Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пон Юли 07, 2025 10:47 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 98 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 10  Следваща
 "Славия" - "Локо" (Сф) 
Автор Съобщение
Администратор
Аватар

Мнение Re: "Славия" - "Локо" (Сф)
Твърде много философстваш и се самоанализираш, наред с опити за анализи на другите потребители. Това ме навежда на мисълта, че имаш доста проблеми и тежки комплекси. Това, че не оценяваш реално ситуацията и наричаш мненията на който и да било от този форум "опит за нагнетяване на напрежение преди важния мач" показва, че си мислиш, че от този форум зависи нещо около отбора и доказва колко си отдалечен от реалността и е симптом за много неща.
За качествата на Колев ще говорим след няколко мача.

Сря Ное 05, 2014 3:44 pm
Профил WWW
Пристрастен

seth написа:
Никой треньор, който започва работа посред сезона не заварва мед и масло в клуба. За да има рокада, значи нещата са зле в текущ план. Колев изобщо не е заварил по-тежко положение от нито един от предшествениците си - наследството на Букарев в никакъв случай не беше по-добро, той пък от своя страна завари един разпаднат отбор с 20 освободени. Вуцов завари от Кушев едно нищо, той пък от своя страна завари от Кокала финалист в турнира за купата, но доста осакатен и лимитиран отбор за реалностите на шампионата.
Играта от първите 3 кръга беше най-добрата продукция в последните 5 години. А сега...Същият този смешен отбор от Пловдив ни надупи тежко насред Овча купел - нещо, което не се беше случвало отдавна. Предпочитам да бяхме взели 6 точки от Тича и Локо Пд и да не бяхме компрометирали турнира за Купата пред тези две голлес ремита дошли след ултрадефанзивни тактики. Най-малкото щяхме да имаме 4 точки повече и няколко позиции по-нагоре в класирането. по-точно щяхме да сме осми, на 4 точки от шестицата. А сега чакаме наваксване на 8-9 точки спрямо ""Ботев"" и Литекс. Всички трябва да ги хване зимен сън, а над централна България да падне атомна бомба, за да се случат нещата.
Спорът за Колев ще навлезе в една друга плоскост на полусезона, не мислете, че е просто ей така заради някакви загуби в 3- важни мача. Виждам, че не гледате в перспектива и затова ще си премълча опасенията. Ще дам един жокер - очаквайте интересна зима с много изходящи трансфери, които ще доведат до люта битка с ""Марек"" за оставане.

Този отбор,който ни надупи тежко на нашия стадион няма нищо общо с отбора,с който завършихме хикс там.Хубаво е да се каже.Ситуацията беше по-трудна,защото с много по-скъпата селекция имаше и много по-големи очаквания,което от своя страна генерираше автоматично и огромно напрежение след като загубихме няколко пъти подред.Това и Милен го каза и нормално след като тези загуби ставаха повече и повече,а гол нямаше в тях да става и по-трудно да се вдигне отбора.Каква продукция от първите три кръга? Едно силно полувреме с "Марек",едно що годе добро второ полувреме срещу Пловдив и един мач с Цска,в който излезнахме със свалени гащи,после изравнихме и второто пак със свалени гащи,добре,че беше индивидуалната проява на Платини,за да изравниме.Да имахме като цяло повече положения,но те бяха докато догонвахме в резултата,а след мача повечето тук бяха на мнение,че сме изиграли хаотичен мач.Той Радуканов не залагаше изобщо на имената.Пусна Крум накрая,когато вече нямаше накъде.Той Колев в момента има ли някакъв избор кой да пуска? Защо Милен не пусна Семерджиев и Китан за 7 кръга да ритнат топката за самочувствие поне? Какво стана с Милен за Купата? Отпадане на същия етап от точно буферите.След първите три мача,в които имахме самочувствието на отбор с читава селекция дойде първата загуба,а след нея още три,в които четири мача освен,че нямахме отбелязан гол нямахме и една атака,едно положение и това за четири мача.Иванчо не е разполагал в нито един мач с футболистите,с които разполагаше Милен в първите три.То смисъл от сравнения няма,защото има факти,но аз няма как да кажа,че един е треньор или не от изминали 7 мача дошли след 6 поредни мача без победа,от които 4 поредни загуби без вкаран гол в тях и без създадено положение при предходения треньор. Да видиме какво ще се случи след зимната пауза до края на шампионата и тогава би било по-редно да се дават оценки за работата на щаба,макар,че проблемите на Славия през годините не са в треньорите!

Сря Ное 05, 2014 3:53 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Спрете се с тези лични нападки.

Сря Ное 05, 2014 3:59 pm
Профил
Администратор
Аватар

Е, те започнаха от едно място и няма как да ме обиждат лично и да си трая. Явно човекът иска да прави голям шлем и да изготви психоанализа и да се изпокара с всички.
Но аз повече няма да отговарям на каквито и да било "мнения". Поемам изцяло вината за калпавото представяне, безидейната игра и идиотските решения. Всичко това нямаше да се случи, ако не бях внасял напрежение и момчетата и щаба не мокреха със сълзи таблетите си, четейки смутните ми мнения.
Що се отнася до мача, за който е темата... Дано нашите не се гипсират като прочетат мнението ми и да не се главозамайват, но Еврофутбол ни прави лек фаворит - 1.95 се котира наша победа, 2.65 е двойката, хиксът - 3. Мен лично ме хваща радостно чувство като видя, че няма допълнителни опции за мача ( обръщалки, Точен резултат и пр. , които са с напомпани коефициенти и често се сбъдват в българските мачове. Дано и по другите къщи да няма и така и да си остане до края.

Сря Ное 05, 2014 4:10 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Касай и Генчев могат да играят срещу Локо София

Защитникът Фернандер Касай и халфът Станислав Генчев са здрави и ще могат да играят за Славия в предстоящия домакински мач срещу Локомотив София от А група, който ще се проведе на 8 ноември.

Двамата лекуваха различни контузии, като Касай пропусна мача на „белите“ с ЦСКА, завършил наравно 0:0 миналия уикенд, докато Генчев не е бил в игра за столичани от края на август.

Треньорското ръководство на отбора от София ще реши, дали Касай и Генчев ще започнат като титуляри срещу „червено-черните“ или ще се включат като резерви. Друг от халфовете на отбора Жереми Манзоро все още има възможност да запази мястото си в Славия. Французинът ще получи шанс за изява в оставащите двубои до края на есенния дял в шампионата и в турнира за купата на България.

Ситуацията около защитника Цветомир Панов е съвсем различна. По всяка вероятност той няма да носи екипа на "белите" през 2015 година, след като в продължение на 10 месеца е изключително неубедителен в изявите си и получи три червени картона за общо 23 изиграни мача.

Последна промяна SaKrAnTo 1913 на Сря Ное 05, 2014 4:22 pm, променена общо 1 път

Сря Ное 05, 2014 4:19 pm
Профил WWW
Пристрастен

seth написа:
Твърде много философстваш и се самоанализираш, наред с опити за анализи на другите потребители. Това ме навежда на мисълта, че имаш доста проблеми и тежки комплекси. Това, че не оценяваш реално ситуацията и наричаш мненията на който и да било от този форум "опит за нагнетяване на напрежение преди важния мач" показва, че си мислиш, че от този форум зависи нещо около отбора и доказва колко си отдалечен от реалността и е симптом за много неща.
За качествата на Колев ще говорим след няколко мача.

Ти от няколко мача насам говориш за неговите качества като треньор,а сега с тая приказка си противоречиш.Единственият,на когото казах,че създава напрежение преди мача си ти,ако ти говориш от името на всички е възможно да е симптом на много различни заболявания,защото или не внимаваш какво се пише или зи затваряш очите за него.Аз себе си не анализирам,явно бъркаш понятията или неуспешно се опитваш да влезеш във филосовския ми начин на писане(както го наричаш).Това,че анализирам теб или те обвинявам в нещо не се нарича опит за нализ,защото при всички положения е анализ,а дали е правилен или грешен според теб е друг въпрос.Виждам,че много пишеш за симптоми пък аз с това се занимавам,ако имаш интерес може да обменим опит на теми: симптоми,заболявания,клинична картина,алтернативни лечения,прогнози,болестност,здраве,заболеваемост,относителен дял и тн.От форума зависи да.Доста хора го четат и най-малкото се внася напрежение между публиката на Славия,а с буферите като викнат 5 човека оставка и ще окаже влияние и на целия отбор.По между другото никой не се свърза с мен на лични да заяви подкрепа и готовност за събеседване относно идеите и начините за подобряване на състоянието на отбора от страна на феновете.Един колега каза,че ще намеря много съмишленици,а той ще бъде първия от тях,но след като казах,че ще си дам кординатите на лично,и който желае да се свърже с мен,за да го обсъдим на четири очи се чувстам самичък.Не хапя! И не съм заразно болен! Пък и ми омръзна да се дрънкам с някои хора чрез клавиатурата.

Сря Ное 05, 2014 4:20 pm
Профил
Пристрастен

seth написа:
Е, те започнаха от едно място и няма как да ме обиждат лично и да си трая. Явно човекът иска да прави голям шлем и да изготви психоанализа и да се изпокара с всички.
Но аз повече няма да отговарям на каквито и да било "мнения". Поемам изцяло вината за калпавото представяне, безидейната игра и идиотските решения. Всичко това нямаше да се случи, ако не бях внасял напрежение и момчетата и щаба не мокреха със сълзи таблетите си, четейки смутните ми мнения.
Що се отнася до мача, за който е темата... Дано нашите не се гипсират като прочетат мнението ми и да не се главозамайват, но Еврофутбол ни прави лек фаворит - 1.95 се котира наша победа, 2.65 е двойката, хиксът - 3. Мен лично ме хваща радостно чувство като видя, че няма допълнителни опции за мача ( обръщалки, Точен резултат и пр. , които са с напомпани коефициенти и често се сбъдват в българските мачове. Дано и по другите къщи да няма и така и да си остане до края.

Няколко човека ти казаха,че не си прав,аз не съм се скарал с никой.Но е факт,че не искам да мълча и да си казвам "карай да върви",когато очевадно смятам нещо за неправилно.Ти си дървен философ,а аз не се притеснявам да ти го кажа,нито съм ти сърдит.Просто можеш да погледнеш,че и други хора не са на твоето мнение по темата за Колев,за проблема на Славия,както и по темата Радуканов,но не желаят да учавстват в многословни спорове и конфликти,а може би и нямат нерви.Не е трудно от самолет да се види какво поведение имаш в дългосрочен план,както виждаш не се "карам" с всеки и дето каза един колега: "много ги обичам измислените герои". Рядко обичта е взаимна.Не харесвам никога да не се вслушаш в чуждото мнение и да говориш неща,които са пълна измислица,че Колев бил буфер по сърце.Неща,които не се базират на факт или първоизточник.Виж си мненията,ти винаги тълкуваш като грешни или неправилни мненията различни от твоите,а не като различни.Евала на всички колеги,които търпят всички тези трудни за гледане полемики,давам си сметка колко е изнервящо и ви поздравявам за мъжкото поведение и за безпристрастността,която показвате въпреки,че имате мнение по въпросите с цел потушаване на дразгите!

Сря Ное 05, 2014 4:36 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

White 1913 Power, следя ти мненията от известно време и ми прави впечатление, че даваш определния към потребителите. Ако се въздържаш от това, то споровете ще останат чисто спортни и ще носят полза на форума. Нещо, което не се получава в момента.

Сря Ное 05, 2014 9:13 pm
Профил
Пристрастен

Имаш уваженията ми, но май се хващаш само за мойте мнения,но нека си прав, че давам определения на двама от потребителите, знаеш ли обаче кое смятам за свой плюс? Това, че имам доблеста и лекотата да не говоря индиректно и заобиколно, а да кажа в лицето това, което мисля, а някои други правят същото към мен само, че тънко и скрито, за да не се набие в очите на другите, поради този факт смятам, че ти си успял добре да ме охарактеризираш отстрани, но не си видял по-тънките и скритички подмятания, които са затова скрити, за да си ги видя само аз. Наясно съм всичко как изглежда отстрани, нека всички знаят намеренията ми, че не съм съгласен с извинение чисто женските качества на някои от хората. Това ме вбесява и аз изтъквам тези черти, което убеден съм не остава незабелязано. Аз не искам да съм форумен герой, нито администратор, поведението ми го показва. Не може да си администратор и да не зачиташ другите различни мнения от своите, не може да наричаш един човек клоун,палячо и да му искаш главата при положение, че най-малкото е единствения треньор, който се държи човешки, мъжки и с уважение към публиката и емблемата на Славия, да не говорим, че за 7 мача статистиката е в негова полза срещу предишния треньор. Не може да си човека, който следи за правилата и да си позволяваш такива думи, характеристики и да пишеш неща, в които не си си сигурен, а си си ги измислил и освен да създадеш напрежение друго няма да се случи. Още повече, казвайки го, за да изпъкнеш в очите на на хората, ако се провалиме с буферите. Всичко това е пример, който той дава във форума, е такъв модел на поведение ли трябва да следваме, защото той е члвека, който най-много трябва да внимава какво пише. Другия човек, който иска да покаже с постовете си колко осведомен е по всички въпроси и пишейки така сякаш ни разказва на нас другите приказки, преди сън, и който щеше да ме подкрепя и ме уверяваше как ще видя много съмишленици за осъществяването на идеите си, остана с думите си. Публично тук заявих, ако някой иска да обсъдим моите идеи и виждания нека се обърне към мен на лично, нека се видиме, поговориме и, ако стигнеме до еднакви допирни точки да действаме, но изведнъж настана такава тишийна все едно Венци се е поясил отнякъде и всичко се е разбягало. Какво да обяснявам повече, аз придобих впечатление, че тука всички са се примирили и никой не желае да излезе от зоната си на комфорт, да се опълчи и да действа, само приказки и самозалъгване. Били верни нещата, кокто казвам, но неизпълними, е как тогава птеди години бяха изпълними? Някои хора ни били предали, е без тях не може ли? Може ли някой човек да ни даде наклон или няколко, ако има достатъчно хора, които са обединени в обща цел? В България диновни са ни треньорите, а това че президентите нямат никакви управленчески познания и идея за правилно структуриране на всички нива в клуба остава на заден план. Как може за такива неща да има различни мнения, уж всички сме интелигентни? Има ли треньор, когото ние феновете не набедихме за идиот и некадърник в последните 15 години? Как в други клубове тези треньори постигнаха успехи, а тук не? Всичко е толкова лесно за виждане...

Сря Ное 05, 2014 10:12 pm
Профил
Пристрастен

Извинявам се за правописа от горния пост. Точно в тези моменти се видя кой какъв е. Достатъчно силен съм, за да се ивиня за атмосферата, която нося с поведението си, както и да я го призная, ама има и такива, за които такава постъпка ще ги накара да се почувсгват неудобно.

Сря Ное 05, 2014 10:23 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 98 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 10  Следваща