петров за съжаление за пореден път показа защо винаги си е бил резерва при нас с дребни изключения. Единствените футболни неща - от Платини и Бургзорг. Емо, Панов, Везалов, Манзоро, Ради - просто не за елитен футбол, не и в Славия. Друг е въпросът защо Колев започва с Ради по крилото, а Ристевски го пробва дефанзивен - очевидно е, че така не се получават нещата. С тази игра и Хасково ще е проблем. Като сложим и окончателното отрязване за ЕВРО 2020 - един доста тъжен ден за всички изстрадали бели сърца, за кой ли път ...
Последна промяна Viktor4o_Rs на Пет Сеп 19, 2014 7:24 pm, променена общо 1 път
|
Пет Сеп 19, 2014 7:23 pm |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4218 Местоположение: София
|
Трагедия. Започвам да си мисля, че на играчите им е широко около врата, те просто отказват да играят. Няма себераздаване, разхождат се, дори единоборства няма. За идея какво да се прави на терена е излишно да говорим.
За днес не е като да няма вина и Колев. ЗАЩО ПО ДЯВОЛИТЕ ВРЪЩА РАДИ ВАСИЛЕВ в стартовите 11 ? По-голямо безумие от това да държиш Кире бек, е да сложиш Кире халф. Дяков добре се включи (подчертавам, че игра на крилото, поредното безумие), а можеше да си започнеме с него в средата, а не с Кире. Пародия. Закъсня с включването на Бижев. Последните 15 мин Бурзорг игра нападател, но не Платини и Бижев. Безумие. Рападжията да се маха, от тоя нищо не става. Знам, че ще храните Манзоро, но отказвам да приема, че го използваме правилно. Платини е чудесен нападател, но няма подкрепа. С тази халфова линия - толкова.
ПС: Касай е ЦАР. Зимата е пътник. ПС1: По-близките фенове до Дебелия да алансират идеята за СПОРТЕН ДИРЕКТОР. Не може да продължава така.
Пет Сеп 19, 2014 7:23 pm |
|
 |
рони
Пристрастен
Регистриран на: Нед Окт 31, 2010 10:27 pm Мнения: 295 Местоположение: София
|
И аз смятам, че Колев днес сбърка състава и не подбра подходящите 11. А пък за позицията на Кире нямам думи и не мога да разбера защо при положение, че е направил добър полусезон като централен защитник единият го мъчи бек, а другият като дефанзивен халф. И без да си специалист се вижда, че е непохватен с топка в крака и е доста тромав. За Ради мисля, че сме казали всичко и е крайно време да спрем да се измъчваме взаимно. Трябва да отбележим и поредния слаб мач на Манзоро и Фернандо и упоритостта на треньорите да ги пускат титуляри. Абе с две думи състава е такъв, все едно Венци го е редил. И както се пееше в една песен "А дали е така, кой ще ми каже...." П.С. Пропуснах да отбележа и Емо Петров - моето уважение към него, но първият гол си беше негов. Не може да не се намесиш в малкия пенал при центриране от корнер и да ти вкарат гол от 5 метра.
_________________ И в радост и в тъга - САМО СЛАВИЯ!!!
|
Пет Сеп 19, 2014 8:24 pm |
|
 |
White Pride
Луд за връзване
|
рони написа: White Pride написа: Аз съм доволен! Сигурен съм, че ти е доста тежко, както на всички нас, но най- лошото е, че дори и на нас феновете ни става все по безразлично. Повтарят се едни и същи посредствени игри, редят се загуба след загуба, а напоследък вече се радваме като вкараме гол. Голям срам и резил. Последните години Венци, треньорите и футболистите нанесоха такова петно на Славия, че изобщо не знам как ще го изтрият. Доволен съм, защото цяло десетилетие Плондира и Влаха целенасочено и методично ни затриват като клубна идентичност, самочувствие и славистки дух. Обричайки ни на живуркане и съществуване като в будна кома! Iега, когато се появиха баламурници, които да им дадат едни над 100 милиона лева, те започнаха да правят опити да изплуваме от дъното и тинята, но вместо това се получи обратният ефект и ние продължаваме да дълбаем надолу. И вместо да са в силна позиция при окончателните преговори за сумите получени от немците, те губят почва под краката си с това безумно представяне. И ще трябва много повече от козметични промени за замазване очите на педантичните западни инвеститори.Защо само с тарикатлък и далавери няма да стане. А на тези двамата им пука само като ги удариш през джоба! Последните два мача трябва окончателно да се изчерпили темата "Емо Петров - бъдещ титуляр". А за чутовнота глупост Ради Василев в титулярния състав и то крило, направо ми е беден речника. Но, треньора знае най-добре и си носи отговорноста. Не знам защо, втори наставник се страхува да пуска Бижев за повече от 10 минути, да не говорим титуляр, като според мен, това момче показва опредено наличие на футболни качества в него.
Последна промяна White Pride на Пет Сеп 19, 2014 9:00 pm, променена общо 1 път
|
Пет Сеп 19, 2014 8:38 pm |
|
 |
atm
Орден "Стара Славия"
|
ПРЕДЛАГАМ В ЗНАК НА ПРОТЕСТ ВРЕМЕННО ДА ЗА КРИЕМ ФОРУМА. ЕДИН ЧЕРЕН ФОН... НИЕ ИЗЧЕЗВАМЕ
|
Пет Сеп 19, 2014 8:40 pm |
|
 |
White Pride
Луд за връзване
|
Последно от мен за мача: Пълна подкрепа на треньора! Човека, чак сега започна да осъзнава в какво тресавище е нагазил до шия.
|
Пет Сеп 19, 2014 8:47 pm |
|
 |
venci_1913
Модератор
Регистриран на: Вто Дек 20, 2005 8:27 pm Мнения: 3449 Местоположение: Sofia
|
ПЪЛНА ПОДКРЕПА ЗА ТРЕНЪОРА
_________________ Славия София 1913
Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ
|
Пет Сеп 19, 2014 8:54 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
|
Емо Петров има вина и за 3-те гола реално погледнато. Много ми е симпатичен, но наистина си е максимум за резерва. A за немските инвеститори - все повече ми се струва, че ще си набият шутовете и ни вопъл, ни стон ще се чуе от тях. С това безобразно представяне и нулев интерес от фенове, медии и общественост, кой луд ще ти излива пари ?
И понеже за нас първенството приключи, поне се моля олигофрените да не се изхитрят и да отпаднат рано-рано и за Купата. Ние може и да не я вземем, но ми омръзна от позорни отпадания. А Иван Колев започна зле, но ми хареса какво каза след мача, вярвам че си взел поуки за доста от играчите, които пусна днес титуляри. Мисля и че е време да се даде шанс на някое наше момче, кога, ако не сега ? Във втората 6-ца задължително трябва да наложим поне 2-3 млади момчета.
|
Пет Сеп 19, 2014 9:12 pm |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4218 Местоположение: София
|
Ами не искам да се настроивам против треньора толкова рано, но от трети лица не чувам позитивни неща. Днес не ми направи добро впечатление. Имаше 3 седмици да опознае играчите, не ми се вярва да не е разкрил Ради, примерно. Постоянно им викаше, те не го слушаха, ситуацията на терена не се промени през 90-те минути, може би с изключение на 10 мин при 1-2. Славия не са деца и юноши. Ще видим, умерен скептик съм, но разбира се, че заслужа шанс и Дебелият ще му го даде. Въпросът е Дебелият да си влезе в правомощията и да накара тези бездушници да поиграят малко футбол.
Пет Сеп 19, 2014 10:18 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
|
Не може постоянно да сменяме треньори заради тези лигльовци, така че ако ще гоним някой, то нека са футболисти този път.
|
Пет Сеп 19, 2014 11:16 pm |
|
 |
|