Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Сря Май 14, 2025 8:42 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 98 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  Следваща
 "Славия" - "Локо" (Сф) 
Автор Съобщение
Администратор
Аватар

Мнение Re: "Славия" - "Локо" (Сф)
White 1913 Power написа:
Не нашето администраторче му е много вътре, че масата Слависти разкриха Милен и, че сега все още не са поискали главата на Колев. Не знам защо и откъде тоя фетиш към Радуканов на човека. Аз искам да го питам как разбра, че сърцето му е буферско? И как може да го сравнява с Милен при положение, че дойде в момент, в който много малко уважаващи себе си треньори биха се нагърбили с тежката задача да вдигнат отбор след 4 поредни загуби и 6 мача без победа и контузия на няколко от най-важните ни футболисти. Нито направи своя селекция, нито подготовка,нито тръгна на чисто, напротив пое един пълен хаус и смачкана психика и самочувствие на футболистите,благодарение на единствения треньор на Славия имал привилегията да направи собствена селекция и то най-сносната от страшно много време, а именно Милен Радуканов. Администраторе защо насаждаш напрежение и настроения срещу Колев или по-скоро се опитваш? Какъв е скрития мотив? Жалко, че има и такива фенове, за които благото на отбора е на заден план. Ако си на около 20 години може да се прости, но ско си по-голям много лошо.

Следя ти мненията и смятам, че не си много добре със здравето.
Що се отнася до красивата игра, ако беше такава, щеше да е резултатна, а напоследък нямаме гол срещу отбор от шестицата. като добавим и многото домакински загуби и става ужас. Не виждам за какво напрежение може да се говори. И да създавам такова, то напрежението в края на сезона ще е несравнимо по-голямо, особено като се има предвид борбата за оцеляване. За лятната селекция всички си противоречите - хем я определяте като "сносна", хем била калпава. Каква е по-точно? Изяснете си този въпрос. Колев е първият, на когото е даден картбланш да си доработи селекцията. Взе четирима - трима дефанзивни халфа и централен защитник. Не виждам дори опити за решаването на основния проблем, който е свързан с фланговите атакуващи футболисти. Пък после приказва как на един пост имало по петима, а на друг - нито един.
И не виждам защо се учудвате, че го наричам буфер. Защо вие да можете да наричате почти всички наши играчи и треньори говеда, прасета и пр., пък за Колев да се спестява истината. Това, че сте му големи фенове, пък не знаете на кой отбор е юноша и къде са единствените му мачове на ниво А група, не е мой проблем. Това, че Плонди го промотира като славист и шампион с отбора е две лъжи на едно място. Жалко, че много хора се вързаха. Не виждам какво общо има Радуканов с темата, но за статистиката - може да има най-много загуби от Локо Сф като треньор, но е и с най-много победи и положителен баланс. Има и голови равенства срещу "Левски" и ЦСКА в мачове, които бяха решени от съдийството. За лудогорец е вярно, но в единствения мач срещу тях нямаше късмета да срещне отбор с един титулярен играч. Това също трябва да се има предвид.Може би общото на Радуканов с темата е, че Колев е първият треньор на Славия, който се оправдава с предшественика си. Това никой никога не си е позволявал. Да видим сега сантиментите ли ще надделеят или футболните качества, защото дори и в този състав сме по-добри като потенциал от Локо Сф. Само дето те си взимат мачовете, а ние не.

Сря Ное 05, 2014 11:03 am
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Генчев на линия за Локо Сф

Халфът на Славия Станислав Генчев ще бъде готов за предстоящото столично дерби с Локомотив (София) в събота. Вчера 33-годишният футболист започна пълноценни тренировки със съотборниците си, след като беше извън строя от август, когато се контузи при домакинската загуба с 0:2 от Литекс.

Заради травмата Генчев близо месец носеше гипс. В последната седмица бившият национал тренираше двуразово, за да навакса с изоставането си. Завръщането на халфа е добра новина за треньора Иван Колев, който няма много опции в средата на терена.

Най-вероятно Станислав Генчев няма да е титуляр срещу Локомотив (София), но ще получи игрови минути, за да влезе в ритъм и да може по-сериозно да помогне за предстоящото гостуване на Берое на 22 ноември. Скоро се очаква от контузия да бъде възстановен и Карлос Фонсека.

Сря Ное 05, 2014 11:44 am
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Дали е буфер или буфониада, а не роден славист - откъдето и да го погледнеш, това създава излишно напрежение. Защото, когато един треньор е професионалист, не е важно къде е ритал топка като малък, а какво може и чия чест защитава в момента! Старата китайска поговорка гласи: "Не е важно дали котката е бяла или черна, а дали може да лови мишки..." Така, че иска ми се тук да виждам спорове относно чисто футболните и професионални качества на треньори и футболисти, а не преценки според произхода, което беше основен болшевишки подход по времето на социализма... Моля ви за повече мъдрост, а не самоизяждане отвътре!

Сря Ное 05, 2014 12:06 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Ние наричаме играчите ни "говеда" или "чорбари" не защото са играли в "Левски" или ЦСКА, а защото не спират да говорят и да се обясняват в любов на тези 2 отбора, а и защото манталитетът им е такъв. Не съм забелязал Колев да се обяснява в любов на който и да е друг отбор. А къде е играл и е бил много слабо ме интересува, човекът по тази логика е доста повече индонезиец или мианмарец, отколкото буфер :mrgreen:

Сря Ное 05, 2014 1:51 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

между другото за мене и до настоящият момент треньорските качества на Иван Колев си остават леко спорни.

Сря Ное 05, 2014 2:05 pm
Профил
Администратор
Аватар

Viktor4o_Rs написа:
Ние наричаме играчите ни "говеда" или "чорбари" не защото са играли в ""Левски"" или ЦСКА, а защото не спират да говорят и да се обясняват в любов на тези 2 отбора, а и защото манталитетът им е такъв. Не съм забелязал Колев да се обяснява в любов на който и да е друг отбор. А къде е играл и е бил много слабо ме интересува, човекът по тази логика е доста повече индонезиец или мианмарец, отколкото буфер :mrgreen:

Да, добре, че така не се създава напрежение. Нямаше да отбелязвам буферизма на Колев, ако не беше лъжовно представен като славист и шампион със Славия. Тези двете неща са абсолютно неверни.
Нека се понатрупат мачове и ще обсъждаме неговите качества. Засега не съм впечатлен - взима футболисти за постове, на които имаме много играчи, не решава проблема с нападението и фланговете. Във всяко интервю плаче за състоянието на отбора и за наследеното, без да взима мерки да поправи пропуските. Славия не бележи на отборите от първата шестица, като изключим Черно море, но този гол не е за хвалба - 1:3 на ст. Славия. Може би защото в повечето мачове излизаме с по 7-8 номинални защитника, които играят на непривични постове, а на доста от футболистите на тези позиции не им се дава шанс.

Сря Ное 05, 2014 2:21 pm
Профил WWW
Пристрастен

Нали не мислиш,че го защитаваме,защото смятаме,че е страхотен треньор? Нито аз,нито друг е казал подобно нещо.Не може за два месеца да се правят генерални изводи за треньорските му качества,още по-малко,когато е поел отбора в движение и в много трудна ситуация.Кой,каквото да говори,но да правиш селекция в движение не е същото като да я направиш на полусезон или след шампионат.Футболисти идват и без да са водили подготовка с отбора,без да се познават с другите играчи започват да играят.На мен също ми правят лошо впечатление загубите от Морето и Пловдив,но за два месеца играхме три пъти гости на "Левски",Лудогорец и Цска като и в трите мача играхме достойно,а в два от тях не загубихме.Това не е било при друг треньор до сега за такъв период от време.Когато направи подготовка и селекция мога да кажа харесва ли ми или не,но сега да се отсича дали има качества или не е несериозно.Аз обаче харесвам чисто човешките му качества.Държи се на ниво,иска среща с феновете,не се радва на точка с Лудогорец като малко дете,а продължава да изисква,гледа реално на нещата,а примерно един Радуканов след хикс в Пловдив срещу смешен отбор се бие в гърдите и хвали пред медийте,че Бонев му бил казал,че ще завършим в четворката,значи той търси признание в другите постоянно,защото се чувства несигурен в себе си и чувайки такава дума мед му капе от сърцето.Като паднахме от Ловеч пък каза,че Балъков му бил казал,че Ловеч има много класен отбор и няма нищо страшно да паднеш за четвърти пети път подред без да отбележиш гол и на интервюто след мача да казва,ЧЕ НЕ БИЛ ЗНАЯЛ,че го грози глоба,ако не се появи на интерюто. Това към колегата Saract.

Сря Ное 05, 2014 2:35 pm
Профил
Администратор
Аватар

Никой треньор, който започва работа посред сезона не заварва мед и масло в клуба. За да има рокада, значи нещата са зле в текущ план. Колев изобщо не е заварил по-тежко положение от нито един от предшествениците си - наследството на Букарев в никакъв случай не беше по-добро, той пък от своя страна завари един разпаднат отбор с 20 освободени. Вуцов завари от Кушев едно нищо, той пък от своя страна завари от Кокала финалист в турнира за купата, но доста осакатен и лимитиран отбор за реалностите на шампионата.
Играта от първите 3 кръга беше най-добрата продукция в последните 5 години. А сега...Същият този смешен отбор от Пловдив ни надупи тежко насред Овча купел - нещо, което не се беше случвало отдавна. Предпочитам да бяхме взели 6 точки от Тича и Локо Пд и да не бяхме компрометирали турнира за Купата пред тези две голлес ремита дошли след ултрадефанзивни тактики. Най-малкото щяхме да имаме 4 точки повече и няколко позиции по-нагоре в класирането. по-точно щяхме да сме осми, на 4 точки от шестицата. А сега чакаме наваксване на 8-9 точки спрямо "Ботев" и Литекс. Всички трябва да ги хване зимен сън, а над централна България да падне атомна бомба, за да се случат нещата.
Спорът за Колев ще навлезе в една друга плоскост на полусезона, не мислете, че е просто ей така заради някакви загуби в 3- важни мача. Виждам, че не гледате в перспектива и затова ще си премълча опасенията. Ще дам един жокер - очаквайте интересна зима с много изходящи трансфери, които ще доведат до люта битка с "Марек" за оставане.

Сря Ное 05, 2014 3:10 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

След като ни поел, казал на свои познати: "Вие защо ме излъгахте, че Славия има отбор" :lol:

Домакинските мачове с Черно Море, Локо Пд и дори Хасково бяха катастрофа, чисто игрово. С Миленчо такива мачове бяха с Берое и Литекс. Влахът всички го подкрепяхме до един момент, но е факт, че той получи невиждана селекция + време и се провали с гръм и трясък.

При методиста не ми се нрави безумната липса на елементарна тактика в двубоите на Овча Купел, както и робуването на имена. Държи на терена тези, дето дърпат отбора надолу, а това, че "няма кой друг" е оправдание. Трудно променя мача във входа на двубоя, постоянно им дава указания, но нищо не се променя на терена. За красива игра е престъпление да се говори, за мотивация също. Като гости сме групирани в наш'та половина и не си личат толкова дупките отзад, въпреки че противника пак създава опасни положения, но с тия отзад няма как да е друго. Дебнем на контра, явно ни се получава. Не съм фен на Колев, бих предпочел човек с по-дълготрайна визия за нещата, но сезонът вече си е провал, нека се пробва...

Нека видим какво ще сътвориме срещу буферите, крайно време е да направим един силен домакински мач, баси..

Сря Ное 05, 2014 3:20 pm
Профил WWW
Пристрастен

seth написа:
White 1913 Power написа:
Не нашето администраторче му е много вътре, че масата Слависти разкриха Милен и, че сега все още не са поискали главата на Колев. Не знам защо и откъде тоя фетиш към Радуканов на човека. Аз искам да го питам как разбра, че сърцето му е буферско? И как може да го сравнява с Милен при положение, че дойде в момент, в който много малко уважаващи себе си треньори биха се нагърбили с тежката задача да вдигнат отбор след 4 поредни загуби и 6 мача без победа и контузия на няколко от най-важните ни футболисти. Нито направи своя селекция, нито подготовка,нито тръгна на чисто, напротив пое един пълен хаус и смачкана психика и самочувствие на футболистите,благодарение на единствения треньор на Славия имал привилегията да направи собствена селекция и то най-сносната от страшно много време, а именно Милен Радуканов. Администраторе защо насаждаш напрежение и настроения срещу Колев или по-скоро се опитваш? Какъв е скрития мотив? Жалко, че има и такива фенове, за които благото на отбора е на заден план. Ако си на около 20 години може да се прости, но ско си по-голям много лошо.

Следя ти мненията и смятам, че не си много добре със здравето.
Що се отнася до красивата игра, ако беше такава, щеше да е резултатна, а напоследък нямаме гол срещу отбор от шестицата. като добавим и многото домакински загуби и става ужас. Не виждам за какво напрежение може да се говори. И да създавам такова, то напрежението в края на сезона ще е несравнимо по-голямо, особено като се има предвид борбата за оцеляване. За лятната селекция всички си противоречите - хем я определяте като "сносна", хем била калпава. Каква е по-точно? Изяснете си този въпрос. Колев е първият, на когото е даден картбланш да си доработи селекцията. Взе четирима - трима дефанзивни халфа и централен защитник. Не виждам дори опити за решаването на основния проблем, който е свързан с фланговите атакуващи футболисти. Пък после приказва как на един пост имало по петима, а на друг - нито един.
И не виждам защо се учудвате, че го наричам буфер. Защо вие да можете да наричате почти всички наши играчи и треньори говеда, прасета и пр., пък за Колев да се спестява истината. Това, че сте му големи фенове, пък не знаете на кой отбор е юноша и къде са единствените му мачове на ниво А група, не е мой проблем. Това, че Плонди го промотира като славист и шампион с отбора е две лъжи на едно място. Жалко, че много хора се вързаха. Не виждам какво общо има Радуканов с темата, но за статистиката - може да има най-много загуби от Локо Сф като треньор, но е и с най-много победи и положителен баланс. Има и голови равенства срещу ""Левски"" и ЦСКА в мачове, които бяха решени от съдийството. За лудогорец е вярно, но в единствения мач срещу тях нямаше късмета да срещне отбор с един титулярен играч. Това също трябва да се има предвид.Може би общото на Радуканов с темата е, че Колев е първият треньор на Славия, който се оправдава с предшественика си. Това никой никога не си е позволявал. Да видим сега сантиментите ли ще надделеят или футболните качества, защото дори и в този състав сме по-добри като потенциал от Локо Сф. Само дето те си взимат мачовете, а ние не.

По-добре проблем със здравето,отколкото да съм несигурен в себе си комплексар и дървен философ.Кой ли няма проблеми със здравето вече и кой ли не е комплексар.Малко останаха и едните и другите.Това го казвам понеже и аз като теб следя мненията ти и когато няколко човека ти обяснят нормално,че е рано и неоснователно да искаш главата на Колев и да го наричаш клоун и буфер по душа и ти продължаваш да си знаеш твойто значи ти имаш проблем.Покажи ми къде си признсл на друг мнението.Никога не падаш по гръб,ама как да паднеш нали си администратор.Не ти харесва,че като такъв се намират хора,които да ти противоречът.Тежи ти това да си администратор май.Спокойно живота няма да свърши,ако сбъркаш,но аз много повече се дразня от това видно внасяне на напрежение сред феновете и отбора като цяло,от целенасоченото ти поведение срещу Колев,от изтъкването на всяко възможно зрънце на неуспех под негово ръководство,от това,че се показваш като дребнав и тесногръд човек.Малък човек.Спомням си,че след смяната на Милен,както и малко преди нея ти отново беше единствен сред всички,който го защитаваше и то ревностно и изтъкваше всевъзможни негови страхотно положителни качества,затова и сега явно нападаш Колев,още те е яд и не можеш да бъдеш над това.Милен защо го изгониха?Защото вкарахме много голове на отбори от шестицата ли?Доколкото си спомям загубихме четири пъти с по 0 на няколко от Локомотив София,Берое,"Ботев" и Литекс,все отбори,който в момента са в шестицата и в борбата за турнирите.Акцента е върху нулата,с която завършвахме срещите.За 7 кръга с Милен имахме седем гола и 5точки и голова разлика 7:11,при Колев за 7 кръга имаме 8 точки и голова разлика 4:7 и то гостуванния на първия втория и четвъртия,както и мачове с Морето,които са в убийствена форма и Пловдив,които също са във форма.И по показател точки и по показател голова разлика предимството е за Колев.И при положение,че пое отбора в мъртвешко състояние и не можеше да разчита за нито един мач на Фонсека и Генчев,както и Велков.Аз съм съгласен,че селекцията е странна,защото не направихме нищо,за да заздравим защитата,но смятам,че Вълчанов Фонсека,Платини,Бургзорг,Ферересо,както и Бижев са добри попълнения,с каквито не разполагат повече от четири отбора в първенството,но смятам,че с Панов,Пиргов и Везалов защита отсъства.Кой е фен на Колев?Как разбра,че е буфер по душа и кръв? Да не би някой татко на трениращо футбол дете в Славия пак да те е взел за слушател? Колев си каза още преди първия мач,че е заварил пълна аматьорщина,футболисти да идват без кори да тренират,слабо кондиционно състояние и т.н.Мен ми хареса и това,че Ради започна да играе силно и то на позицията,която му измисли Иванчо.От ненужен футболист се превърна направо в ново попълнение.

Сря Ное 05, 2014 3:23 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 98 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  Следваща