Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Чет Май 15, 2025 1:33 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 98 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  Следваща
 "Славия" - "Локо" (Сф) 
Автор Съобщение
Луд за връзване

Мнение Re: "Славия" - "Локо" (Сф)
Няма да влизам в никакви полемики, макар косвено да съм замесен. Още по-малко ще взема страна с това, което пиша.
С риск да се приеме като пореднта приказка за лека нощ, ще потвърдя, че Колев е локомотивец. Информацията е от първоизточника. Но също така от там е и нещо друго, човека винаги много е уважавал Славия. И в предстоящият мач няма да има сантименти.
Продължвам да твърдя, че това е треньора през последните години, който най-много разбира от футбол. И има пълната ми подкрепа, независимо от понякога странните му решения.
И нещо за Радуканов. По мое му, много се надценява качеството на извършенета от него селекция.
Аз също нямам проблем открито да напиша или кажа нещо за някого и ничие мнение не може да промени този факт. Още по-малко съм открил в себе си женски черти в характера.
Предложените от теб вариенти са неприложеми, само защото нямаме ресурса да генирираме енергията, която се изисква Плондира даже да ни обърне внимание. Причините са разнородни.
И преди написах, случката разиграла се при виковете за оставка на Радуканов и думите на това същество по отношение на публиката. И по-точно липсата на реакция от същата тази публика.
В момента най-голямата надежда е в идването на германците. За мен, работещ вариант е нещо като тръст на привържениците, но при нас е абсолютна утопия. В английския си вараинт. С мутрафони насреща.
White 1913 Power щом си психолог, можеше да си от голяма помощ на отбора. Крайно време е вече да спрат с тази психическа обременост. Това го казвам без капка ирония.

Сря Ное 05, 2014 11:33 pm
Профил
Пристрастен

Ти си ми приятел нали знаеш? Един път да ти харесам поста, да видя нещо срещу мен, но поднесено по истински и правилен начин, чак ми стана кеф. Да спреме мутрите! Жквееме в такава държава, млади сме, сгига вече! Аз имам предвид нещо, което да бръкне на Венци в дупето. Смятам, че имаме енергията, твърдо! Кажи първоисточника. Не съм психолог, в здравеопазването съм, във всичките му аспекти. Имаме ходове феновете!

Чет Ное 06, 2014 12:30 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Що не се концентрирате върху мача?

Чет Ное 06, 2014 8:45 am
Профил
Напреднал

От доста време не съм писал,но следя какво коментирате и честно казано,не смятам,че вие сте хората,които да съдите кой какъв е и да решавате съдбата му.Както съм казвал доста пъти вие сте фенове и не съм чул до сега някой от вас да е завършил специалност "футбол" за да бъде компетентен да прави анализи.Именно това проличава в коментарите ви след всеки мач-когато отбора играе добре всички казвате как те са били най-добрите,кой колко много ви харесал,как сте знаели,че тези момчета го могат и т.н. и т.н.На следващия мач те падат и се започва едно тези нещастници да ги махат,не стават,боклуци,срам...Разбирам,че тука всеки си има по някой любимец от отбора,който да го защитава и да спори с друг за качествата му.Но разберете,че от мач до мач има разлика и както в единия някой се представя прекрасно,то в следващия може да бъде човека с най-много грешки на терена.За това не си правете крайни заключения от един или два мача.
И сега искам да ви задам няколко въпроса на,които ще ми бъде много интересно какво ще отговорите или поне да се замислите над тях.
Защо Славия има повече загуби и слабо представяне у дома,сред публика и на собствен терен,отколкото когато е гост?И другият ми въпрос е - когато ходите на кино или театър и сценария не ви хареса,ставате ли да викате в цялата зала,колко са слаби актьорите и оставка на режисьора?Футбола е една игра,не е нужно да я превръщате в нещо негативно и мръсно,децата трябва да изпитват желание към нея и да се стимулират да я играят,да бъдат като Бербатов,Стилян,Стойчков,а не да ходят по стадионите само за да напсуват съдията,футболистите,треньора или президента.

Чет Ное 06, 2014 8:57 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Защитникът на Славия Фернандер Касай и халфът Станислав Генчев са на линия за предстоящото столично дерби с Локомотив (София) от 15-ия кръг на „А" група, съобщава „7 дни спорт". Последният се контузи в края на август и оттогава няма мач за „белите". От няколко дни Касай и Генчев тренират на пълни обороти, като треньорът Иван Колев ще реши дали да ги пусне като титуляри.

Със сигурност е ясно, че защитникът Цветомир Панов ще напусне Славия, тъй като не впечатлява с изявите си. До края на годината пък халфът Жереми Манзоро ще трябва да докаже, че има място в състава на Иван Колев.

Чет Ное 06, 2014 10:08 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Не може да се обвинява Колев как не работел по селекцията. Кой да привлече по времето на сезона, кажете ? Освен това, тези които взе дотук не се справят лошо. И е нормално да се привличат халфове, май забравяте че като се контузи Генчев, остана само Бургзорг в ролята на дефанзивен халф, затова взехме и Костадин Дяков, Савич и върнахме Чавдар :wink:

А селекцията на Радуканов не е добра по една проста причина - не е балансирана. Да, ние взехме някои прилични играчи като единици (визирам Платини, Фонсека, Генчев), обаче нямахме никаква тяхна алтернатива, нямахме никаква резервна скамейка и когато започнаха контузиите, това ясно се видя. Освен това именно Радуканов привлече недоразуменията Панов и Везалов. Друг е въпросът защо Колев продължи да ги налага - това му е основната грешка, както и че пуска Фернандо титуляр. Но това го отдавам пак на късата пейка.

За Колев можем да съдим категорично когато си направи подготовка и селекция през зимата. Иначе и на мен никак не ми харесва, че почти отпаднахме за Купата и че падаме за първенство вкъщи и равенствата с чорбата и Лудогорец са много слаба утеха и са повече за престиж, отколкото да ни помагат с точките кой знае колко, ама какво да се прави ...

Чет Ное 06, 2014 10:44 am
Профил ICQ
Администратор
Аватар

Bibs написа:
И сега искам да ви задам няколко въпроса на,които ще ми бъде много интересно какво ще отговорите или поне да се замислите над тях.
Защо Славия има повече загуби и слабо представяне у дома,сред публика и на собствен терен,отколкото когато е гост?И другият ми въпрос е - когато ходите на кино или театър и сценария не ви хареса,ставате ли да викате в цялата зала,колко са слаби актьорите и оставка на режисьора?Футбола е една игра,не е нужно да я превръщате в нещо негативно и мръсно,децата трябва да изпитват желание към нея и да се стимулират да я играят,да бъдат като Бербатов,Стилян,Стойчков,а не да ходят по стадионите само за да напсуват съдията,футболистите,треньора или президента.

Абстрахирам се от предните коментари в мнението - всеки си има право на гледна точка и позиция. Но ето отговорите на двата въпроса:
1. В домакинските мачове се иска градене на играта и освен типичния домакински натиск в първите 10 минути, трябва да има стратегия как да вземеш мача и да се пазиш от контри. В мачовете като гост се изисква друг тип игра - разбиване и рушене на играта на противника и да устоиш на натиска. Второто повече се получава при нас, защото за първото се изисква тактическа мисъл и когато тя отсъства, негативните резултаяти са факт.
2. Когато ходя на театър предварително съм се запознал с рецензиите и мнението на приятели и няма как да сбъркам да си дам парите за кофти представление. Фактът, че се набиват сравнения между постановки и мачовете на Славия е показателен за играта в последно време. В киното и театъра като нямаш зрители няма и пари. Най-много като продуцент да се набуташ, ако скалъпиш скъп продукт без възвращаемост. При футбола очевидно не е така, поне в българския вариант. А пък Славия конкретно изобщо не е ориентирана към привличането на зрители - всички мерки на ръководството в последно време са в посока отсъствие на зрители - нито има продукция, нито има условия за престой на стадиона. на мен не ми е проблем цената на билетите, затова няма да я коментирам, но нека някой, който следи и тези процеси да каже реална ли е цената от 10 лв, много ли са малко ли са. Защото и цената определя търсенето.

Чет Ное 06, 2014 4:23 pm
Профил WWW
Администратор
Аватар

И за да върна все пак темата в нормалното й русло, а именно - коментари и новини за мача, ето нещо, което се случи тази сутрин и е много интересно - коефициентите за нашия мач са силно променени - вече за наша победа е 1.63, за победа на Локо - 3.50, за равен продължава да си е 3. Явно някой е налял сериозна сума за наша победа. Лошото е, че вече започнаха да се появяват допълнителни опции за мача. Под 2.5 гола е 1.43, над - 1.87.

Чет Ное 06, 2014 4:46 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

seth написа:
И за да върна все пак темата в нормалното й русло, а именно - коментари и новини за мача, ето нещо, което се случи тази сутрин и е много интересно - коефициентите за нашия мач са силно променени - вече за наша победа е 1.63, за победа на Локо - 3.50, за равен продължава да си е 3. Явно някой е налял сериозна сума за наша победа. Лошото е, че вече започнаха да се появяват допълнителни опции за мача. Под 2.5 гола е 1.43, над - 1.87.

Това е добър индикатор между другото.

Чет Ное 06, 2014 6:27 pm
Профил
Администратор
Аватар

Добър индикатор е крайната флуктуация. Според нея ще си проличи за какво става въпрос. Сега може да е всичко - мания за победа на Славия и още по-голямо падане на коефициента, но може и някой да е турил 10 бона за 1 сега и в събота да удари 100 бона за 2 и да направи 300 и кусур бинки за 2 дни напън.

Чет Ное 06, 2014 9:42 pm
Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 98 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  Следваща