Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Чет Юли 10, 2025 2:00 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1660 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119 ... 166  Следваща
 Селекцията - 2014/2015 
Автор Съобщение
Пристрастен

Мнение Re: Селекцията - 2014/2015
От кухнята ли нещо? Чета,че медийте го спрягат за сигурен и само било въпрос на дни.

Пон Окт 06, 2014 3:25 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Не знам, но Колев нещо не разчита на Кире Ристевски от няколко мача, дано не направим глупостта да го махнем, защото си е най-добрият ни защитник. :roll:

Пон Окт 06, 2014 4:04 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Viktor4o_Rs написа:
Не знам, но Колев нещо не разчита на Кире Ристевски от няколко мача, дано не направим глупостта да го махнем, защото си е най-добрият ни защитник. :roll:

Да не би да не си виждал Касай Царя, че така го класираш Кирето :lol:

В последните два мача, в които игра Ристевски, го пробваха за дефанзивен халф на мястото на контузения Генчев, но не се получи добре. И двата мача Кире получаваше схващания към края и като че ли не му стигаше физическата подготовка. Дори във втория мач (срещу "Левски"), беше сменен принудително в 81 мин от Пиргов, а аз останах с впечатлението, че Кире е разтегнал нещо и затова не игра в следващите мачове.

Пон Окт 06, 2014 4:27 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Касай направи няколко супер мача, дано покаже и постоянство, за да мога да му дам по-категорична оценка :) А мястото на Кире не е дефанзивен халф, той си е точно за центъра на защитата заедно с Касай. Както и Ради не знам защо го пробват крило :roll:

Пон Окт 06, 2014 4:32 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Кире е по бавен и от мен :lol:

Пон Окт 06, 2014 8:51 pm
Профил
Луд за връзване

На мен също ми се струва, че Кире страда от "треньорска" контузия и това отговаря ли на истината, е почти 100 %-ва индикация за неговото напускане през зимата. Няма как да си позволим, да го държим за украса в състава. Най-малкото заради квотата за чужденец и изтичащият лятото договор. Възможно е и евентуалното нежалание за преподписване да е причина за липсата му. Но отново е доста дискусионно решение като се има предвид, че другият ти титулярен бранител се казва Везалов, който прави поне по два подаръка на мач от които, ако не падне гол е цяло чудо. Все едно имат заповед да го пускат в стартовата единадесеторка, само заради заслугите му в един мач с "Левски".
В Гонг-а прочетох за Бандаловски, как е станал свободен агент и това е отлична възможност да си решим проблема с десния бек в близкото бъдеще. Всеизвестен факт е, че не го слуша главата и знаем какви простотии може да сътвори в даден мач, но ако подобен характер бъде впрегнат да помага за отборния дух по подходящ начин може да бъде изключително полезен при страхливата игра на отбора. За нашето първенство е повече от сполучливо попълнение и е крайно време да не изпускаме играчи, които отиват после в Берое, Черно море или "Ботев". При това са без пари.
Да не говорим какво е точно състоянието с десния фланг на нашата защита. ДЕБЕЛО ПОДЧЕРТАВАМ, че принципно съм против играчи с подобен манталитет да играят с бялата фланелка или отбора да се води от треньори тип Кокала, но понякога трябва да се правят изключения в кризисни ситуации, ако е за подходящ човек.

Пон Окт 06, 2014 10:51 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

В Славия искат да привлекат още един нападател. Правят се опити в тази насока, но изборът в момента е доста ограничен. Може да дойде само свободен агент с паспорт на ЕС, а щом такъв футболист до момента е без отбор, това означава, че няма да е много читав. Затова по-вероятно е търсенето на нападател да остане за зимата. В момента "белите" залагат на Мишел Платини в атака.

През миналия месец Славия имаше късмет с привличането на свободен агент в лицето на защитника Фернандер Касай. Националът на ЦАР започна да играе веднага след пристигането си и е твърд титуляр. Намирането на нападател по същата формула обаче е малко вероятно.

Вто Окт 07, 2014 6:59 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Бандаловски е простак и цървул по манталитет, иначе е добър отдясно на защитата. Едва ли точно при нас ще дойде.

Вто Окт 07, 2014 9:57 am
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Опитният халф Чавдар Янков трябва да подпише договор със Славия до края на седмицата, съобщава „7 дни спорт“.

От няколко седмици халфът поддържа форма с „белите“, след като не успя да си намери нов отбор. 30-годишният Янков бе освободен от Славия през лятото, след като не попадаше в сметките на бившия треньор Милен Радуканов.

След треньорската рокада на „Овча купел“ обаче новият наставник Иван Колев иска да подсили отбора си с опитни футболисти.

Сря Окт 08, 2014 8:58 am
Профил
Луд за връзване

Съвсем скоро ще раз­берете къде ще играя. Това каза пред „Мериди­ан Мач" Иван Бандаловски.

Относно информации­те, които го свързват с трансфер в ЦСКА, нацио­налът коментира: „Няма нищо вярно в това, че съм се предлагал на ЦСКА. Казвам ви истина­та", допълни той.

Сериозен интерес към играча проявява Славия. „Бели­те" обаче са му поставили условие да си намали финансовите изисквания. Той може да подпише до­говор до края на сезона.
Локо (Сф) също следи си­туацията около него.

Сря Окт 08, 2014 10:09 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 1660 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119 ... 166  Следваща