Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Сря Май 14, 2025 3:31 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 35 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща
 ЦСКА - "Славия" 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение Re: ЦСКА - "Славия"
На мене ми харесва Вълчанов - има футбол в това момче.Изработи стопроцентов гол който Фернандо изпорти.Къде е Касай?
П.П.От така наречения Мишел Платини нищо не става.

Нед Ное 02, 2014 10:21 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

White Pride написа:
... За втори път в живота си видях бекове да си сменят места по време на мач, но за първи път и двамата бях със силен ляв крак. ....

Пък аз за първи път виждам леви бекове да играят отдясно по-добре от титулярния десен бек Панов :mrgreen:

Колкото до Бургзорг, не разбрах да е липсвал някому този мач, напротив :lol:

Нед Ное 02, 2014 2:05 pm
Профил
Администратор
Аватар

Тончи Кукоч използва "Фейсбук", за да даде повече яснота около скандала му с вратаря Георги Петков.

Стражът не бе в групата на гостите, но изгледа мача встрани от терена, а след края радостта му провокира Кукоч да го подгони до тунела към съблекалнята и да го блъсне в гърба.
Петков не е вписан в тимовия лист на "Славия" и не би трябвало да има право да седи на скамейката на отбора. Вратарят затова застана в тунела в началото, но кога точно изтича до скамейката? Самият Петков твърди, че е станало чак в добавеното време, а от ЦСКА - че е било по-рано и с цел провокиране на напрежение.

Кукоч може да бъде наказан по доклад на съдията или делегата на мача.
Следващите 2 двубоя на "червените" са срещу "Хасково" като гост и с "Лудогорец" на ст. "Българска армия".

След мача стотина запалянковци на ЦСКА чакаха славистите пред съблекалнята и освиркаха бурно и ругаха Петков при прибирането му в автобуса. По-късно цесекари подготвили засада на рейса на "Славия" недалеч от стадиона на "белите". Но намеренията им били разкрити и полицията предотвратила инцидент, като ги разпръснала от мястото на засадата.

Кукоч: Пожела смърт на мен и семейството ми

"Ти не си мъж и сега доказа това. Това, което ми каза, е за затвора" - пише в изявлението на Кукоч в социалната мрежа! Любопитно, цялото изказване е на граматически правилен български език. Досега Кукоч използваше сърбо-хърватски за изявите си.

"Президентът на "Славия" ме нарича клоун? - продължава Кукоч. - Млъкни, човече! Това, което аз съм преживял, ти не си преживял за твоя много по-дълъг живот. По-добре говори на играча си, който засрами феновете и отбора ти.

Твоят играч ми каза: "Ти трябва да умреш и твоето семейство трябва да умре." Това ми викаше 45 минути. И ако има справедливост, няма да бъда наказан.

Аз не съжалявам, че го направих! Аз защитих моето семейство и моя отбор! Такива играчи като него аз ги ям за обяд.
Има късмет, че аз имам уважение към моя отбор! Този човек е на 40 години и няма уважение.

Той дели играчи в зависимост от отбора и фланелката, която носят!

Семейството ми за мен е свято и аз ще го защитавам до смърт!
Със сигурност няма да обиждам вратаря, който не може да пази в деветия в българското първенство. Не съм направил нищо лошо и няма причина да бъда наказан!"

Съдията на мача Станислав Ставров не санкционира с картон Кукоч. По правилник той има право да го направи, независимо че е дал край на двубоя преди това.

Петков: Не съм му казал и дума, гледах от тунела

Георги Петков бе контузен за дербито и остана извън групата, но пътува с тима до стадион "Българска армия". Титулярният капитан на "белите" се появи до тунела към съблекалнята на гостите. Не стана ясно кога точно Петков се появи на скамейката. Видяхме го да репликира рефера Ставров за ситуация в добавеното време.

"Гледах мача от тунела, чак в 93-тата минута отидох до скамейката и подвикнах на съдията, че времето изтича - каза пред "Труд" вратарят на "Славия". - Нямам идея за какви обиди говори Кукоч, аз нито го познавам, нито някога съм говорил с него. Първо е смешно да ме чуе дори да съм го обиждал, тъй като бях при тунела, а той играе ляв бек - от другата страна на терена. Абсурдни обвинения!

Който ме познава, знае, че аз никога не бих пожелал нещо толкова ужасно, тъй като съм губил близък човек. Той явно не е и не знае, че с тия неща не бива да се спекулира.
Да, зарадвах се бурно на спечелената точка, но какво ненормално има в това? Аз играя за "Славия", направихме добър мач. Не смятам, че съм сторил нещо нередно. Нарочно седях под козирката на тунела, за да не дразня публиката на ЦСКА - знам, че не ме обичат. Аз също не крия, че са ми любим съперник, все пак съм играл в ""Левски"".

Дори не го чух, като идва зад гърба ми в тунела, иначе щеше да стане бой, аз нямаше да си трая. Но не го видях и чух.

Недопустимо е до съблекалнята на гостите да има кръчма и от нея да ни псуват и заплашват пияни фенове на ЦСКА. Такова нещо никъде не съм виждал.

Преди години като играч на ""Левски"" аз атакувах по подобен начин Георги Владимиров от "Славия" след загуба още на терена. Наказаха ме за 4 мача. Знам, че сбърках, и санкцията бе заслужена."

"Труд"

Пон Ное 03, 2014 5:04 am
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Славия ще получи 50 000 лева за точ­ката, която „белите" взеха от ЦСКА. Па­рите почти сигурно ще дойдат от Лудогорец, които водят битка с „червените" за първото място. Не е тайна, че разградчани биха пре­мирали всеки, който вземе точки от ос­новния им конку­рент за титлата. Лю­бопитно е да се от­бележи, че през този сезон Славия вече спря Лудогорец, и то насред Разград.

След равенството между ЦСКА и „бе­лите" на „Българска армия" разликата между „червените", които са лидер в класирането, и вто­рия Лудогорец е ве­че 5 точки. До края на сезона двата тима имат три мача по­между си, първият от които е на 21 ноември, дни преди домакинството на „орлите" на Ливър­пул.

Няма как да не припомним, че от Лудогорец признаха, че разликата с ЦСКА ги притесн­ява. Това направиха лично собственикът Кирил Домусчиев и изпълнителният ди­ректор Ангел Петричев. Именно кога­то „червените" дръпнаха със 7 точ­ки, в Разград се раз­браха да спрат с ро­тациите и в следва­щите мачове тре­ньорът Георги Дер­менджиев заложи на почти всичко най-добро. Така беше до­ри и при гостуване­то на "Марек", като това бе почти същия състав, с който ще излязат „орлите" при гостуването на Базел.

От началото на се­зона ЦСКА има са­мо една загуба в „А" група и тя е именно от Лудого­рец. Славия пък е без загуба от трите мача с лидерите - два с „червените" и един с шампионите.

Пон Ное 03, 2014 11:46 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

seth написа:
Тончи Кукоч използва "Фейсбук", за да даде повече яснота около скандала му с вратаря Георги Петков.

Кукоч: Пожела смърт на мен и семейството ми

Тая откачалка Кукоч си измисля небивалици за да може да се оправдае някак за глупавото си поведение. Дори да му беше казал нещо Гошо Петков, то би било правдоподобно, ако се отнася до майката и цялата му фамилия и ако глагола "умри" се замени с нещо по-сексуално :lol:

Пон Ное 03, 2014 12:08 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Георги Петков е простак, но в случая му вярвам. Това хърватско лайно от чорбата нещо много си е повярвало, не без помощта на малоумните ни журналя, които всеки път цитират какво написал този нещастник във Фейсбука си :evil: :evil: :evil: Да си ебе майката този цървул, дано го накажат.

Последна промяна Viktor4o_Rs на Пон Ное 03, 2014 3:04 pm, променена общо 1 път

Пон Ное 03, 2014 2:14 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Единственото което направи Георги Петков е да се зарадва на точката.Но това не е провокация.

Пон Ное 03, 2014 2:51 pm
Профил
Модератор
Аватар

БУШ ОТ ЦСКА
Вярно е, че нямаме голям опит, но точно от такива мачове се трупа опит. Трудно играем срещу Славия, те са солиден, добър отбор. Те играят добре с нас, добре се позиционират, заслужават по-предно място в класирането. Не съм чул, че Лудогорец са дали премия на Славия. Ние мислим само за нашата игра. Дори и това да е вярно, ако ние играем добре, никой не може да ни спре", заяви голмайсторът на "армейците".

Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ

Пон Ное 03, 2014 5:19 pm
Профил
Луд за връзване

Някой може ли да потвърди или отрече със сигурност дали Емо е казал, че сме получили 50 хиляди от Домусчиев?

Пон Ное 03, 2014 9:58 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Кукоч е наказан само за два мача.Педали.

Вто Ное 04, 2014 1:49 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 35 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща