Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Сря Май 14, 2025 3:29 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 98 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10
 "Славия" - "Локо" (Сф) 
Автор Съобщение
Луд за връзване

Мнение Re: "Славия" - "Локо" (Сф)
Колев има страшно много трески за дялане, спрямо показаното и резулататите в момента.Също така не е сигурно, че ще остане до зимната пауза, но аз продължавам да му давам още известно време кредит на доверие.
Най-много не ми харесва, изключителното толериране и пускане в основният състав на футболисти, които не заслужават да бъдат с играта си и на резервната скамейка, визирам цялата дясна зона, и очевадната липса на смелост да залага на младите. Не разбирам нежеланието му да пробва варианти, вместо с трагика Панов с някого между Марио, Бургзорг и Дяков. За Фернандо да не говорим, че има повече жълти картони от 90 % от защитниците в А група. Но няма гол или асистенция.
Кире започна да изпада от групата, Бижев е събитие като попада там. Да беше пуснал поне един мач Семерджиев титуляр, по-зле в центъра от това няма как да станем. Влизаме страхливо в единоборствата и не можем да отнемем топката. Царя и Кире трябва да са двойката в момента за централни защитници като пуска и Велков като се възстанови. Везалов почти всеки път изпуска човека си и като няма кой да го прокрие в центъра стават головете.
И най-вече липсата на игрови облик.
Но не смятам, че той носи главната вина.

Последна промяна White Pride на Съб Ное 08, 2014 11:24 pm, променена общо 1 път

Съб Ное 08, 2014 11:04 pm
Профил
Пристрастен

seth написа:
White 1913 Power написа:
Момченце ще говориш на родителите ти,разбра ли? Знаеш ли как се притесних? Идея си нямаш.Махни ме още сега,за да покажеш по-голямата си толерантност.На какво основание ще ме предупреждаваш? Че си казвам мнението за теб ли? Очаквах по-рано да ме предупредиш гледайки неспособноста ти да губиш.Както казах и преди много ти е вътре смяната на Милен и по-точно това,че си единствения,който го защитаваше и защитава,както и единствения,който започна да троли и да проявява НУЛЕВА толерантност към Колев от първия му ден като треньор и искаш да убедиш някой,че се е справил по-добре в поредицата мачове,която му изяде главата.Тука поне създаваме положения и Колев няма с какво да е виновен,че Платини няколко мача прави супер пропуски.При Милен нямаше кой да ги направи,защото нямаше положения.Не те знам кой ти е дал такива правомощия във форума,но едва ли е,за да колиш и бесиш,когато някой открито ти казва,че те мисли за комплексиран човек,това ли ти е железния и справедлив повод да ме предупреждаваш? Я се стегни! Или пък ме махай веднага,за да покажеш на всички колко широко скроен човек си,какво мъжкарско и праведно поведение.Браво пляскам ти.Не знам на колко хора успя да паднеш в очите с този си пост,но надали са малко.Дай му власт на българина и му гледай сеира!

Не знам дали съм комплексиран, но според мен имаш твърде нереална самооценка и твърде вероятно някакви обсесии. Това, че съм администратор на форума по никакъв начин не означава, че нямам право да изказвам личното си мнение и да го защитавам с доводи, които смятам за правилни. Това се отнася до всички потребители и тук се броят на пръстите на едната ръка изтрити постове, банове и пр., и те са предимно на хора от други отбори, които идват тук да се заяждат и обиждат. Кажи един случай на превишаване на правата на който и да е админ или мод тук. Как съм администратор, откога, защо, какво съм направил и какво не съм направил за страницата и форума, просто не си ти човека, на който съм длъжен да дам отчет. Извинявай, ама всяка тема, в която участваш, я оцвакваш - изместваш фокуса от същината на проблема с лични нападки, досадни самоанализи и пр. Пробвай такова агресивно поведение навсякъде, във всеки един форум, виж какво ще ти се случи там и тогава говори за толерантност. Никой не е говорил за твое махане от форума, просто мога да започна да спазвам правилата, които си приел при регистрацията и едва ли ще ти стане приятно.
Що се отнася до отношението към Колев, има си анкети, там се вижда колко хиляди го подкрепят. Няма нищо лошо или фатално в в това, както и в обратното. Що се отнася до мача, явно сме гледали различни срещи. Ако мислиш, че обвинявам Колев за пропуска на Платини. невлизането на тупалката на Василев или това, че Емо можеше да предотврати и двата гола, значи не си разбрал за какво става въпрос. Съдията можеше да свири дузпа при удара на Чавдар, но можеше и да не я свири, което и направи. Първият гол на Шехуди обаче можеше и да го зачете, защото според мен засада нямаше. Това, което не ми харесва в играта и работата на треньора е липсата на заучени положения, неадекватното провеждане на атаките, липса на мисъл при смените и неизползването на крилата в пълна степен. Просто си практикуваме махленски футбол и за това не са виновни играчите.

Знаеш ли значението на думата "самооценка"? А на думата"самоанализ"? Явно в опита си да бъдеш оригинален не си използвал точни думи.Едва ли щях да ти преча,ако си правех самоанализи и самооценки,но аз правя анализи и оценки,както по темите така и на някои от хората пишещи в тях,което не виждам да е в разрез с правилата,досадните също не са за бан,поне го няма в правилата.Ако ти е трудно да се справяш толерантно и мъжки с различни досадни индивиди то не си за ролята,която изпълняваш тук.За досадните мнения единствен ти ми каза,че съм досаден,защо тогава повод за наказание може да бъде само твоето мнение за мен?Защо реши,че съм досаден за всички понеже съм за теб? Защо реши,че ти не си досаден с неспирните ти нападки към Колев и призиви за треньорска смяна? Защото си администратор ли? А защо реши,че постоянното витаене на твоето пристрастно мнение за изключително красивата и силна игра срещу топ 6 отборите в първите 7 кръга при Милен не е досадно на потребителите?Ти си администратор,но не и съдник и трябва да се намесваш тук само с регулативна роля.Трябва ли да ти дам пример с някой баннат,за да изложа собствена теза? Не знам колко човека са те нападали открито и без излишен респект във форума,както аз,за да да видя как ще реагираш спрямо тях,но от поведението ти спрямо мен смятам,че не търпиш някой с обикновен статут да си позволява да те критикува остро,дори по начин допустим от правилата на форума.И накрая,защо смяташ,че ти си единствения,който има поглед върху толерантноста и допустимите критерий на поведение в други форуми? Повод ли е това да те смятам,че се мислиш за по-осведомен от другите без да си им виждал очите дори веднъж? Няма да бъда тих и толерантен точно,колкото ти искаш спрямо теб и не съм длъжен да е толкова,колкото ти искаш.Има правила,а аз внимавам да не преминавам границата,може на моменти да съм на ръба,но не и отвъд него.Аз съм до болка откровен с теб и всички колеги и смятам,че по този начин показвам колко ги уважавам дори и да се критикуваме взаимно.Един съвет без да съм ироничен изобщо: Използвай регулативните си функций при нужда(не лична) ,а не,когато ти е станало досадно.Повече няма какво да ти кажа на теб,освен,че ми се ще да те погледна в очите.

Последна промяна White 1913 Power на Съб Ное 08, 2014 11:26 pm, променена общо 1 път

Съб Ное 08, 2014 11:18 pm
Профил
Пристрастен

White Pride написа:
Колев има страшно много трески за дялане, спрямо показаното и резулататите в момента.Също така не е сигурно, че ще остане до зимната пауза, но аз продължавам да му давам още известново време кредит на доверие.
Най-много не ми харесва, изключителното толериране и пускане в основният състав на футболисти, които не заслужават да бъдат с играта си и на резервната скамейка, визирам цялата дясна зона, и очевадната липса на смелост да залага на младите. Не разбирам нежеланието му да пробва варианти, вместо с трагика Панов с някого между Марио, Бургзорг и Дяков. За Фернандо да не говорим, че има повече жълти картони от 90 % от защитниците в А група. Но няма гол или асистенция.
Кире започна да изпада от групата, Бижев е събитие като попада там. Да беше пуснал поне един мач Семерджиев титуляр, по-зле в центъра от това няма как да станем. Влизаме страхливо в единоборствата и не можем да отнемем топката. Царя и Кире трябва да са двойката в момента за централни защитници като пуска и Велков като се възстанови. Везалов почти всеки път изпуска човека си и като няма кой да го прокрие в центъра стават головете.
И най-вече липсата на игрови облик.
Но не смятам, че той носи главната вина.

Днес коментирахме,че един Семерджиев да влезе на полувремето ще бъде ход,който е в правилната посока независимо от моментния резултат.Най-малкото всички щяха да бъдат доволни и сега щеше да има браво за Колев вместо критики за избора на смени и титуляри.По-често пуска младите от Радуканов,но все още крайно недостатъчно.

Съб Ное 08, 2014 11:22 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Аз продължавам да се чудя и мая школата ни за милиони толкова ли не може да излъчи един десен бек, вместо да ни мъчи Панов ? Или едно ляво крило вместо Фернандо лигльото ? Иначе този сезон явно няма да бием никой друг освен "Марек" и Хасково. А преди беше нечувано и невиждано да ни бият софийски и пловдивски буфери като гости, да не кажа че и Литекс редовно си ги удряхме и общо-взето само животните ни биеха на Овча Купел, а сега е леле-мале - който не е играл с нас, той не ни е бил. :(

Нед Ное 09, 2014 12:00 am
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Туморите на терена са ясни - Везалов, Панов и Бурзорг. Всички останали разочароват с моментното си състояние и форма. Ако имахме спортен директор, нямаше да има такава търпимост към незадоволителното ни представяне. Дебелият явно е мекушав, нямаше го и на няколко мача, тия си правят каквото си искат. Не си мислете, че с нашите юноши ще колиме и бесиме, но са за предпочитане. На този клуб му трябва някакъв вътрешен катаклизъм, за да се отърси по някакъв начин. В група ли ще не знам, но всяка година едно и също. И на немците не вярвам вече..

Колев сам не си помага с безумните състави. За тактика да не говорим. Аз не виждам разлика от загубите с Берое и Литекс, до тези с Черно море, Локо Пд и днес. Има две седмици пауза. Да видим Колев ще успее ли да вдигне отбора за Стара Загора, все пак по-добре че сме гости..

Нед Ное 09, 2014 12:45 am
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Докато Тлъстия коли и беси и няма силна фигура за спортно-технически директор и елементарни професионални навици в тоя клуб, винаги ще е така. И разбира се, чистка сред некадърниците срамещи екипа, вече си мисля, че и Радуканов не е чак толкова виновен, колкото всички смятахме. Проблемът и на него, и на Колев е, че се предовериха прекалено на едни лигльовци и те ги подведоха тотално. Чистката да започва с Панов, Везалов, Фернандо, на Бургзорг да му се даде последна възможност да покаже нещо, ако не - също вън. За Платини и Манзоро - същото. Вместо всички тези - постепенно налагане на наши кадри, дали ще са Стефчо Велков, Марио Петков, Китан, Семерджиев или други, не ме интересува, да ги налагат в мачовете в долната 6-ца, да понатрупат опит и да се опитаме най-после наистина да наложим някои юноши, не само на приказки.

Нед Ное 09, 2014 11:35 am
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Viktor4o_Rs написа:
Докато Тлъстия коли и беси и няма силна фигура за спортно-технически директор и елементарни професионални навици в тоя клуб, винаги ще е така. И разбира се, чистка сред некадърниците срамещи екипа, вече си мисля, че и Радуканов не е чак толкова виновен, колкото всички смятахме. Проблемът и на него, и на Колев е, че се предовериха прекалено на едни лигльовци и те ги подведоха тотално. Чистката да започва с Панов, Везалов, Фернандо, на Бургзорг да му се даде последна възможност да покаже нещо, ако не - също вън. За Платини и Манзоро - същото. Вместо всички тези - постепенно налагане на наши кадри, дали ще са Стефчо Велков, Марио Петков, Китан, Семерджиев или други, не ме интересува, да ги налагат в мачовете в долната 6-ца, да понатрупат опит и да се опитаме най-после наистина да наложим някои юноши, не само на приказки.

Стига глупости , никой не трябва да се гони а да се надгражда за да има конкуренция . Какви юноши то ако имаше кадърни щяха отдавна да играят още при Вили Вуцов . Не може всяка година да се почва отначало с изгонени по 10 човека даже и треньора . Единственият който трябва да изчезва е Свинята + Сикаджийските мутри .

Нед Ное 09, 2014 1:37 pm
Профил
Луд за връзване

http://www.sportal.bg/news.php?news=517279
:mrgreen:

Нед Ное 09, 2014 5:59 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 98 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10