Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пон Юли 07, 2025 12:07 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 98 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  Следваща
 "Славия" - "Локо" (Сф) 
Автор Съобщение
Напреднал
Аватар

Мнение Re: "Славия" - "Локо" (Сф)
проблемът ви е, че сте в серия от доказано неадекватни тренери, Кушев (мисля) вдигна високо летвата и сега всеки следващ го догонва, а сериозен треньор едва ли ще дойде да работи с Венци...и май така ви се затваря порочния кръг. иначе според мен Славия има нелоши играчи.

Съб Ное 08, 2014 8:31 pm
Профил WWW
Администратор
Аватар

White 1913 Power написа:
seth написа:
Ако не се предприеме бърза треньорска смяна - да.

Или си нямаш на идея за какво става въпрос или си глям комплексар. Писна ми от твойто неадекватно поведение, доближаващо се до Миленското. Да го върне Венци и да натрупаме още 6 поредни без победа. Ако не си бил на мача да ти кажа, че доминирахме целия мач и имахме не едно и две стопроцентови положения, които Платини усра, имаше и фаул при втория гол на буферите, имаше и дузпа първото полувреме. Това не оправдава никой! Особено влизането на Фернандо. Такива положения при Милен нямахме за шесте му жалки мача, в кокто бяхме без победа.

Момченце, карай малко по-спокойно с личните определения. Никой не ти пречи да си постваш мненията и да си излагаш гледната точка, но имаш нулева толерантност към другите потребители и често си позволяваш лични нападки и тролене. За първи, но и последен път те предупреждавам.

Съб Ное 08, 2014 8:48 pm
Профил WWW
Луд за връзване

Наистина най-добре е всички да се успокоим!
Не ходим на мач по 5000 за да се ядем по между си.

Съб Ное 08, 2014 8:55 pm
Профил
Пристрастен

seth написа:
White 1913 Power написа:
seth написа:
Ако не се предприеме бърза треньорска смяна - да.

Или си нямаш на идея за какво става въпрос или си глям комплексар. Писна ми от твойто неадекватно поведение, доближаващо се до Миленското. Да го върне Венци и да натрупаме още 6 поредни без победа. Ако не си бил на мача да ти кажа, че доминирахме целия мач и имахме не едно и две стопроцентови положения, които Платини усра, имаше и фаул при втория гол на буферите, имаше и дузпа първото полувреме. Това не оправдава никой! Особено влизането на Фернандо. Такива положения при Милен нямахме за шесте му жалки мача, в кокто бяхме без победа.

Момченце, карай малко по-спокойно с личните определения. Никой не ти пречи да си постваш мненията и да си излагаш гледната точка, но имаш нулева толерантност към другите потребители и често си позволяваш лични нападки и тролене. За първи, но и последен път те предупреждавам.

Момченце ще говориш на родителите ти,разбра ли? Знаеш ли как се притесних? Идея си нямаш.Махни ме още сега,за да покажеш по-голямата си толерантност.На какво основание ще ме предупреждаваш? Че си казвам мнението за теб ли? Очаквах по-рано да ме предупредиш гледайки неспособноста ти да губиш.Както казах и преди много ти е вътре смяната на Милен и по-точно това,че си единствения,който го защитаваше и защитава,както и единствения,който започна да троли и да проявява НУЛЕВА толерантност към Колев от първия му ден като треньор и искаш да убедиш някой,че се е справил по-добре в поредицата мачове,която му изяде главата.Тука поне създаваме положения и Колев няма с какво да е виновен,че Платини няколко мача прави супер пропуски.При Милен нямаше кой да ги направи,защото нямаше положения.Не те знам кой ти е дал такива правомощия във форума,но едва ли е,за да колиш и бесиш,когато някой открито ти казва,че те мисли за комплексиран човек,това ли ти е железния и справедлив повод да ме предупреждаваш? Я се стегни! Или пък ме махай веднага,за да покажеш на всички колко широко скроен човек си,какво мъжкарско и праведно поведение.Браво пляскам ти.Не знам на колко хора успя да паднеш в очите с този си пост,но надали са малко.Дай му власт на българина и му гледай сеира!

Съб Ное 08, 2014 9:19 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

От една страна ме е яд, че не трупаме точки, но от друга - така или иначе няма да изпаднем. Ако искаме да трупаме точки, то моделът на Берое за нас е най-подходящ в момента, як бетон, рушене на играта и напред каквото стане. Трудно ще губим, трудно ще печелим, но за да искаме да печелим в бъдеще поне в началото ще трябва да се научим да не губим. Но от гледна тока на това, че мястото ни в групата е гарантирано, то решенията на Колев за опитите да играем градивен футбол като че ли са правилни и изглеждат като част от подготовката за следващия сезон. Разбира се, това са сметки без кръчмар, защото лоената топка винаги е в състояние да осере всичко.
И нещо много неприятно ми прави впечатление. За другите клубове има информация кой играч пръднал, кой си счупил нокъта, а не се намира един журналист да зададе въпрос какво става с Кире Ристевски. Явно е, че там има някакъв проблем и май сме на път да се разделим с един наистина качествен играч.

Съб Ное 08, 2014 10:08 pm
Профил
Администратор
Аватар

White 1913 Power написа:
Момченце ще говориш на родителите ти,разбра ли? Знаеш ли как се притесних? Идея си нямаш.Махни ме още сега,за да покажеш по-голямата си толерантност.На какво основание ще ме предупреждаваш? Че си казвам мнението за теб ли? Очаквах по-рано да ме предупредиш гледайки неспособноста ти да губиш.Както казах и преди много ти е вътре смяната на Милен и по-точно това,че си единствения,който го защитаваше и защитава,както и единствения,който започна да троли и да проявява НУЛЕВА толерантност към Колев от първия му ден като треньор и искаш да убедиш някой,че се е справил по-добре в поредицата мачове,която му изяде главата.Тука поне създаваме положения и Колев няма с какво да е виновен,че Платини няколко мача прави супер пропуски.При Милен нямаше кой да ги направи,защото нямаше положения.Не те знам кой ти е дал такива правомощия във форума,но едва ли е,за да колиш и бесиш,когато някой открито ти казва,че те мисли за комплексиран човек,това ли ти е железния и справедлив повод да ме предупреждаваш? Я се стегни! Или пък ме махай веднага,за да покажеш на всички колко широко скроен човек си,какво мъжкарско и праведно поведение.Браво пляскам ти.Не знам на колко хора успя да паднеш в очите с този си пост,но надали са малко.Дай му власт на българина и му гледай сеира!

Не знам дали съм комплексиран, но според мен имаш твърде нереална самооценка и твърде вероятно някакви обсесии. Това, че съм администратор на форума по никакъв начин не означава, че нямам право да изказвам личното си мнение и да го защитавам с доводи, които смятам за правилни. Това се отнася до всички потребители и тук се броят на пръстите на едната ръка изтрити постове, банове и пр., и те са предимно на хора от други отбори, които идват тук да се заяждат и обиждат. Кажи един случай на превишаване на правата на който и да е админ или мод тук. Как съм администратор, откога, защо, какво съм направил и какво не съм направил за страницата и форума, просто не си ти човека, на който съм длъжен да дам отчет. Извинявай, ама всяка тема, в която участваш, я оцвакваш - изместваш фокуса от същината на проблема с лични нападки, досадни самоанализи и пр. Пробвай такова агресивно поведение навсякъде, във всеки един форум, виж какво ще ти се случи там и тогава говори за толерантност. Никой не е говорил за твое махане от форума, просто мога да започна да спазвам правилата, които си приел при регистрацията и едва ли ще ти стане приятно.
Що се отнася до отношението към Колев, има си анкети, там се вижда колко хиляди го подкрепят. Няма нищо лошо или фатално в в това, както и в обратното. Що се отнася до мача, явно сме гледали различни срещи. Ако мислиш, че обвинявам Колев за пропуска на Платини. невлизането на тупалката на Василев или това, че Емо можеше да предотврати и двата гола, значи не си разбрал за какво става въпрос. Съдията можеше да свири дузпа при удара на Чавдар, но можеше и да не я свири, което и направи. Първият гол на Шехуди обаче можеше и да го зачете, защото според мен засада нямаше. Това, което не ми харесва в играта и работата на треньора е липсата на заучени положения, неадекватното провеждане на атаките, липса на мисъл при смените и неизползването на крилата в пълна степен. Просто си практикуваме махленски футбол и за това не са виновни играчите.

Съб Ное 08, 2014 10:15 pm
Профил WWW
Администратор
Аватар

Tony Adams написа:
От една страна ме е яд, че не трупаме точки, но от друга - така или иначе няма да изпаднем. Ако искаме да трупаме точки, то моделът на Берое за нас е най-подходящ в момента, як бетон, рушене на играта и напред каквото стане. Трудно ще губим, трудно ще печелим, но за да искаме да печелим в бъдеще поне в началото ще трябва да се научим да не губим. Но от гледна тока на това, че мястото ни в групата е гарантирано, то решенията на Колев за опитите да играем градивен футбол като че ли са правилни и изглеждат като част от подготовката за следващия сезон. Разбира се, това са сметки без кръчмар, защото лоената топка винаги е в състояние да осере всичко.
И нещо много неприятно ми прави впечатление. За другите клубове има информация кой играч пръднал, кой си счупил нокъта, а не се намира един журналист да зададе въпрос какво става с Кире Ристевски. Явно е, че там има някакъв проблем и май сме на път да се разделим с един наистина качествен играч.

Проблемът с Кире май е най-вече квотата за чужденци извън ЕС. По принцип много ми харесва как се справя като централен защитник, като краен допуска малко брак, но в рамките на приличното. Може би нандо трябва да седне на пейката, а Касай, Кире и Савич да играят.

Съб Ное 08, 2014 10:18 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Аз въобще не мисля, че Колев е главният проблем, но няма как да толерирам, че пак си пусна Панов и Везалката титуляри, пак пренебрегна Кире, пак пусна лигльото Фернандо и пак загубихме вкъщи :wink: Това просто вече се повтаря постоянно и няма как да му се спести. Подчертавам, че продължавам да смятам, че няма смисъл от треньорска смяна, защото не виждам никой нормален специалист да се навие да работи с Дебелака - тоест от лошо ще минем към още по-лошо. За съжаление обаче не виждам как Колев ще доизкара до зимната пауза, защото се задават адски тежки мачове (Берое, "Ботев", Литекс, "Левски"), от които я вземем точка, я не ...

Поздравявам всички на стадиона, които са изказали отношението си към мардите на терена и към лоената топка, която е основният проблем :!: :!: :!: Абсолютно за никого няма да ми е жал през зимата, когото и да махнем, само за Кире, Генчев и Фонсека съм твърд, че трябва да ги задържим.Поредният катастрофален сезон за нас, оттук нататък е ясно,че няма да изпаднем, така че единственото позитивно нещо, което може да се случи, е да наложим поне 2-3 наши млади момчета в отбора и който и да ни е треньор трябва да го направи.

Съб Ное 08, 2014 10:34 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

seth, честно да ти кажа, едва ли това е проблема с Кире. Имаме чудесен централен защитник с висока ефективност. Вместо него търпим лигльовци като Фернандо и Платини. Ако Ради Василев изпуска положенията на Платини ще бъде набеден за недоразумение, лимитиран играч и некадърник. Ако погледнем ефективността им и головете им, след които печелим точки, то нещата са на кантар.
Според мен Царя и Кире титулярна централна двойка защитници, а другото място за играч извън ЕС според съперника и развитието на мача. Това е една от точките по които Колев търпи критика.

Съб Ное 08, 2014 10:38 pm
Профил
Администратор
Аватар

Платини май е взел гражданство преди няколко месеца. Савич няма.

Съб Ное 08, 2014 10:41 pm
Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 98 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  Следваща